BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.398,33

Türkiye'nin yüzde kaçı Müslüman?

Görmez, Diyanet'in çok tartışılan dini hayat anketinin de tamamlandığını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
ebegümeci

Wikipedia verilerine göre 98.6

tevhid

din demek özgürlük huzur demek ama bakıyorumda yazılan yorumlar pek vahim müslüman hristiyan özellikle bu ikisi yahudilik demiyorum aynı değere sonuca hizmet eden iki din kutsal kitapları okunca bilgilenirsiniz yalnız şunu demek istiyorumki bazı arkadaşların islam dini ile ilgili hiç hiç hiçbirşey bilmemeleri............

Katılıyorum

Aynen katılıyorum...

egeli

doğrudur da yalnız sahte müslümanların oranıdır bu.gerçek mümini bulmak için byüteç lazım.gerçek müslüman 0,5 bile değildir.hacca gidiyor iyice münafıklaşıyor.hırsızlık gıybet ırza geçiyor her türlü melanetten oruç tutuyo görünüp namaz kılarmış gibi yapıp sıyrılıyorlar.tükürürüm böyle müslümanım diyenlerin suratına.diyanette her türlü melaneti yapanların avukatı o kadar.milletin verdiği vergilerle semiriyorlar.cami hocası ne iş yapar 5 vakit namazdan başka.aldığı para 2750 lira.madenci ne alıyor 1200 lira.nerde hak.adamlar bir mevlüt okuyor 100 kağıt ölü yıkıyor 100 kağıt.allah gani gani belanızı versin.bir tek hoca görmedim ki allah rızası için çalışsın.

KIZGIN ADAM

sen o safsata dediğin hakkında ne biliyorsun ey be cahil...

mısafır trakyalı

dünya ışlerı müslümanlıkla yürüseydı arap alemı dünyayı yönetırdı efendı olurdu ılım bılım ıcatlar vs müslümanlardan çıkardı hanı nerde dınle ınsanları aptal edıp allahuekber deyıp kafa kesıyorlar neresı müslüman bu dının söylermısınız ılerlemış bır ıslam ülkesı varmı söyleyebılırmısınız açlık ve sefalet üretmekten başka neışe yarıyor

Gezi Yolu

Arab Sunnilerin bir islam örgütü olan Diyanet Halkın Bütçe'sinden 6 Milyar aktarılan Diyanet örgütü Bu Parayı haklı çıkarmak için suçluluk telaşı içinde!..

KIZGIN ADAM

Başkan eğer sen kendini Kur'an ve Sünnette tarif edilen Müslümanlardan görüyorsan verdiğin oran doğrudur. Ama ben seni öyle görmüyorum. Sen birilerinin şakşakçısısın, zalimde olsa, haksızlıkta yapsa, dünyevi nefisler uğruna adı yolsuzluklarla anılsada,yolsuzlukları ve vurgunları kesinleşenlere destek olsada,suçsuz günahsız Müslümanlara sırf inançları nedeniyle zulüm etsede sen hala O ŞAHSI böylesine destekleyip, peşinden eşyası gibi onu takip ettikçe kendini hala gerçek manada Müslüman sayıyorsan evet verdiğin oran doğrudur.

aday adayı

Yanlışsın be adam. Öyle halis muhlis Müslüman görünmekle, yok din işleri başkanlığı ile maalesef Müslüman olunmuyor ağa.Sen zulme ortak olanlardansın.Senin safın belli başkan.Eğer sen Kur'an ve Hadis çerçevesinde Müslüman'dan yani marka değil gerçek Müslüman'dan bahsediyorsun önce son anketlere göre %54'ü çıkacaksın, kalır %46. Bundan'da belirli bazı partilerin destekçilerinin oyunu çıkacasın o zamanda kalır tahminen %10 civarı.Eh bununda içinde samimi olmayanlar vardır, elersin, kalır tahminen %5. Yani türkiyede gerçekte ve gerçek manada Müslüman oranı anca bu kadardır bence.Sen cenneti bedava cehennemi gereksiz mi sanıyon başkan.

Nil Kaya

21nci yüzyılda din iman safsatalarına inananlar ancak Edirne'nin Doğusundaki eğitim ile belirlenir!... Bu cehalet yüzde 30'u bulur!.. yüzde 99 Müslüman demek Türk Halkına hakarettir!..

mORİ

evet bu bir anket çeşidi olabilir. güzel bir yöntem :) bence % 2 bile çıkmaz.

senyor

ahirzamanda her 40 vefattan ancak bir iki tanesi cennete girebildiğine göre ortalama olarak türkiyedeki müslüman sayısını % 3 diyebiliriz. Diğerleri boşa kürek sallayan (dünyevi hayatı esas maksat yapmış) canlılar..

Hakbilir

NÜFUS KAYITLARINA GÖRE: YÜZDE 90 İNSANLARIN KENDİ İFADESİNE GÖRE: YÜZDE 60 İNSANLARIN İCRAATLERİNE (FİİL VE EYLEMLERİNE) GÖRE: YÜZDE 30

Yorumcu

Emin ol diyanetin içinde bu oran çıkmaz.

deli

caddenin ortasına,içi para dolu bir cüzdan bırakın.bir de sahibinin adres ve telefonunu içeren bir kağıt koyun içine.cüzdanı gören 100 kişiden kaçı cüzdanı tümüyle teslim etmek maksadı ile sahibini arıyorsa oran odur.

Bozkurt

Neden Domuz etini serbest birakti o zaman bu hükümet???

Aslan

akepelilere göre bizler müslüman degiliz,bize görede akepeli hirsizlar nasil olacak bu is? kominist pkklilari saymiyorum bile,müslüman adam calmaz camiye fitneyle girmez,namaz kilip kul hakki yemez,namaz kilip kul hakki yiyenmi müslüman yoksa namaz kilmiyorken kul hakki yemeyip düzgün dürüst yasiyanmi,ülkede milyon türlüsü var! Türkiyede müslüman varmi süpheliyim en ahlakliyim diyen akepelilerin hali ortada cünkü,akepeliler müslümansa ben müslüman degilim ondan eminim!

Demokrat

Türkiye'nin yüzde 99,2'si nasil Müslüman oluyor ya? Türkiyede yüzde 15-20 Alevi=Ateist yokmu?

  • 1