BIST 9.890
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.461,30

Sözcü'nün sahibi Burak Akbay kimdir nerede yurtdışına mı kaçtı?

Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Gözaltı kararı sonrası açıklama yapan Sözcü'nün sahibi Burak Akbay Londra'da olduğunu söyledi. Peki Burak Akbay kimdir nereli?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Gurbetçi kiz

Burak akbay ile halkalı papatya caddesinde 1999 da gırgır firt mizah dergisi zamanında çalıştım muhasebe bölümünde tam bir pislik adamın teki insanlari aşağılayan kendini tbizim yaratmış gibi muamele yapan işçilerine adaletsiz iğrenç birinin tekiydi babasıysa aynı ertuğrul akbay herkes hak ettiğini yaşasın insallahhh

a.eren

Emniyetten veya Adliyeden bilgi sızdırılarak Burak Akbayın kaçmasımı sağlandı? acaba yurtta olmadığına göre

üğür

bınmişız alamete gıdiyorüz felakete bu yol yol deyıl amma allah sonumuz hayır etsın ne dıyelım şunu unutmayın 12 sefer turkler devlet yıkmiş hemde gendi devletlerı sebebde ıcarde bırbrıyle gecınmemek

Misafir

Gerekçesi bütün delilleriyle resmi ve özel bütün televizyonlarda,çok açık şekilde ortaya konmalıdır..... Yapılan işin doğru ve hukuki olduğuna bu ülkenin vatandaşlarını ikna etmenin başka bir yolu olamaz. "Ben yaptım da oldu" davranışı yerleşmeye başlarsa; o gün ülkede demokrasinin bitip totalitarizmin başladığı gündür.

Misafir

Sözcü Susarsa Türkiye Susar – Susmayacağız!.... Akp'liler bile isyanda!_______________ Tayyip'ci Ardan Zentürk, “Önce Oğuz Güven'in tutuklanmasını anlayamadım, şimdi de Sözcü operasyonunu... Sayın Bekir Bozdağ bir bakıp aydınlatır mısınız?” açıklamasında bulundu.

adaletmiş

yok mu eskiden apandist veya reflü raporun.adaletmiş.şimdi içimden bir şey demek geldi ama.

UTANIRLAR MI?

KAÇTI,FİRARİ İDDİASINI ORTAYA ATANLAR UTANIRLAR MI ACABA?

Misafir

Bu hükümetin attığı yalanlara milletimiz 16 Nisanda Koskoca bir HAYIR dedi ama YSK kafakol ilişkileri ile resmen hukuk çiğnenerek hile yapıldı ve EVET çıkarıldı.Bir tane hukukçu çıkıp itiraz edebildi mi? Edemedi edemez.Ettiği anda Fetöcü ilan edilip yakalama kararı çıkarılacak çünkü Sözcü baskını gibi olaylarla ha bire göz dağı veriliyor.

türkoglu

sudan sebeplerle sırf bizden yana yazmıyor diye basını susturmanın adı diktatörlüktür.halkın anlıyacagı dille zorbalıktır bunun adı.allah akıl veresiceler böyle bir yere varılmaz susturdum sanırsın fakat kendine olan kini çogaltırsın haberin olmaz.kalpleride susturamazsınız ya.

sng

ileri demokrasiye hoş geldiniz. fetö ile hareket edenler hükümette ama fetö ile yıllarca kavga edenler içerde. bunun fetö ile alakası yok. amaç muhalif olan herkesi içeri almak. amaç tek adam, amaç Türkiyeyi istedikleri rejime sokmak. amaç çok farklı

ayyldız

bURAK aKBAY fRANSA dA YAyIN HAYATInI DEVAM ETTİrEN çARLIHEPTO dENEN İSLAM DÜŞmANI DERgİNİn TÜRKİYE tEMSİLCİsİDİR.

A. Kar

Emniyetteki FETÖcular önceden haber vermiştir. Emniyet hala emin ellerde değil mi?

AMASYALI

DÜRÜST İYİ GAZETECİLİK YAPIYOR DA NEDEN YURTDIŞINA AĞA BABALARININ YANINA KAÇIYORLAR.

Misafir

Ülkenin Noktasi Trump dan sonra konuldu.

Misafir

Adaletin olmadığı yerden kaçmak akıllıcadır.Düşünsene Topbaşın damadı serbest ama Atilla Taş hapiste.

ihsan

adliyede ala fetö cülerin olduğu açık bu adama kim haber verdi kaçtı araştırılın

  • 1