BIST 10.248
DOLAR 32,32
EURO 34,81
ALTIN 2.397,17

Kılıçdaroğlu'ndan olay iddia: Muharrem İnce'yi...

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'nin CHP'nin başına geçmek istemesiyle ilgili inanılmaz iddiasını bugünkü köşesinde paylaştı. Kılıçdaroğlu'na göre derin devlet Muharrem İnce’yi partinin başına getirmek istiyor!

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
mehmet

o halde neden cumhurbaşkanı adayı yaptın ? sen de derin devletin adamısın o zaman.

vatandaş

ince fasa fiso,seçim gecesi ilel ebet kaybetti.

Misafir

zorunamı gitti ??????

Misafir

kesinlikle doğru secim gecesi ince söz verildi

Misafir

He Reis yaptı. Bundan sonra Reisin haberi olmadan su bile içmeyeceksiniz. Ayağınız denk alıp adam olacaksınız. Ya adam olacaksınız yada settirip gideceksiniz danimarkaya. O kadar ! Açık neeettt...

Misafir

Adam ne doğru demiş size şzofren demekle...nerde yaşayıp ne içiyonuz siz ya..

Misafir

Kendini darı ambarında sanan bütün tavuklar chp demi toplanmış ya???

Misafir

ince,chp tarafında iken seçimi kaybedince erdoğan tarafına geçti.chp yi sattı.erdoğan ın chp içndeki yeniçeri ve mankurtların oyuncağı oldu.onalrın yeri erdoğan ın yanıdır.chp,erdoğanizme karşı kale olamaya devam edecektir.chp ailesi, erdoğan ın bu numaralarını yutmaz.saygılar.

Misafir

KESİN İNGİLİZLER VARDIR BU İŞİN ARKASINDA EĞER YANILIYORSAM DA "KEDİCİKTİR"

ahmed

Misafir27 Temmuz 2018 11:21 bence sen aşını yaptır güneşte fazla dolaşma chp güçleniyormuş hadi ordan yahu komik insan

ahmed

gel bakeyim müeerem diyip cumhurbaşkınlığına aday göstermenide o zaman senden derin devletmi istedi kk cim

Misafir

İNCEYİ BÇYLE İFTİRALARLA İTİBARSIZLAŞTIRMAK ETİK DEĞİLDİR,İKTİDARA KARŞI BU KADAR PERVASIZ OLSAYDINIZ YA...!!!

FİKRET BODUROĞLU

sayın kılıçdaroğlu böylemi söylüyorsunuz.böyle söylüyorsanız açıklama yapmalısınız. hem partililer,hem partiye oy verenler,hem de seçmen bilgi sahibi olmalı.böyle demiyorsanız ,yine açıklama yapmalısınz.hezeyan ve varsayımlArla siyaset olmaz,olursA O NUN ADI OLMAZ.DERİN DEVLET NE DEMEK,O NUN DA İPLİĞİ PAZARA ÇIKARILMALI.TOPLUMUN ÖNÜNE ATILARAK DERİN DEVLETTE BOĞULMALI.

Misafir

ÖYLE DERSEN,BÖYLE DERLER,İNCEYİ BÖYLE PERVASIZCA HARCAMAK ETİK DEĞİL.

Misafir

yönetimin uyduruk senaryosu bu,komik oluyorlar.

ANCA GİDERSİNİZ.......

BUNA KAFAYI YEMEK DENİR,SN.KILIÇDAROĞLU YANİ SİZ Mİ ENGELSİNİZ DERİN DEVLETE*,E ÖLÜRSENZ NE OLACAK,BU SAFSATALARA İNANMAYIN.KALAN BİRAZ SAYGIMIZI DA HEDER ETTİNİZ.MADEM ÖYLEYDİ DE NEDEN C.BŞK.ADAYI YAPTINIZ....!!!

Misafir

CHP güçleniyor -büyüyor.................Çıldırıyorlar kuduruyorlar ..................

Çukur

Yahu bu derin devlet !!!!!!! Kılıçdaroğlu ile Devlet Bahçeli yi hiç sevmiyor ...ikisininde karşısına dikilenleri feto ve proje olarak görüyor ....anlamadığım konu ise ikisinide AKP ye peşkeş çekiyor ....yoksa bu derin devlet yukarısı olmasın?

tespit

onu da chpnin başına fetö kasetle getirdi.

KILIÇASLAN

Derin devletin işi gücü yok, senin gibi chp gibi "YOK HÜKMÜNDE" olanlarla mı ilgilenecek. Yahu sizler parazit gibi zaten birbirinizi yiyip bitireceksiniz. bunu izlemek varken oyuna dahil olmak ancak ahmakların işi olabilir. Derinler DİRİLİŞ ile meşgul, ahmaklık ise sizde baki. KİNİNİZLE GEBERİN. YİYİN BİTİRİN BİRBİRİNİZİ. KİMİN UMURUNDA!!!

ince kemal

vay vay vay niye bırakmıyormuş ey ahali kemali duydunuzmu okudunuzmu. koltuk delisi olan kemal koltuksuz ne yapar. işi derin devlete kadar götürdü. gerisini bekleyin onda daha ne senaryolar var. kemal ince ince uyguluyor. tekki koltukta kalsın. eeeee kemal bu ne yapsa yeridir yakışır her yol iftiraya çıkar kemalde.

bir basit vatandaş

Muharrem İnce'yi CHP nin başına getirmek isteyenler DERİN DEVLET ise, Muharrem İnce'yi CHP nin başına getirmek istemeyenler de AKP liler ve Çokbilmiş Cumhurbaşkanı değil mi?

DERİN KEMAL

DERİN DVLET DİYE MİLLETİ KORKUTMAYA DEVAM EDİYOR KK ALGIYA BAKIN. ASLINDA KİRLİ EL DERİN PİSLİK İÇİNDE OLAN KENDİSİ. BİR BAKIN CHAPE NE HALDE ALEVİ SUNİİ DİYE AYRIŞTIRILAN PARTİ HALİNE GETİRTEN KK HER PİSLİK YALAN DOLAN DALAVERE YAPAR. KOLTUK DERDİ OLAN ARSIZ YÜZSÜZ BİRİ. REZİL ETTİ CHAPEYİ UTANMAZ HERİF.

kundemacı

Derin devlet şu; hani birileri diyor ya: "Dış güçler, faiz lobisi, lagara, lugara vs." hayal ürünü iddialar. Bu iddia sahiplerinin sorunu hekimlik bir sorundur. Derhal tedavi olmaları gerekir.

Misafir

AKP'nin derdi CHP!........Türk Lirası değer kaybında dünya lideri oldu...