BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.460,38

Tokat gibi Türkiye sözleri: Yerden yere vurdu!

Azerbeycan Milletvekili Ganire Paşayeva Avrupa Konseyi'nde yaptığı konuşmada Avrupa'nın Türkiye'ye yönelik iki yüzlü tavrını vurgulayarak bu tavrın sonlandırılması çağrısında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Misafir

Bu kadına helal olsun. Türkiye deki "beyaz Türklere" kapak olsun.

Burdayiz.

O millet itifağına kapak olsun, siz mazlumları atın bu ülkeden derken, dünya bizim adaletimizi konuşuyor, muhalefete kapak.

MİSAFİR

HELAL SANA KIZ ALLAH İŞİNİ GÜCÜNÜ RAS GETİRSİN ALÇAK BATININ İKİ YÜZLÜLÜĞÜNÜ ORTAYA SERMİŞSİN,,, AMA GELGÖRKİ BİZİM GERİDEN ÇAĞDAŞLAR SAHTE AYDINLARDA ÜLKEMİZİ SAVUNMAYI DESTEK OLMAYI BIRAKMIŞ BATIYLA BERABER ONLARDA TÜRKİYENİN BİR AN ÖNCE SURİYE GİBİ OLMASI İÇİN TERÖRE DESTEK VERMEYE BAŞLAMIŞLARDIR ADIDA DEMUGRESSİ ÖZGURLUK

Burdayiz.

Avrupada daha chp bunun gibi ülkemizi savunmamıştır, chp den daha çok seviyor bu güzel ülkemizi, helal olsun, gurur verici.

Misafir

BU SOYDAŞ KARDEŞ MİLLETVEKİLLİNİ TEBRİK EDİYORUM HER PLATFORMDA TÜRKİYE'NİNİ YANINDA OLUR

xtr

Malesef Türk lobisi çok zayıf dünyada. Koskoca osmanlının bir kaç milyonluk yahudiler kadar dünyada diasporası yok. Azerbeycan'daki vekiller gibi dünyanın her yerinde Türklerin hakkını ve hukukunu arayan binlerce insan olmalı idi. Kongrelerde, meclislerde, hükümetlerde... Çok yazık çok.

Misafir

Nesli ve aslı yiğit sayın Paşayeva'ya devletimiz tarafından, devlet üstün öğünç madalyası verilmelidir. M.Ymkl

Misafir

senin (çok muhterem) o ülkelerini saymakla bitiremiyoruz.biraz yardımcı olur musun.

HORİZON

HELAL OLSUN SAYIN PAŞAYEVA BRAVO...

Misafir

Zorunami gitti Turkiye'yi savunmasi. Herhalde sen FETO cusundur...

Misafir

Sen önce ulken ilgilen, ulkeni anlat???

Misafir

Azeri milletvekili değil,Azerbaycan millet vekili veya Azerbeycan Türk milletvekili

Misafir

He, onlar da hemen haklısın derler. Tabii ki iki yüzlüler. Adamlar bizim düşmanımız. Tarihten gelen kinleri bitmiyor ki Türkleri sevsinler.

Vatandaş

Bizdeki hainler hepsi kurban olsunablama

Misafir

Kimin Ablası!... Allah'ına kurban senin.

Misafir

Teşekkürler sayın vekilim..

TURAN ELLER VAR OLSUN

ABLACIM BOŞUNA YORMA KENDİNİ , HAKLI OLDUĞUNU DOĞRU SÖYLEDİĞİNİ ONLARDA BİLİYOR. ATİLLADAN BERİ TÜRKE DÜŞMAN OLANLARA , GENLERİNE RUHLARINA DNALARINA TÜRK KORKUSU İŞLEMİŞLERE NE DESEN BOŞ. DÜNYA BARIŞ İSTİYORSA TÜRKE BİAT ETMEK ZORUNDADIR ! ÇÜNKÜ DÜNYADA ADALETLE HÜKMEDECEK DÜNYAYA BARIŞI GETİRECEK TEK KAVİM TÜRKLERDİR. ALLAH TÜRKE YAR OLSUN.

Misafir

Helal Ganire Paşayev bizde senin kadar deliknlı vekil yok kadınsın erkekten daha cesursun cok yaşa inşlah

Sivasli

Bacim Biz Bir Millet Iki Devletiz.

Misafir

Paşayeva konuşuyor...bizim basınımıza manşet oluyor....Bizim parlamenterlerimiz avrupada sus pus mu....konuşmuyormu......Basında bizim parlamenterlerin.....gıkı mı çıkmıyar.....o zaman o parlamentoya neden gidiyorlar....bilen varsa beri gelsin bir anlatsın....bakalım....

yener

Daha önce benzer toplantılara katılan chp ve hdp li vekiller en azından vatan millet ümmet duygunuz olmasa bile aldığınız maaşa binaen utanın utanın tabi utanma duygunuz varsa

Poyraz Kasırga

Doğruların yanındadır yüce yaradan, ve gerçekleri hiç kıvırmadan çekinmeden ve eğilip bükülmedem dile getiren değerli hanımefendi Ganire Paşayeva'dan yüce rabbim razı olsun ve gam gasavet göstermesin inşAllah.... iki devlet tek millet can Azerbaycan ve Türk milleti herzamn var olacak ve tarihin her evresinde olduğu gibi yine Dünya'nın yapılanmasına yön ve şekil verecektir inşAllah..

  • 1