BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62

Kendisine bir yıl tecavüz eden DEAŞ'lı ile Almanya'da karşılaştı!

Irak'ın kuzeyinde 2014 yılında DEAŞ tarafından kaçırılan ve üç yıl sonra örgütten kaçıp Almanya'ya giden bir Ezidi genç kadın, kendisini 'satın alan' DEAŞ'lıyla Almanya'da karşılaştığını açıkladı. Kadın, polisten adamın mülteci statüsüyle Almanya'da bulunması nedeniyle bir şey yapamayacağı cevabını aldığını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
AS

KİM BUN DEAŞ I ÇIKARAN DESTEKLEYEN ACABA?

Misafir

Sinirdisi etmesine gerek yok. Kadin bir ihbarda bulunuyor. Bu ihbarin degerlendirilmesi gerek. Kisinin sorgulanmasi gerek. Almanyanin yaptigi teroristi korumaktir, yada daha iyi deyisle kendilerinin olusturdugu teroristin sorgu esnasinda her seyi itiraf edebileceklerinden korkmuslardir. :))

Kerim

Nasil birsey yapamiyorlar? Adam bildigin terorist la. Alin adami iceri, curusun icerde.

Selman

Way way way birşey yapamazlarmış. Deaşı Pkk yı Pyd'yi vururken başka kimleri vurmuşuz.

Muhammed Mevlüt

Eğer bu haber doğruysa lanet daişle işbirlikçi oldukları ortada nasıl sorgulanmaz nasıl yargılanmaz

Misafir

Avrupada siginmaci olmak demek hayati tehlikede oldugu icin geldigi yere geri donemez demektir.Almanya o hayvani sinirdisi edecek olsa geldigi yere gondermek zorunda kalir.Suriye Irak her nereye giderse oldurulebilecegi icinde Alman veya baska hicbir Avrupa devleti bu konuda bilerek olume gondermek anlamina gelecegi icin risk alamaz.O pisligin ilk ilticasindaki ifadesine bakarak hangi sbeple siginma hakki istegine bakabilir ve DAES o iltica talebinde yoksa yalan ifadeden dolayi sivil Alman hapislerinde cezai suresini cekebilirdi.Kiz proseduru bilememis birileride kiza dogru sekilde nasil islem yapabilecegini soylememis.O serefsizde resmen irzina gectigi o kizin yuzune bakabilmis asil onursuzluk orada.Hayvan herif.

Veli Sali

Hani Avrupa-Amerika deaş ile savaşıyordu, bu şerefsiz itler işidi, deaş ı kuran şerefsizler... Sonra da kendileri teröristleri desteklemiyormuş gibi Türkiye yi suçlarlar. Haçlı köpekleri. Tanıyın bu vahşi yamyamları.

A. Kar

Almanyanın adaleti de bu kadarmış, DAEŞ sözkonusu olunca. Sonra bizden hesap sormaya kalkışmasınlar. Teröristleri mülteci diye alıp, ihtiyacı olanlara sopa gösteriyorlar.

  • 1