BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.463,43

Yurtdışına para kaçıranlara dev operasyon!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomik ve finansal güvenliğini hedef alanlara yönelik başlatılan soruşturmada 417 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

NEDEN %30 ZAM İSTİYORSUN Kİ? SEN HİÇ Mİ GELECEK İÇİN KAYGI HİSSETMİYORSUN , NEDEN BİRİKİMİN OLMASIN? CEBİNE GİRENLE ÇIKAN AYDI OLDUKTAN SONRA SENİ YAŞAM KALİTESİ OLARAK BİR SONRAKİ ADIMA TAŞIYACAK ZAM OLMADIKTAN SONRA YAPMASIN. LÜTFEN HAYALLERİNİZİ DEVLETİN YAPACAĞI ZAM KADAR SINIRLAMAYIN. BEN YAPILAN ZAMIN 1 AY BİLE CEBİMİZDE KALDIĞI HİÇBİR GÜN GÖRMEDİM DAHA. OCAKTA ZAM YAPILIR OCAĞIN ORTASINDA HER ŞEYE TEKRAR ZAM. HER SEFERİNDE EKSİDE KALIRYORUZ. %50 ZAM YAPSA ANCA KURTARIR HALE GELDİK. ŞUAN ENFLASYON ORANINA BAKILIRSA %23 OLMASI LAZIM BU ORANI ZAM OLARAK YAPSALAR KÜÇÜK İŞLETMELER ÇOK ZARAR GÖRÜR VE ÇOĞU KAPATMA YOLUNA GİRER. ESASTA BOŞA YAZIYORUM ÜLKEDE YAŞANILACAĞI KALMADI.

Misafir

viziteye de zam geldi inanmazsan annene sor

ihsan

bunların hepsini içeri alın vatan haini bunjlar

Misafir

Doğal gaza %30 zam gelmiş bu fırsatçılık değilmi? Asgari ücrete'de %30 zam yapın o zaman hep halkın cebi ne yazık ki devletin en iyi gelir kaynağı bu demek ki. Ben bu ülkede bir kere bile duymadım şu projeyi yaptık ve katma değeri gerçekten yüksek iyi bir girişim nerde hiç.Nerde Nokia nerde google ve apple konumunda olan şirketlerimiz gösterin bir tane varmı. Bu ülkeden nedense koltuğa konana kadar her şey unutulmakta halka çalışmak yok kendi çıkarları için çalışılmakta ne yazık ki. yazık ülkeyi fakir ve gelir düzeyi en berbat durumda olan halk bizim milletimiz.

Misafir

Gostermelik devede kulaklari iceri aliyoryar, son 2 ayda yurt disina en az 20 milyar dollar kacirildi, ufak tefekleri birakin buyuk baslara odaklanin, cunku ekmek orada

mehmet soylu

çok enteresan bir haber, müdehale edilmeside öyle. kaçaklar tespit edilip önlemler alınabilirse ayaklarımızın üzerinde kalmaya devam edebileceğiz.

Misafir

"2,5 milyar lira gitmiş"Başlık bu...Nasıl gitmiş acaba? Bu ülkenin İçişleri Bakanlığı,Maliye Bakanlığı,Telekomu,Banka Denetleyicileri hiç mi bir şey görmemiş,duymamış? Böyle bir suçu önleme görevleri olduğunu unutmuşlar mı? Peki bütün iş olup bittikten sonra nasıl olmuş da duymuşlar? Hadi her şey gibi sineye çekelim...Bu yakalananlara en az 36 yıl afsız ve eksiksiz hapis cezası verecek kanunlarımız olacak mı?

Misafir

Bundan sonra paramı Türkiye'ye getirmeyeceğim. Pes yani, benim Türkiye bankalarında param olacak ve Almanyada iflas noktasına geleceğim bu arada kendim paramı Almanyaya götüremeyeceğim. Bu ne biçim insafsızlık.

ahmet

ülker ve doğuş hoşding yurt dışına ne kadar göndermiş..

Misafir

28000 hesaba 2,5 tl normal bir durum gibi...tek hesaba milyar dolar gönderenler akp tarafından el pançe karşılanmakta bu ülkede...siz neyin kafasını yaşamaktasınız..

Misafir

İşte gerçek vatan haini bunlar dar günde zor günde milleti sırtından vuranlar bunlar. Bunlara en ağır yaptirimlari uygulamak lazım

Misafir

dışarıya para kaçıranalrı erdoğan vatansever işadamı ilan etmişti hatırlayın.savunmasında da isteyen vatansever işadamalrı parasını istediği yere götürü,istediği yerde yatırım yapar demişti.erdoğan ın bu sözlerini içeren vidioları incdeleyin isterseniz.

Milo necmettin

Şimdiye kadar bankaya para yatırmayı şuç sayan zihniyet şimdi de yurtdışına para göndermeyi suç sayıyor. Neyin kafası bunlar....

MISAFIR

BANKALARDA DOVIZ TUTMAYIN.EL KOYMAYA HAZIRLANIYORLAR.

MISAFIR

DENILEN OLUYOR.BANKALARDA DOVIZI OLAN YANDI.IS IYICE SIKISINCA BANKADAKI DOVIZE EL KONULACAK.

vatandaş

bu insanları yargıladıktan sonra suçlu bulunanları mal varlığına el konulup vatandaşlıktan çıkarılmalı ve yurt dışına sürülmeli fetöcü ve pkk lılar dahil

Abidin

Devamı gelecek...Erdoğanın sabrı bitmiş demek...Eehehe...DEVLET YARINA BIRAKIR...YANINA BIRAKMAZ. Bazıları devlet bu zaman kadar neredeydi diyor...Ulan 2017 nin başından beri diye yazıyor ya....

Bir kişi

İran uyruklu mu ülke yolgeçen hanına döndü deyince birileri kızıyor da 😆

Vatansever

Gunaydin diyorum gunaydiiinnn

Misafir

Kaçan kaçana. Güzel ülkem ne hallerde.

Misafir

koskoca devlet üç beş kişinin parası ilemi çöker.............

Misafir

devletin yaptığı elektrik zammı fırsatçılık değilmi.............

Misafir

iyi oldu bu operasyon

Misafir

Bunu zamanında ve kim olursa olsun herkese niye yapmadınız? Ancak şimdi mi aklınıza geldi?

Misafir

Esnaf fırsatçı olmuş 5 TL ye dolan kartuş 7.5 TL 12 TL ye satılan stok sıvı sabun 18 TL kağıt yavru 6 tanesi 10 TL bu fırsat olarak kim denetleyecek?