BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.401,17

Skandal karar! Tek suçu yoksulluk

Van Gürpınar'da yolların kardan kapalı olması nedeniyle yaşamını yitiren 2 yaşındaki Muharrem Taş'ın ölümünde hiçbir görevlinin ihmali ve kusurunun bulunmadığına karar verildi. Kararda, oğlunun cesedini kilometrelerce taşıyan baba suçlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Cevat

Allah kimseyi yoksul ve çaresiz bırakmasın.. Ölen çocuğun sırtta ve çuval içerisinde bir metrelik karın içinde taşınması SÖZÜN BİTTİĞİ YERDİR.

Misafir

holikopter iplende alabilirdi care cok

selami

Yoksulluk dogal birsey degil.yoksullugun suclularida var..

Misafir

bilmeden yorum yapmayın. bu olayı biliyormusun da yorum yapıyorsun. ben biliyorum ve olay anlatıldığı gibi değil. pnömoniden bir çocuk kaç günde ölür. niye son ana kadar beklemişler ve neden sağlık ekiplerine haber vermemişler. artisliğe gelince herşey tamam.

allaha emanet yaşayan köylü

"orda bir köy var uzakta gitmesek te görmesekte o köy bizim köyümüzdür" hizmet götüremedigin köy senin degildir

misafir

1150 odalı sarayda beyaz çay içenler fakirin halinden ne anlasın...yerin dibine girsin düzeniniz

al.

Anayasa mahkemesi kararına uymayanlar... yoksulluğu bu millete uygun görürler..

Misafir

Eskiden köylerde sağlık ocakları vardı. Güya çağ atladık diye köylerdeki sağlık ocaklarını kapattık ama iklim hep aynı..iklim mi sana uyacak sen mi İklime?

Misafir

kendi haberlerini okumadan başlık atmışlar

TROLİÇE SAVAR

Trolcükler nerelerdesinizz. Yorum bekliyoz.

a.l.

ee.. yazın yazınn... ülkemizden manzaralar...

Misafir

Suç Türk Milleti'nindir. Cumhuriyet tarihinin en beceriksiz hükumeti destekleriyle işbaşındadır.

Ahmet Turan Salihoğlu

Düşünün bölgede kışın hava şartları agır, 4 metre kalınlığında kar var, buna karayolları ne yapsın, helikopter inemez deniyor. Devleti suçlamak kolay, işin basitine kaçıp herşeyde devleti suçlama alışkanlığı olanlar var, tıpkı bu haberin veriliş şeklinde olduğu gibi.. Herkes o mevsimde oralarda durulmayacağını biliyor, o vatandaşın bilmemesi imkansız. Sonra, ölen çocuğun babasının verdiği ifade muğlak. Olay günü öksürmeye başladı o gece öldü diyor. Düşünün zatürre teşhisi konmuş biri sadece olay günü öksürmez, insan birdenbire aniden de zatürre olmaz. Zamanında yardım çağrısı yapma ve çocuk öldükten sonra da başkalarını ve dahasa devleti suçla. Yok öyle, ihmalin büyüğü baba da. Hakim doğru karar vermiş bence.

eder

Vekil oğlu olmaması tek suçu.

  • 1