BIST 9.882
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,03

Millet size TAMAM derse ne yapacaksınız?

Erdoğan'ın "Bay Kemal" dediği Kılıçdaroğlu kaç yıldır ne iş yapıyor peki? Madem kıstasımız "başarısızlık" madem artık tahammülümüz kalmadı. Madem çok sıkıldık... neden 16 yıldır kazanana değil de kaybedene TAMAM demiyoruz?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 82 Adet Yorum
Doğan

Akparti gitmeli. 15 Yıldır ülkenin canı cıktı. Gençliğimiz heba oldu... 1 miktar ileri gidemedik yol falan istemiyoruz arkadaş. Akpartili patron grubunun insiyatifinde yaşıyoruz bu ülkede. Az maaş , az imkan... Onlar bize ne layik görürlerse onu veriyorlar işte gerisini siz düşünün. Kendileri sefa içerisindeler.

Misafir

bir gülmekten bahsediyor diyeri gelmek anliyor ,yeterince ilginç

Misafir

mini mini bir kūş doğmuştu

Misafir

şu korkmak deyişi bıraksak,yani ya seversin ya sevmezsin ,hepsi bu

Misafir

çamaşir sikamiyor bu aralar

Misafir

Devler devAM diyor

Misafir

devam derse ömrübillah karnı doymadan eli kıçında yere oturamadan gezeriz

davacı

dolar 4.5 TL tamam, ekonomi çöktü TAMAM, bir dost komşumuz kalmadı TAMAM, millet aç TAMAM.... TAMAM DA TAMAM...

Zeki

Ya tamam demez ise MİLLET

Misafir

Bir genoğlumu yaşlıoğlumu rumuzlu biri vardı onun yerini senmi aldın. O kişiler türban taktıkları iin yargılanmadı iyi araştır....

doğrucu

sana tek bir lafım var yazar efendi... HADİ ORDAN... HADİ ORDAN...

Turgay

Meral Akşener "Bir siyasi partinin lideri iktidarının 16. Yılında millete adalet ve özgürlüğü vaat ediyorsa, sözün tükendiği yerdir. Artık bu yıpranmış defteri kapatma vakti gelmiştir "yalan mı. Hadi ekonomiyi,doları anladık da adalet için özgürlük için 16 sene de elini tutan mı vardı. Yahu normal bir demokratik ülkede insanlar sırf bu vaat yüzünden iktidara oy vermezler.

Misafir

Bazıları nerelerden geldiğine bakıp şükredeceğine, nerelerde olmak istediklerini düşünüp halinden şikayet ederler. Gözleri vardır görmezler, kulakları vardır işitmezler. Her işte bir kusur ararlar. Böylelerini memnun edemezsin. Çünkü önyargılıdırlar. Önyargı insanın en büyük zindanıdır. Hariçte fırsat kollayan bir sürü düşman varken, dahilde birbiriyle uğraşarak düşmana zemin hazırlarlar.

Sana TAMAM mesela

Sıkıldık sizin vıcık vıcıklığınızdan.Akparti güzel şeylere de imza atıyor ama sizin sahte yüzünüzden dolayı ciddi hasar görüyor

Misafir

Biz de 3 aile 10 seneden beri kurbanlarımızı Mehmetçik Vakfına bağışlıyoruz. 1 Kilo'luk kavurma gönderiyorlar 1000 kiloya bedel oluyor.

Misafir

Ne kadar para alıyor acaba ?

Ziya Şahin

ya Hadı Ozısık Mıllet sıze tamam derse diye muhalefete laf atmıssın.Dolar 4.31 euro 5.15 benzın lıtresı 6 tl ıssızlık rekor duzeyde enflasyon cıft hanelerde,ekonomı gitgide kötüye gidiyor,iktidar 16 maddelık manıfesto duzenlemıs.16 senedır bu ulkeyı muhalefetmı yonettı bu hale getırdı.16 senedır kotuye gıdenlerı onleyememıssın hala cozecegız dıyorsun bu ıktıdar mısyonunu tamamladı artık muhalefete dusecek. Bu mıllet Tamam derse ıktıdara dıyecek...O tamamı da diyecek merak etme.

Misafir

Kafanı kumdan çıkarda bir bak, bunların dini imanı para olmasın sakın...

ali

Sayın IŞIK anladık kendin için Işık halk için Karanlık sın bir kere şu halkın nasıl yokluğa itildiğini, enflasyonun nasıl azdırıldığını, işsizliği, doların ve eronun nasıl patladığın, dış borcu, faizleri ve deşu Suriyeli leri yaz da bizim için de IŞIK ol be adam

ALİ ÖRS

ÜLKE BATMAK ÜZERE DIŞ BORÇ ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR, HUKUK ADALET BİTMİŞ, MECLİS İŞLEVSİZ HALE GELMİŞ KÖYLÜ MAZOT ALAMAZ DURUMDA HALA PARA MAKAM İÇİN DESTEKLEYENLERE YAZIKLAR OLSUN

Misafir

AKP SENİ COKMU ÖPTÜ BU KADAR KARIN AĞRIN VAR AZİZ NESİN İN SÖZÜNÜ HATIRLIYORSUN DA KENDİNİ NEDEN O SINIFA KOYMUYORSUN BURDA YALANDAN NAME YAPIYORSUN.

Erol Baron

AKP iktidar olduğundan beri insanları, az,orta,iyi ve çok iyi dindar olarak guruplara parçaladı ve bu zihniyete göre ben bu gurupların hiç birine gir(e)miyorum.... Neresi var, en üstte bulunan "çok iyi" dindarlar kestikleri kurbanın en az %90 ını afiyetle yerken, ben tamamını MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLIYORUM.

Misafir

başkanlık sisteminin temeli eyalettir ANLADINIZMI EYALET VEE DUYUMLARA GÖREDE AKP APO EYALETTE ANLAŞMIŞLAR...EYALETE KABUŞSENİZ DEMEKKİ SİZ ÇOOOK SÜPER KOYUN OLMUŞSUNUZ...

azerioğlu

yazıma misafir rumuzlu kişi üff be türbandan nerden idam istendi yazmış.199 yılındaki olayı aktarıyorum gardaş oku.51 idamlı türban davası İnönü Üniversitesi'ndeki türban yasağı gerekçe gösterilerek Malatya'da cuma namazları sonrası düzenlenen gösterilerle ilgili olarak Malatya 1 Nolu DGM'de açılan 75 sanıklı, 51 idam istemli davaya dün başlandı. İdamı istenen sanıklar arasında yeralan anneyle üç kızı suçlamaları reddetti. "Anayasal düzeni zorla değiştirmeye kalkışmak ve bu suça iştirak etmek" iddiasıyla haklarında idam istenenlerin dışında kalan 24 sanık hakkında da 5 - 15 yıl arası hapis cezası isteniyor. Aynı gösterilerde "kışkırtıcı ve elebaşı" durumunda olduğu belirlenen Esnaf Mescit'i eski imamı Ramazan Keskin ile Zekeriya Şengöz, Mehmet Çiçek ve Hamit Aslan'ın yakalanamaması nedeniyle davaları ana dosyadan ayrıldı. .bak idamla yargılanmışmı değil okuyun.milleti salak yerine koymayın.

mevhibe inal

Tek Adam, Dışarıdan Kabine, Adaylara para yardımı. Bu Kapitalist Sistemle gelecek seçimlerde Salman-Sarkozy ve Kabinesi ihtimali Türkiye için uzak değil. O zaman noolur?!