BIST 9.898
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,39

Uşak Belediyesinden ABD'ye yaptırım kararı!

Türkiye ile ABD arasında yaşanan ve her geçen gün giderek büyüyen siyasi krize Uşak Belediyesi de dahil oldu. Belediye, Twitter hesabından yaşanan siyasi krizin ardından medya reklam planlamalarında Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube‘a ayrılan bütçeyi tamamen kaldırdığını duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

yaaaa yapmasaydınız şimdi abd batarsa çoluk çocukları aç kalır müslümana kötülük yapmak yakışmaz

Misafir

kola döküp portakal sıkan arkadaşlar.yarın sizden iphone ları kırmanızı bekliyoruz hadi bakalım.

Misafir

Twiter hsngi ulkenin baskan ve ayrics bindigin sabanin markssini ve kulandigin telefonu da bir aciklassan bir zahmet

eren eris

Cok komiksiniz yaa, Allah iyiliginiz versin

Misafir

Sen önce belediyeye ait olan ama adı david people olan işletmenin adını değiştir!Reklam kaldırdım derken bile reklam peşinde

Misafir

onlarında sanki çok umrundaydı kaldırırsan kaldır.

KARINCAMİSALİ

BAZI ŞUURSUZLAR ÇIKAR DER Kİ BU YANİ TEPKİNİZ... BİZ İNANIRIZ Kİ YANAN ATEŞE BİR DAMLA SU TAŞIYALIM KARINCA MİSALİ SAF BELİRLEMEK HER YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR...

Misafir

çok müthiş bir zekaya sahibiz hamdolsun. biz bunlarla ülkeyi yönetiyoruz. çok şükür.

kemal

:-)) artık kimseye fıkra anlattırmıyorum.. haberleri okumak gülmek için yeterli.. Belediye başkanı önce Iphone kullanmayı bıraksın :-)))

Asalet

Reklamı kaldırma, reklamla kendini tanıtmaya devam et. Ama yaptırım uygulayacaksan, belediye hudutları içerisinde kullandığın amerikan menşeili ürünleri kendin üretmenin yollarına bak. Çözüm reklamı kaldırmak değilki.... Çözüm üretmek.

Misafir

Iste bu be...helal olsun,haftaya bugun Amerika beyaz bayragi cekip teslim olur.Hollanda yi portakalla!!!!Israil i coca cola,ile bitiren arkadaslar sira Abd de,sucu hic oy verdiginiz partide aramayin emi!!!!!

  • 1