BIST 9.830
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.459,48

Yarın çok ararsınız Recep Tayyip Erdoğan'ı çok!...

Körü körüne Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapanlar elinizi vicdanınıza koyun cevap verin. Bu adam ne yaptı size?"

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
trakyalı mısafır

dıyadın efendı pıyasada yag fıyatları nekadar acaba

Misafir

Yeni ulke kurduk diye haykiriyorlar,bu ulkenin anayasasi degisti diye beyan da bulunuyorlar,maclara Ataturk pankarti alinmiyor,sen ne anlatiyorsun?Yag cekme ile bu isler oluyor mu saniyorsun?Ancak cebini doldurursun ya ulkenin gidisati?Bir gram ilgilendiriyor mu seni????

misafir

kredi puanın gittikçe artıyor senin yazdıklarının tek tek karşılığı var cvp larıda var ama gün geldğinde konuşulur sayın diyadin abd ye türkiyeyi uşak eden kim

ömer

Ağzına ve yüreğine sağlık güzel insan.

fetöden ders al2

Mustafa Kemal Atatürk, o zamanlardan öngörmüş, din işi başkadır, uygarlık başkadır. din ile devlet işi ayrı olmalıdır. erdoğan ise cemaate "ne istediler de vermedik" demiştir, başımıza fetöyü bela eden kendisidir. kendisi "kandırıldım" diyince aklandı ama binlerce mağdur aklanamadı. bundan ders almamış gibi hala başka cemaatler devlet görevlerinde yeni bir fetö olma yolunda ilerlemektedir.

fetöden ders alın1

Mustafa Kemal Atatürk:Var olan tarikatların amacı kendilerine bağlı olan kimseleri dünyevî ve manevî yaşamda mutluluğa eriştirmekten başka ne olabilir? Bugün bilimin, tekniğin, bütün kapsamıyla uygarlığın alevi karşısında filân veya falan şeyhin yol göstermesiyle maddî ve manevî mutluluk arayacak kadar ilkel insanların Türkiye topluluğunda varlığını asla kabul etmiyorum. Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır."

eğitim ne ola

çocuklarımız 70 kişilik sınıflarda değil ama 45 kişilik sınıflarda ve inan çok fark yok. çünkü eğitim sistemini 15 yılda 20 kez değiştirdiler. düşünmeyen sorgulamayan bir nesil yetişsin istiyorlardı az çok başardılar. bu kadar çok imam hatip zaten bunun için de açıldı. elveda bilimsellik, hoş geldin ensar, çocuk istismarı, biat eden nesil.

sağlıklı değil

siz özel hastanelerde muayene oluyorsunuz herhalde. mhrs ile randevu alıp bir devlet hastanesine muayene olmaya çalışın. her istediğiniz güne randevu alamıyorsunuz. randevusuz giderseniz yine sabahın erken saatlerinde sırada oluyorsunuz. hadi bunları geçtik. röntgen veya benzeri bir tetkik için aylar sonrasına randevu veriliyor, ölmeyip bekleyeceksiniz. özel hastanelere mahkum edildi insanlar.

Misafir

Isinize gelmeyen yorumlari niye yayinlamiyorsunuz????Illa sizin istediginiz gibi mi dusunecek okurlar???

kıyamam

S E V İ Y O R S A N G İ T K O N U Ş, H E L A K E T T İ N K E N D İ N İ....

misafir

tek bir soru yeter atatürk size ne yaptı

Erol Baron

Bir kıyaslama yaparken o günün şartlarını da göz önüne almak lazım. Mesela, ben size 1973 te asgari ücret Fransa'da 150 € idi desem ne kadar şaşırırsınız? Peki, bu kadar cılız bir asgari ücret alan birinin bile altına arabası vardı" desem hangi hesabı yaparsınız? Bugün 1200 € asgari ücret insanların 1980 ler daha iyiydi demesini engelleyemiyor neden acaba? Bilmem anlatabildim mi? Bu yetmediyse, 20 yıl önce de Türk ekonomisi dünyada 17. sıradaydı bu gün de 17. sırada. Değişen bir şey yok. Unutmayın, en zor şartlarda en iyi işler çıkaran bir tek lider vardır o da M.K.Atatürk'tür. Bir gün İmam hatiplerden FETÖ ve BOP eşbaşkanı çıkacağını bilen de işte o Atatürk tür. Peki ne yaptı o adam (Atatürk) size?

  • 1