BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.397,23

PKK yanlıları köy yollarını kapatıyor!

Diyarbakır-Bingöl kara yolunda 10 gün önce başlayan yol kapatma eylemi devam ediyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
Yalanmı?

Her Şey Bir avuç kenevir için kalekol bahane hasat şahane

Alperen BOZKURT

Terörün en yoğun olduğu 1990'lı yıllarda dahi PKK'nın bu gücü ve dokunulmazlığı yoktu. HAYAL BİLE EDEMEDİKLERİNİN GERÇEK OLMASININ SARHOŞLUĞU İLE NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILA. DURMAK YOK İHANETE GÖZ YUMMAYA DEVAM.

İSLAMBEY

Eşkiya yolları köprüleri yıkıyor, yolları ulaşıma kapatıyor, hökümet ne iş yapıyor??? Yok mu bir cevabınız akp trolleri...

şırnaklı

chp nin ağrıda aldığı oy 200 3000 bin oy fark atıldı ne diyorsun sen

Ne zaman mı

Sizin PKK ile ortaklığınız bittiği zaman. Şu anda PKK nın başındada AKP var onun için şimdilik sadece AKP yi protesto ediyoruz.

Kılıçtaroğlu neden PKK için laf söylemiyor

CHP kimle beraber cevabını CHP Vekili vermiş mi? Evet vermiş. CHP nin PKK lı Vekilleri: Kemal Kılıçtaroğlu, Hülya Güven, Hüseyin Aygün, Sezgin Tanrıkulu, Binnaz Toprak. 24 Ocak 2012 de CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, ÖLEN PKK LILARA ŞEHİDİMİZ dedi.

Binnaz Toprak PKK için Önerge Verecek mi?

Tarih 16 Mart 2014.CHP İSTANBUL VEKİLİ BİNNAZ TOPRAK Twitter'dan seçimlerde Ağrı'da oyumuzu kime verelim? diye soran bir kişiye, Chp'li Vekil Son Seçimlerdeki Oy Oranlarını Değerlendirerek HDP'YE OY VERME ÇAĞIRISI YAPTI. Tarih 13 Mart 2014. SİİRTE GELEN CHP PARTİ MECLİS ÜYESİ DURSUN BULUT, SİİRT'TE AK PARTİ'NİN KAZANMAMASI İÇİN BDP'YE OY VERİLMESİNİ İSTEDİ. CHP İl Başkanlığı tarafından öğretmen Evi'inde düzenlenen aday tanıtım programında konuşan Bulut, "Oyunuzu eğer CHP'ye vermiyorsanız, çok açık söylüyorum size, burada kendinize çok yakın olan BDP'ye oy verip bu hükümetten kurtulmamız lazım" dedi.

Ne zaman

Gezi Eylemcileri PKK yı protesto için ne zaman Taksime eylem yapmaya gidecek

En iyinizin..

CHP doğru yapmış. PKK AKP'den daha şereflidir.

Aborjin kabilesinde bile bu kadar aptal kalmadı

AKP hergün önerge veriyor ya ondandır. :) Ne içtiğinizi söylemiyorsunuzki bizde içelim. Kafanız nasıl bu kadar iyi olabiliyor. Rakı içseniz hiç olmazsa arada bir mantıklı bir şey yazarsınız. Ama her yazdığınız kör cahil olduğunuzu ispatlıyor. Bu kafayla nasıl çoluk çocuk yetiştireceksiniz. Yazık yahu. Hani size acımıyorum da sizin çocuklarınıza acıyorum. Aslında en iyisi sizin üremenize yasal engeller koymak. Yada kısırlaştırmak lazım.

