BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54

Saat 12.33'ün sırrı! Olay şoför şehit annesinin evine gitti

ADANA'da ücretsiz ulaşım kartını gösteren ve şehit annesi olduğunu belirten Zübeyde Tura'dan 2,5 liralık ücreti isteyerek hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandıktan sonra adli kontrol kararıyla tahliye edilen otobüs şoförü, evinde ziyaret ettiği şehit annesinin elini öperek af diledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
mergen

hatasını anlamış buda bir şey.

vatansever

Bu da birşey ama yetmez. Hiç kimsenin bir anneyi hele de evlat acısı çeken bir anneyi ve hele hele bu ülke için genç yaşta evladını toprağa veren bir şehit annesine böyle davranmaya hakkı yok. Allah tüm şehit annelerinden ve gazi annelerinden razı olsun. Onların sayesinde evimizde ülkemizde rahat yaşıyoruz.

Misafir

belki bilmeden yaptı iç temizligi peki senin için çokmu temiz hemen pkk yakıştırması yapıyorsun senin için daha kötü yorumundan belli

Muzaffer

Çok kızmıştık bu şoföre. Haklıydık da. Ancak yaptıklarından pişman olarak şehit anasını ziyaret etmesi ve af dilemesi duygulandırdı. Aferin ona.

adanalı

senin gibi hakime can kurban helal olsun sana

Misafir

Zılgıtı yiyince gidip özür diliyor, baktıki hakkında suçlama var bir özür dileyip çekileyim dedi heralde sonuçta işini kaybetme noktası sıyrılırsam işime dönerim, bu özür gerçekten bir özürse tamamda bu art niyetli düşünceleri değişir anlarsın ama sonra bir bak aynı tas aynı hamam, kimsenin düşüncesini değiştirmek kolay değil, içi pis olan birini nasıl değiştirebilirsin,hangi zihniyet bu ya pkk yanlısı öyle değilse içi şeytan pis başkası olamaz

Misafir

EE ŞÖFÖR EFENDİ ÖNCE DİNLESEYDİN ANLASAYDIN SONRA KONUŞSAYDIN DA SONRA PİŞMAN OLAMAZDIN ŞİMDİ AKILLANMIŞSINDIR

  • 1