BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.396,04

Ordu son 30 yılın en büyük felaketini yaşıyor

Ordu'da son iki gündür devam eden yağışlar sel felaketine neden oldu. 7 ilçenin tamamında etkili olan yağışlar nedeniyle 500 bin kişi felaketten doğrudan etkilendi. Bölgede köprüler çöktü, al ve üst yapılar kullanılamaz hale geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
İDEA İDE

FELAKETİ YAPAN DOĞA DEĞİL, İNSANIN KENDİSİDİR ! BU SİYASİ BOZUNTULARININ YAPTIKLARI ÇIKARLAR, MENFAATLER, LANET OLSUN HEPSİNE ! NE GELDİYSE BAŞIMIZA HEP KENDİMİZDEN GELİYOR ! RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN, BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.

Misafir

Döviz, ekonomi, afetler... Ülke olarak lanetlendiğimizi kabul edin artık. Sebep mevcut iktidar ve onları destekleyenlerdir.

Misafir

her cuma hutbesinde lut kavminin helakını anlatan imamlar nedense ensar vakfından sonra lut kavmini hiç anlatmaz oldular, siz anlatmazsanız, doğrudan bir anlatan çıkar, tabiki anlayana,

Misafir

Bu felaketlerden artık bir sonuç çıkarılıyordur herhalde, yandaşı zengin edeceğim diye ne ağaç koydunuz ne dere yatağı, yola bak kibrit gibi ikiye bükülmüş,

Misafir

NEREDE ZEMİN ETÜDLERİ? KİM BU KÖPRÜLERİN MÜTEAHHİTLERİ, BİRYERDE RAYLAR BİRYERDE YOLLAR BİR YERDE KÖPRÜLER ÇÖKÜYOR. MİMAR SİNANIN ASIRLARDIR KALAN KÖPRÜLERİNE HİÇ Mİ BAKMIYORLAR? GERÇİ ONLAR İÇİN ÖNEMLİ OLAN PARADIR.

Misafir

Yapılaşma yer uzerinde ağırlık merkezlerni değiştirme doğada ruzgar akım alanları değişmesi sonucu bir çok dere yatakları yer değişmesi tüm dünyada yağış deprem ısınma iklim değişmesine sebeb oluyor.Son sel geldiği yerlerde islah edilmesi yeni dere yatak uzerinde konut işyeri taşımnası ve eski dere yatakları ile birleştirilmesi,doga uzerinde gereken hasasiye gösterilmesi ve yeni durumu göz önunde bulundurulması ve bitki örtüsü proje çıkartılarak ekilmesi doğa ereozyonu durdurmuş olur ve gelecek nesillere ekim alanları bırakmış oluruz

Misafir

Ordu daki felaketin sebebi aciklandi,Koprunun ustunde bira icen bir vatandas sele davetiye cikardi.Isledigi gunah yuzunden sel basti.

MISAFIR

ALLAH IN GAZABI OLDUGUNU HERKES BILIYOR.AMA SOYLEMEYE KORKUYOR.BUNU GIZLEMEK KAFIR SIFATI KAFIR GERCEGI ORTEN DEMEK.

Misafir

Bu yaşananlar Allah’ın önceki sapkın kavimlere gönderdiği musibetlerden bir farkı yok aslında. Kuran’ı Kerim’de bu gibi olayları okurken kavimlerin helakı diyen biz günahkarlar kendi başımıza gelince doğal afet diyoruz. Oysaki sapkınlıkları yüzünden helak olan kavimler bile günümüz insanından masum kalır. O günkü büyük günahların on katını bugünün muhafazakarları işliyor.

MISAFIR

HUKUKSUZLUK ALLAHIN GAZABINI CEKER.HAKSIZ ZINDANDA INLEYEN BINLERCE INSAN VAR.BU ZULUM ELBET DEVAM EDEMEZ

MISAFIR

SARAYIN 15 GUNLUK MASRAFINI KESIN. BU SEHIR YENIDEN KURULUR..

miasafir

ustad beduzzaman kuran hizmetlerine ilismeyin ilisirseniz kitlik ve savas tehlikesi baslar diyor.

miasafir

allahin gazabi...allahin gazabi...allahin gazabi

miasafir

EEEYY MUSLUMAN OLDUGUNU ZANNEDEN HALK!HEM EKONOMI FELC HEM DE ALLAH IN GAZABI ULKEMIZ UZERINDE...ACABA DUSUNUYORMUYUZ NEYI YANLIS YAPTIK YAPIYORUZ...

  • 1