BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.396,97

Türk Savunma Sanayisi üretti! Rekor kırdı

ROKETSAN tarafından Birleşik Arap Emirlikleri için geliştirilen Jobaria Çok Kundaklı Lançer, "namlu sayısı bakımından dünyanın en büyük roket topçusu" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'nda yerini aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
hakkı

işte MÜSLÜMAN TÜRKÜN aklı ve başarısı. köstek olunmasa bizlerin neler yapa bileceğimizi düşmanlarımız biliyor ama içerde satın aldıkları satılık beyinsiz beyinler anlamıyor.

Misafir

kafasız derken kendinimi kast ettin. MPT76 nedir? bora tüfeği nedir ve üstelik dünyanın en iyileri arasındalar. bu necip müslüman türk milletini beğenmeyeşiniz nedir anlamadım. anladığım iş şu klasik chp zihniyeti...

Misafir

MPT 76 dan haberin yok heralde bilgisiz fikir sahibi arkadaş

LİYAKAT YİNE LİYAKAT....

SAVUNMA SANAYİNDE BELLİ Kİ LİYAKATA ÖNEM VERİLİYOR GURUR DUYUYORUZ.LİYAKATIN TÜM KURUMLARA ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUZ.YALAKALAR;SÜRÜYÜ EN ERKEN TERK EDİP KAÇACAKLARDANDIR.

Misafir

Milli piyade tüfeği MPT 76, keskin nişancı tüfeği BORA 12

Beyin bedava

Kafasız diyen kafasız Türkiye hala tüfek yapamıyor

Misafir

Arkadaş iyi güzel de kimin için üretilmiş? Son 10 yıldır Türkiye'ye düşmanlık yapan, bizi vuran tüm terör örgütlerine para yardımı yapan, Türkiye'nin Filistin'deki kazanımlarına baltalayan,israile Kudüs'ü peşkeş çeken, 15Temmuz dahil bütün operasyonalrın arkasında tetikçilik yapan, mısır darbesini finanse eden,Osmanlı'ya katil diyen Birleşik arap emirlikleri için !!!

Möö

Motor ABD ye ait olmasın mı atak helikopter gibi

Misafir

'Baskın' seçim mi geliyor?............

Önce Vatan

İblisin uşakları rahatsız olmuş yine

Misafir

Buralarda yorum yapan bazı kafasızlar acaba 15 yıl önce bu ülkenin adam gjbi bir tüfek bile üretemediģini bilmiyorlar mı acaba da şimdi dalga geçiyorlar . Acınacak haldesiniz yazık size be ruhsuz adamlar. Hoş bu yazdıklarınızı bence kendi iradenizle yazmıyorsunuz. Bu kadar aptal olamazsınız

Misafir

Burda dalga geçenler galiba abd isarıl tarafından kiraLan mış kalemşörler. Yazık bunlara yazık bu ülkenin ekmeğini yiyipte ülkesini küçümseyen bu mahluklar a yazıklar olsun.

Misafir

Ülkenin ürettiklerini bile hazmedemeyen yorumcuları karın ağrısı nedir acaba. Gurur duymak varken fitne fesat ta neyin nesi. Bu kişiler kimin sözcülüğünü yapıyor yada kimin uşakları. Abd israil yapsa idi bunlar galiba gurur duyacaklar dı.

Pazarcı

Ooo reklamlar, o aracın motoru roketin motoru hepsi almanyadan amerikadan. İsteyen gitsin baksın. Ha araplar amerikadan neden almıyor. Çünkü bizde daha ucuz, yan sanayi gibi düşün.

Misafir

Bazı yorum yapanlar varya dalga geçen hafife alan ve ülkesini aşağılayanlar. Sizden iğreniyorum nefret ediyorum. Siz hep zavallısınız ve zavallı olmayaçı da hak ediyorsunuz. Neyseki bu ülkede kale alınmayan bir azınlıksınız. İyiki sizin gibi aşağılık kompleksliler memlekette az sayıda yoksa ne kurtuluş savaşı oazanabilirdik ne de sömürge olmaktan kurtulabilirdik. Allah ülkemizi sizlerden korumaya devam etsin.

Misafir

ha ha ha ayranı yok içmeye başkasına silah yapar

Merdan

Yerel seçimler yaklaşıyor!... Yandaş medyada seçim çalışmasına destek haberleri Rekor kırdı...Yalanlar Guinness Rekorlar Kitabı'nda yerini aldı.

  • 1