BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.400,81

Vurun Şenol Güneş'e!..

Futbol sadece futbol değıildir. Şenol Güneş'de sadece bir Teknik Direktör değildir. O da futbolumuzda kimsesizlerin kimsesidir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Ulkenin degerleri diyorsun sadece isine gelenlere yaziyorsun.Birgun yazsana Ataturk u,Cumhuriyet in nasil kuruldugunu.

Misafir

OHAL hukuksuzluğu tam gaz Binlerce değil on binlerce mağdur kişi ve tüzel kişi ve bir o kadar da hukuksuzluk sığdırıldı bu süreye. Aynı hukuksuzluklar son iki KHK’de de sürüyor. Zaten aksi de beklenemezdi.

Erol Baron

Öve öve bitiremediği Melih Gökçek ile yazarın çok fena ıskaladığı ekim 2017 de belli oldu. Önceki yıllarda 2023 te Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girecek dediğine de bin pişman olmuştu çünkü üretim olmadığından dolayı ekonomi her yıl 17. sırada duruyordu. Korkarım ileriki yıllarda imam hatipli RTE'yi yukarıya biraz fazla kaldırdığının da farkına varacak. BJK Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında ise yazar tam 12 den vurdu çünkü Quaesma gibi dik kafalı ve 34 yaşında birine 90 dk katlanabiliyor. 16 yıllık işveren hayatımda Portekizlileri çok iyi tanıyan biri olarak Ş. Güneş'e bu şekilde devam etmesini tavsiye ediyorum, çünkü Portekizliler Yeniçeri askerleri gibidir, kazan kaldırırlarsa Ş. Güneş'i de kaldırmadan o kazanı indirmezler ve sonunda Güneş ya gider yada takımın iskeletini tamamen değiştirmek zorunda kalır ve buna Bayern Münih çok sevinir. Bunları yazarken yazar gibi fazla yanılmadığımı da belirtmek isterim.

Misafir

Güneş Kore’de, Trabzon’da, Bursa’da ve Beşiktaş’ta nehrin akışına darbe vurdu. Çünkü Martin Eden’mış başucu kitabı.

  • 1