Doğru söylemiş

Çok doğru demiş. BDP hiç olmazsa kimseyi kandırmıyor. PKK'nın uzantısı olduğunu saklamıyor. AKP PKK'dan daha tehlikeli. Onun için demiştir.

chpdbp

ağrıda chp iile bdp bir olup akp ye karşı oylar birleşti onud aanlatsanya

Mantığa bak çay demle

PKK AKP ile el ele vermiş ama CHP'ye oy verenler PKK'ya veriyor öyle mi? İşkembeyle beyin yer değiştirmiş. Ne mutlu sana. Dünya yansa umurunda değil.

bu damı yalan

sen kendini çok mu kurnaz zannediyorsun. ağrıda chp ile bdp , AKP ye karşı bir olup seçimi kazandırdınız

Siz CHP ye değil PKK ya Oy Veriyorsunuz

Tarih 16 Mart 2014.CHP İSTANBUL VEKİLİ BİNNAZ TOPRAK Twitter'dan seçimlerde Ağrı'da oyumuzu kime verelim? diye soran bir kişiye, Chp'li Vekil Son Seçimlerdeki Oy Oranlarını Değerlendirerek HDP'YE OY VERME ÇAĞIRISI YAPTI. Tarih 13 Mart 2014. SİİRTE GELEN CHP PARTİ MECLİS ÜYESİ DURSUN BULUT, SİİRT'TE AK PARTİ'NİN KAZANMAMASI İÇİN BDP'YE OY VERİLMESİNİ İSTEDİ. CHP İl Başkanlığı tarafından öğretmen Evi'inde düzenlenen aday tanıtım programında konuşan Bulut, "Oyunuzu eğer CHP'ye vermiyorsanız, çok açık söylüyorum size, burada kendinize çok yakın olan BDP'ye oy verip bu hükümetten kurtulmamız lazım" dedi. CHP kimle beraber cevabını CHP Vekili vermiş mi? Evet vermiş. CHP nin PKK lı Vekilleri: Kemal Kılıçtaroğlu, Hülya Güven, Hüseyin Aygün, Sezgin Tanrıkulu, Binnaz Toprak. 24 Ocak 2012 de CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, ÖLEN PKK LILARA ŞEHİDİMİZ dedi.

Açılımı CHP yaptı. Başında PKK lı var

CHP de İKİNCİ KEMAL –DERSİMLİ- DÖNEMİ (BİRİNCİ KEMAL –ATATÜRK- DÖNEMİNİN TAM TERSİ OLAN DÖNEM):CHP nin başındaki Dersimli Kemal Kılıçdaroğlu’nun aşireti KUREYŞANLILAR ( MELKİŞİ’LER), Dersimde Atatürke karşı İsyan Lideri olarak Seyid Rıza’nın yanında yer aldı. Hatırlanacağı gibi isyancı Kürt lideri Seyid Rıza, CHP’NİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL’E,”Ben senin yalanlarınla, hilelerinle baş edemedim, bu bana dert oldu, BEN DE SENİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMEDİM, BU DA SANA DERT OLSUN” demişti. Kürt Tarihi ŞEREFNAME , Melkişi ya da Çemişgezek Beyliği ile ilgili önemli bilgiler veriyor. ŞEREFHAN’IN BU ESERİNDE MELKİŞİLERE İLİŞKİN ŞU BELİRLEMELER VAR: "Üç kısma ayrılan Melkişiler Kürdistan''da büyük ihtişamları, hizmetçilerinin, taraftarlarının ve kendilerine bağlı olanların çok oluşuyla ün yapmışlardır. (Şeref Han. Şerefname, Deng Yayınları, 2. Baskı, Îstanbul, 1998, s. 136)”

CHP PKK yı Koruyor

Umut Oran ve Sezgin Tanrıkulu Mecliste PKK ve bu eylemleri için bir tane Önerge vermedi. Niye Acabaa.

