BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.397,17

Minik Kırıkkanat: Atatürk'e tapıyorum

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Mine Kırıkkanat, 10 Kasım'da Edirne'deki törende yaşanan ve bir kadının tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Son 10 yılda Atatürk'ü daha da sahiplendiğini söyleyen Kırıkkanat, "Atatürk artık benim ilahım" diye konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 79 Adet Yorum
Misafir

milletin düşüncesi çoğunlukla bu yönde. kendileri etti.

Misafir

Nediyelim. Allah sevdiğinize kavuştursun diye hayır dua edelim.

Berlin

Sadece Allah anıldığı zaman, ahirete inanmayanların kalbi öfkeyle kabarır. Oysa O’ndan başkaları anıldığında hemen sevince kapılırlar. (Zümer Suresi, 45

Misafir

Gercek sevgi dopdoludur taşar fışkırır ,olaylar veya zaman etkilemez

Misafir

Bunlar zavallı ama zavallılıklarının farkında olabilecek durumdada değiller.

Sevginin zamanla mı artıyor olması ,cok üzücü

Misafir

Tıklamayı bıraktın yeterli gördün herhalde.

tcbe

Türk Kürt çatışması çıkaramadınız, Alevi Sunni çatışması çıkaramadınız. Müslüman Türk milletini karıştıramayacaksınız.

Kasım

En büyük prokovatör işte bu kadın, bölücü kışkırtıcı ayrıştırıcı. Atatürk benimde atam ama ben Atamı ve silah arkadaşlarını kaplten yürekten severim, onlara minnet ve şükran borçluyum. Bu kadın ne dediğini bilmiyor, şaşırtmış çaresiz ve zavallı.

aslan can

Kırıkkanat ateistti.Ateist olduğu için de bu tarz kinayeli cümleleri kurmaktan çekinmek için bir sebebi yoktur. Tabi Atatürkçü bir Müslüman böyle bir cümleyi kinaye amaçlı bile söyleyemez çünkü büyük günah.Ama dediğim gibi bu kadın ateist.O yüzden böyle bir kinaye yapabiliyor.Yoksa Atatürk'e gerçekten taptığı yok. Bu lafı ciddiye alacak kadar düşük zekalı olduğumuza inanamıyorum. Neymiş bir de yaptığı şirkmiş. Kesin bunu öğrendiğinde çok üzülüp 2 rekat tövbe namazı kılmıştır he.

Misafir

Dünyada toplam Ateist sayısı müslüman sayısına yaklaştı ifşası malum.

Misafir

😃 sivri ama ilginç bir görüş.

Misafir

putperestlerin söylemleri, savunmaları gerekceleri de aynı. Dinlere, peygamberlere karşı çıkma sebepleri de aynı.Allah için değil İlahları için savaştılar. Küçümseme, aşağılamak aynı. Kendi dinlerini, kendi tanrıların yarattılar ve bu putlarına taparlardı.

Kâmil

Kime istersen tap,yalnız başkalarına dikte etmeye çalışma.

Misafir

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, İsmet İNÖNÜ ve Kahraman Silah Arkadaşlarını sevip saymak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Damarlarında TÜRK ve MÜSLÜMAN kanı taşıyan Halkı için ULUSAL bir İBADET tir.

Akıl akıllı olanındır.

Atatürk, Evrenin ısı,ışık ve hayat kaynağıdır.Kabul etmeyen kendine yeni bir Dünya yaratsın.Atatürk ile Dogmatizm krallarını mukayese etmeye çalışmak beyinsizlerin işidir.Atatük'e tapmak,fikirlerine ve yaptıklarına saygı göstermek demektir.Aklını insan gibi insana yakışır şekilde kullanabilmek demektir.Hayatta en hakiki mürşit BİLİM diyen BÜYÜK İNSANA, İNSAN OLAN EBEDİYYEN TAPAR VE TAPACAKTIR.

Misafir

Kullara değil, Sadece ALLAH'a tapılır. Lakiiiin... Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, İsmet İNÖNÜ ve Kahraman Silah Arkadaşlarını sevip saymak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Damarlarında TÜRK ve MÜSLÜMAN kanı taşıyan Halkı için ULUSAL bir İBADET tir.

verde

Bir tane kendini bilmez yüzünden bazıları fırsat bilip işte atatürkçüler tapıyor bize iftira atacaklar. Biz tapmıyoruz. Biz sembol olarak heykelde saygı ve sevgilerimiz sunuyoruz. Tapmak Allah ile arana aracı koymak veya onu Allah yerine koymaktır. Bizim ne aracı koyduğumuz var. Nede Allahtan başkasına taptığımız vardır

Misafir

Mine Kırıkkanat Provakatörse, ''Kurtuluş savaşını keşke Yunan kazansaydı'' diyen bir TÜRK düşmanını ziyaret eden Diyanet işleri başkanı Ali ile eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman ne oluyorlar.!?

mniksek

BU CADI KILIKLI KADIN İNSANLARI ATATÜRKDEN DEĞİLDE ATATÜRKÇÜLÜKDEN SOĞUTUYOR, BU NASIL BİR SAPKINLIKTIR YA NEDEMEK ATATÜRK BENİM İLAHIM, SEN KİMİN KULUSUN ÖNCE ONU ÖĞREN SAPKIN KADIN....

Misafir

kınamı yakacaksın.Sana ne insanların kafir olmasında.Sen kendini İLAH mı zannediyorsun?Dogmatizm öldü.Başınız sağ olsun.

Misafir

Sizde sakata bindiniz hadi geçmiş olsun.

Misafir

Atatürk ilah değildir diyen hapiste, ona tapıyorum diyen ortalıkta.

cenap

Hiç olmazsa zamanında yaşamış, var olduğu kayıtlarla ispatlı birine tapıyor.

ANTEPLİ

Siz böyle yaptıkça Bende tamemen soğudum sen 10 yıl 'da daha çok sevdin ben 10 yılda sevgim nefrete dönüştü neden biliyormusun onu dinin üstünde görmeye başladınız