BIST 9.885
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.459,35

Kırmızı fularlı teröristin anne ve babası gözaltında

Gezi olaylarında taktığı kırmızı fularıyla tanınan ve geçtiğimiz günlerde öldürülen terörist Ayşe Deniz Karacagil'in anne ve babası Kobani dönüşü gözaltına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
urenha

büyük konuşuyor olmayayım öyle evladı almayada gitmem,güle güle azgın cehenneme yolun kötek olsun.

Misafir

resmen terörist yetiştirmişler..tiplerine bakınca ne halt oldukları da belli. Bundan sonra bu ülkenin aleyhine çalışan herkes cezasını çekecek. Yok artık öyle yağma..

TÜRK MİLLETİ

teröristlere gerekeni yapıp cezaevine yollamak hakkın ve hukukun geregidir.. bu hain aile, tamamen f tipi ceza evine konmalı.. bunlar insana zararlı tipler, bunların zihniyeti yetiştirdikleri ölen kırmızı yularlıdan belli, bunlar en iyi ihtimalle ülkeden kovup sınır dısı edilsin.. böyle hainlere bu ŞEREFLİ TÜRK VATANINDA yer yok..

cevat

Çocuklarını nasıl yetiştirmişler..Görüntülerden anladığımız kadarıyla hiç pişmanlıkları yok gibi..Terör örgütü paçavraları önünde UTANMADAN,SIKILIMADAN POZ VERMİŞLER..Tam bir TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI..

DİĞER TERÖR DESTEKCİLERİ NE OLACAK

BUNLAR SÜLALECEK VATAN HAİNİ PKKLI.VE BUNLARDAN YÜZLERCE,BİNLERCE VAR.BUNLARA SEMPATİ BESLEYEN CHPLİLER VAR.VATAN HAİNLERİNİN TUTUKLANMAMASI İÇİN ÇIRPINAN CHPLİLER NEZAMAN TUTUKLANACAK.

Vatandaş Rıza

"Kırmızı fularlı kız" değil, Kırmızı YULARLI kız diye yazarsanız daha doğrusu olur. Çünkü HDPKK lılar, DHKPC'liler,Fetöcüler ve diğer terör örgütlerinin üyeleri hepsi yularlıdır. O nedenle yuların sahipleri onları istedikleri gibi yönlendirirler.

devletbizebaggghhmiiyy

sınırdışı edilsinler kardeşlerinin yanına postalansınlar.

Kim Kimdir?______________________

DİKTATÖR NEDİR, KİME NEDİR? “Yasama, yürütme yargı içiçe geçmişse, Hukuk, Adalet ve özgürlükler garantide değilse, anayasa yok demektir. Kuvvet kimdeyse o hakimdir.

menderes

Bunları gözaltına almaya hiç gerek yok bence, vatandaşlıktan çıkarıp tekrar kobaniye geri gönderilsin orada demokrasi çok bunlar vatan hayini belalarını bulsunlar.

TRABZONLU HALİL

ana babası belli öyle ana baba ancak terörist yetiştirir oda bir yerde gider geberir sonra da leşinin başında ağıt yakar

ömer

Bu ateistlerin kürtlerle ne ilgisi var defolun

akın

Bu karı ölmemişmiydi ya

fatih

kimi aile var evlat yetiştirir şehit olur, kimi aile var hain yetiştirir terörist olur

antalya lı

Kan bozuk olunca diyecek bişey yok

gencoglu

ne olacak arka kapıdan serbest bırakılırlar bunlar değilmi ki terörörist kızlarının sözde davasına sahip çıkacaklarını söyleyenler yani bunlarda terörröist olacaklar

Komünist Öğrenci

Saldırn!......... iftiralar arasında vakur, kararlı bir şekilde mevzisini koruyanlara selam olsun.

  • 1