asas

valla adam doğru söylüyor neden rahatsız oldunki fotoğrafları bemde gördüm

CHP yi PKK yı sevenler Yönetiyor

Gazeteci Yener Dönmezden: CHP’NİN TERÖRİSTLERLE İLİŞKİLERDEN SORUMLU MİLLETVEKİLİ Kemal Kılıçtaroğlunun teyze çocuğu HÜSEYİN AYGÜN, dağda uyuyakalan PKK’lının başında sabaha kadar nöbet tutup sarılarak ayrıldıktan sonra, Paris’te öldürülen terörist Sakine’nin (Sara) taziyesine katılıp karalar bağlamış, ardından “yandaş medyayı” PKK’nın içindeki Dersimlileri hedef göstermekle suçlamıştı. PKK’LI TERÖRİSTLERLE İLGİLİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPAN VE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİ DE GÖZÜKEN HÜSEYİN AYGÜN, SON OLARAK DHKP-C’LİLERE DESTEK İÇİN DE OLAY YERİNDEYDİ.Hiç kimseyi şaşırtmayan “Gözaltına alınan insanları tanıdığı” yönündeki sözleriyle konuya giren Aygün, bir kez daha “NEREDE BİR TERÖRİST VARSA, DESTEK İÇİN ORADA OLACAĞINI” cümle aleme gösterdi.

Sakine Cansızın Yeğenine Oy Veriyorsun

Ailecek Örgütçü Eylemci Hırsız olan Dersimli Kureyşan Aşiretinden Dede Kemal Kılıçtaroğlunun gerçek soyadı KARABULUT annesinin adı Yemuş. Alevi görünümlü Ermeni olduğu söyleniliyor.SSK yı 5 MİLYAR DOLAR SOYUP SOĞANA çeviren KILIÇTAROĞLU AİLE BOYU ÖRGÜTÇÜ Eylemci ve Destekçidir. Mesela Kılıçdaroğlu'nun halasının oğlu ATİLLA ÖZDOĞAN da geçmişten günümüze HADEP-DEHAP çizgisinde faaliyet göstermiş bir isimdir. CHP vekili HÜSEYİN AYGÜN, Kemal Kılıçtaroğlunun teyze çocuğudur. Hepsi de Alevidir. Gazeteci Mehmet Yürek, Hüseyin Aygün'ün PARİS'TE ÖLDÜRÜLEN PKK'NIN KURUCULARINDAN SAKİNE CANSIZ'IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNİN GAYET NORMAL OLDUĞUNU, ÇÜNKÜ HÜSEYİN AYGÜN VE KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN SAKİNE CANSIZ'IN YAKIN AKRABALARI OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Ayıkmadınızmı

AKPKK el ele vermiş bazılarının beynine işeyip duruyor. Bakalım *** ne zaman ayıkacak?

Balaban Beyi

Oh Oh ne güzel AÇILIM... Ne güzel Açılım... açılın da açılın bakalım... Daha nereye kadar açılacaksınız ?? AKP + PKK = AKPKK koalisyonu iyi çalışıyor....ey saf akp LİLER AÇIN ARTIK GÖZÜNÜZÜ AÇIN

CENGO

AÇILIM YAPIN SİZ DAHA.. AÇA AÇA BİZİM BİR YERLERİMİZİ AÇTINIZ YAZIKLAR OLSUN BU AÇILIM SAFSATASIYLA MİLLETİ OYALAYANLARA.ADAM YERİNE KONMAYANLAR ŞİMDİ ÜLKEYİ BÖLDÜLER DEVLET BÖLÜNEMEZMİŞ ALIN SİZE KANIT NEREDE BU DEVLETİN ASKERİ NEREDE SUÇLULARIN CEZASI

Aha da bir erkek çıktı

O iki bayanın arasındaki sen olmayasın. O kadar ödlektirler ki öldürüleceklerini bile bile sabahlara kadar barikattalar. :) Ödlek olanlar hırsız olmasına rağmen *** kılı olmaya hazır olanlardır. Ödleklerin ne işi olur protesto hakkını kullanmak için polisin gaz fişeğine, kurşununa karşı direnmekte?

f.demir

test edelim chp gezi de dhkc örgütü ile omuz omuza yalanmı. tespitie tşk.