BIST 9.830
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.459,48

Melih Gökçek borç batağında bir belediye bıraktı! Maaşlar ödenemeyecekti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Melih Gökçek'ten adeta enkaz devraldı. Kasa durumu sıkıntılı. Belediye, bankalara, piyasaya, müteahhitlere, SGK'ye vergi dairesine borçlu. ASKİ borç vermese personel maaşları ödenemeyecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
carlos eravera

sgk nın kendisinin sgk ya borcu var, şaka mısınız? 410 milyon liralık bütçeden 9 milyarlık bütçeye geçiyor tuna başkan, kolay mı büyükşehir yönetmek?

misafir

o mu suçlu yoksa onu o kadar yıl orada tutanlar mı

Ottoman Slap

Adam 25 Yıldır Nasıl İdare Etmiş Bu Belediyeyi Arkadaş, Şimdi Mi Borç Batağına Girdi (!)

Ilyas S

Simdi anlasıldı, Ankaralı olarak neden Turkiye`nin en pahalı suyunu tükettigimiz...

YALÇIN KARABATUR

SAYIN MUSTAFA BAŞKAN ZİMMET ÇIKARIN BEYEFENDİ MELİH GÖKÇEK SÜLALESİNE VE ONLARIN SAZ ARKADAŞLARINA ZATEN NE DÜNYA DA NE AHİRETTE HESAP VEREMEYECEK DURUMDALAR

mehmet uğuz

Anlaşıldı SU niye pahalı, 150 TL den aşağı gelmiyor su param

EMİNE

OHHH SUYUNDANDA KOY, HANİ YEMEYEN BİRİYDİ HANİ TEMİZ İNSANDI. JETLERLE YUNANİSTANA TAŞIDIĞI PARALARI BULUN BAKALIM. YADA TUTUKLAYIN BAKALIM, İSTİFA ETTİRMEKLE BU İŞLERİ ÇÖZEMEZSİN HERŞEYİN HESABI VAR ALLAH KATINDA.

Hakkı BULUR

Yahu su parası Belediyenin parası değil mi!? Onunla maaş ödeyemez mi?

vefa budur.

Arkandan bir teneke çalmadıkları kaldı Gökçek sizden tık yok.

osmanlı

bugün her türlü devlet kurumunda çalışanlara haksı olsa bile "benim vergimle maaş alıyorsun" diye kerkinenler var, bu adama 20 senedir kimsenin gıkı çıkamamıştır. bir yerde hizmet verenler, bir yerde seni yiyenler... ne yazık ki yalaka çoook kişi vardır, ve ne çekiyorsak bundandır.

kundemacı

Hani 23 Yıl Ankara'yı çok iyi yönetmiş deniliyordu. Herkes tarafından övülüyordu. Devlet yetkilileri Gökçek' e toz kondurmuyordu? Ne oldu şimdi?

memet

daha neler çıkar bakalım.yeni başkana başarılar.başarılı olacaksa melih gökçekin ekibini çaycısı dahil değiştirmeli kanaatindeyim.

sercan m.

Sayın Melih Gökçek'in neden sesi çıkmadığı anlaşılmaya başladı galiba.

Misafir

Şimdi anlıyorum KAZIK ASKİ faturalarının hikmetini.

606060

kusra bakmayın borç batagına sokan kim varsa hesap verilmeli il ilçe farketmez devlet desteğine ragmen yaptırım yapmayan sadece çop toplamakla hizmet ettiğini sanıp borç batagında belediyeler var

Misafir

ASKİ de şimdi vatandaşa bindirir

Misafir

gökcek ki suclayan vatan hainidir ;)

Misafir

aa bu adam chp den değil miydi :)

misafir

Hesap soracak bir merci yok mudur?Yanına kar mı kalacak?

Misafir

gökceke ödül verirler soruşma neymiş bir daha duymayım

İŞSİZ GENÇ

Sade Melih mi...HER TARAF FİYASKO...İŞSİZLİK..SURİYELİ...KEPENKLER KİLİTLİ

Misafir

Burda bigaz patlatmaya gerek yok varsa oyle bir durum,yeni baskan suç duyurusunda bulunsun ne yani 23 yildir hiç mi mali olarak denetlenmedi bu belediye?güldürmeyin insanı demekki 23 yil herkesin işine gelmiş bu durum.Saygılarimla...

Misafir

mademki öyleydi; AKP BU ADAMI 23 SENE NASIL SIRTINDA TASIDI? SIRTINDA tasiyanlar, millete hesap versin! (in§. bu hesap ilk secimlerde görülecek!)

A.L.

GİDİNCE TAŞLANIYOR... ÖNCEDEN NİYE İNCELENMEDİ... GÖKÇEK AÇIKLAMA YAPAR GÖRÜRSÜNÜZ... GÖKÇEK BİTİRİLDİ VE ARKADAN VURULUYOR GİBİ...

Misafir

yenimi duymuslar zaten ülkenin en borclu belediyesi