BIST 9.830
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.459,48

Oruç neden tutuluyor da alınmıyor, satılmıyor?

‘Falanca kadının eteği uzundur' deyince, bana: ‘Tükür, tükür!' dedi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
salim

Erol Baron ayıp etme eleman... Şimdi çık o imamların hepsiyle helalleş. gücün yeterse tabi zira gıybet ettin.

misafir

erol baran konuyla sölediğinin ne alakası var nur arıyorsan peygamberler sahabeler yeter müslümanların basiretsizliğine islama ve peygambere neden yıkıyorsun. papaz meselesine hiç girmeyelim zira çook uzun ..onları anlatma burda hiiiç..

Erol Baron

*** İzmir Selçuk Bülbüldağı'nda türbesi Meryem ananın oğlu Hz İsa Peygamber hiç evlenmedi. Sırf Hz İsa'ya benzemek için Papalar hiç evlenmez. Papazlar ve rahibeler hiç evlenmez. Belki garip gelecek ve hayret dedirtecek ama bu insanların yüzünde nur var. Nurlu yüzlü oldukları gibi çok yumuşak konuşmaları var. Birde bizim imamlara bakın. En az %80 inde gram nur yok. Misal cübbeli, var mı yüzünde gram nur? Nursuz oldukları gibi çoğu da çapkın. Buları görünce insan dinden soğuyor.

misafir

erol baron nasıl yanii.... O insanlardan bir insandı her konuda örnekti ...evlenmeside gerekiyordu ki aile hayatını da görüp bilelim diye..Dikkat et peygamberi eleştirmek ne haddine.

Erol Baron

Gıybet ve dedikodu yapmak gibi olmasın ama Suudi Hz. Aişe validemiz Suudi Hz. Peygamber ile evlendiğinde kaş yaşındaydı acaba? Birde, günümüzde bile papazların evlenmediğini düşünürsek, Peygamber mertebesine ulaşmış birinin evlenmesi ve bunu birkaç defa tekrarlaması insanları neden şok etmiyor?

  • 1