BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,69
ALTIN 2.394,41

Şaban Dişli sürprizi! Hollanda'ya büyükelçi olarak atandı

HOLLANDA büyükelçisiyle ilgili son dakika haberler var. Şaban Dişli Hollanda'ya büyükelçi olarak atandı. Şaban Dişli kardeşi Mehmet Dişli sebebiyle sıkıntılı günler yaşamıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
mevhibe inal

Sömürgeci Hollandayla da arayı düzelttik bir tek komşumuzla düzeltemiyoruz!

Misafir

Bu dişleri nereden bulduğunu anlamak için; ABD büyükelçiliğine giriş-çıkışları incelenmeli.

Bu Fakir

AKP-FETÖ el ele diyenleri haklı çıkaran bir atama daha!...

AS

TARİH GÖSTERECEK...

Misafir

bugünkü mesajımın 11.bölümnde,bir kelimenin bir harfi çıkmamış.düzeltiyor ve özür diliyorum.11)-Mü’minlere karşı alçak gönüllü olmak, kâfirlere karşı izzetli (galibiyet yollarını edinmek demektir)ve zorlu davranmak, Allah yolunda cihat etmek, ayıplayanların ayıplamasından korkmamak(cihad ve kıtal konularında önceki mesajlarımda tefarrutlı bilgiler verdim.Okuyunuz). -Kulun farz olan ibadetler yanında nafile ibadetlerle de Allah’a yakınlık kazanacak fiilleri işlemesi. -İhsan sahibi olmak, takva sahibi olmak. Adaletli olmak. -Temiz olmak, Maddi ve manevi olarak, Temizlenmeyi sevmek.

Okur32

Bu dişi nereden buldu bilmiyorum ama gerçekten dişli adammış.Yüzlerce binlerce insan yakininin fetocu çıkması nedeniyle hem toplumda hem devlette cúzzamlı muamelesi gõrurken kardeşi 15 temmuzun bir numarali sanığı olan bu adam bu kadar el üstünde. Yazik cok yazık.

Misafir

ÖDÜLMÜ CEZAMI ANLAMIŞ DEĞİLİZ NE VAZGEÇİLMEZ BİR ADAMMIŞ YAHU NERDEN BU TORPİL

musa78

Cumhurbaşkanımı çok seviyorum ama bu atama çok yanlış insan Devlet Memurluğu için Müracat ederken Yakınlarının yüzünden Güvenlik Soruşturmasından geçemezken.Bu atama yanlış yarın Hollandaya Milli Savunma Bakanımız Hulusi AKAR gidince ve Büyükelçi olarak karşılayınca Paşanın Aklına gelmeyecekmi kardeşi bogazını sıktığı tekrar düşünülsün bu atama devamsa yazık.

omer bayrak

Amcasinin dayisinin oglu fetocu olan kucuk cocuklar askeriyede mulakatda guvenlik sorusturmasinda bu sebepten eleniyormus. O cocuklarin hakkini yemeyin yakini fetocu olan buyukelci olabiliyosa cocuklarda subay olabilsin geleceigiyle oynanmasin genclerin.suc bireyseldir kardesi amcaoglunu soyadi tutani etkilememeli ama bu herkes icin olmali buyukelci olan genel baskan yardimcisida olsa siradan bir vatandasda olsa adelet herkes icin.

ferman yıldırım

Yıllarca ülkesine hizemt etmekten çekinmedi hizmete devam başarılar

Misafir

Akpartinin fetö ile imtihanı

Misafir

evet akpartinin son 20 yılı

dayı

süper emsal karar olmalı. eşinden kardeşinden ailesinden dolayı ihraç edilen kişiler için

D21

Ak partinin sonu bunlar...

  • 1