BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.396,74

Yıldırım'dan 'adalet' isteyen Kılıçdaroğlu'na yanıt

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla Tersanesi'nde gemi indirme töreninde konuştu, "adalet" isteyen Kılıçdaroğlu'na, "kontrollü darbe" söylemini hatırlatarak tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
afra tafra

Meclisin çatısına c-14 atıldı bombalandı dendi.Bombalansaydı delip geçerdi ama nedense sadece çatıda hafif hasar oluştu.Şehit olan vatandaşlarımıza ne otopsi ne balistik incelemesi yapıldı.

darbeli matkap

meclis ?? ee mecliste söz sadece sizde ve mhp de..

Hakkı BİLİR

Adalet isteyene adaletle ilgisi olmayan konuşmalarla laf yetiştirmeye çalışmak konuşmak mıdır?

Misafir

Birleşmiş Milletler, nükleer silahların yasaklanması anlaşmasını onayladı............AKP TÜRKİYE Sİ PYLAMAYA KATILMADI

kemalist

inanmak istemiyor insan fakat olanlara bakılınca insan bir an düşünmüyorda degil.milyonlarca insanı ekmek gibi ezecek güçteki tankı bir iki vatandaşın durdurması,göklerden haber almış gibi savaş uçak ve helikopterlerinin yanlarına kamyon çekmeyi akla getirebilmek,kışladaki tankların çıkışını engellemek haberi olmayanlar bunları hemencecik nasıl akıl etmiş önemlisi uygulayabilmiş daha niceleri.

hrkez için adalet.

Yani şu muhalefet de olmasa bir güzel idare edeceğiz memleketi diyorsun özetle!!,gel gör ki parlamenter demokrasilerde hepsi var,yürüyüş,gösteri,konuşmak,tartışmak,eleştiri,olacak ki meydan boş kalmasın fırsatçılar için.

Misafir

7 ay Silivri Cezaevi'nde kalan, Orgeneral Tuncer Kılınç, Adalet Yürüyüşü'ne neden katıldığını açıkladı.................Sadece Türk bayrağı, Atatürk posteri ve adalet bayrağı istiyoruz. "Altı Ok'lu bayrak bile istemiyoruz........

  • 1