BIST 9.831
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.460,10

Star'daki olay Zafer Çağlayan yazısı kol saati içimize sinmiyor!

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, ABD'de Zafer Çağlayan hakkında açılan davayı bugünkü köşesine taşıdı. Taşgetiren'in Zafer Çağlayan hakkındaki yolsuzluk iddialarına ilişkin yazdıkları ise çok konuşulacak türden.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

sayın zarrabın bakanı zafer ebicim ,saat kaç acaba ?

Misafir

raza nın önüne yatarım sözlerin, içine siniyor mu?

Misafir

Kol saatinin, saat kismi tamam, ancak kol kismina henuz gelmediler... piyango kime cikar acep, reise bir sorsak...

kol

'' kol'' saati nasıl sinsin ama koyun millete sindirdiler

Posof

Kral ciplak sesleri cogaliyor

fikret boduroğlu

sizin işinize sinmeyebilir,ama desteklediğiniz Erdoğan'ın işine sindiğini düşünüyorum.yüce divana gitmelerini Erdoğan istemedi,milletvekillerini gruplar halinde saraya çağırıp mecliste aklamalarını istedi.AKP döneminde ülkede hırsızlık,yolsuzluk ve ahlaksızlık tavan yaptı.dindar geçinen sahtekarlar çoğaldı.AKP demek Erdoğan demek olduğuna göre bu durumdan Erdoğan da sorumludur.2019 da kazanamazsa neler olabileceğını tahmin etmediğini sanmıyorum.

Misafir

700 bin liralık saat mi büyük,2 tirilyonluk telefon faturasımı???

Misafir

Ahmet beyin yorumları son derece doğru.Yüce divan aklanmanın en gerçekçi yolu idi.Şimdi 2019 seçim sonucu ABD'nin elinde ABD mahkemesi seçimden 1 hafta öncesi Abdullah Selvi'ninde bu gün ki yazısı ile bu yazı örtüştürüldüğünde öyle bir siyasi karar alabilirler ki kafa karışıklığına sebep olabilir. Ama yine de sonuç Tekvir suresi 29.Ayette :Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz. .....ve belki de 2.tur Başkanı belirler.Allah hakkımızda hayırlısını versin.1.Tur istikrar için çok önemli.

Coskun Aksakal

Yıllar önce Anavatan partısı Genel baskanı Turgut OZAL kabınesındekı bır Bakanı Ismaıl Ozdagları yıne yolsuzluk ıddıaları nedenıyle Yuce Dıvana göndermıstı ve Bakanlıgı dusmustu.Sen bu dört Bakanı görevden alıyorsun ama meclıste AKP mılletvekıllerının oylarıyla sucsuz ilan ediyorsun.Ama duyarlı pek cok akplı mılletvekılı onların Yuce dıvana gönderılmesı yonunde oy kullandı.Ama Amerıka guya sucsuz bulunan Bakan hakkında tutukluluk kararı verdı.Sıyası ıktıdar bu dört Bakanın durumunun arastırılması ıcın onları Yuce Dıvana göndermemekle buyuk hata yapmıs ve guvenırlıgını yıtırmıstır.Kamuoyunda aklanmamıslardır.

fhsdhgfdjh

herşeyi sindirdiniz bir kolsaatine mi takıldınız. onuda sindirirsiniz merak etmeyin.

vatandaş

hayret aklıselim insanlarda varmış demek. siz ne kadar iyi olursanız olun kötü insanları sırf bizden diye korursanız siz daha suçlusunuz demektir.

Yazar

Türkiye'de muhalefet abdye çalışıyor, sorsan abdye düşmanlar.

  • 1