BIST 9.831
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.460,10

İşte İhsanoğlu'na seçimi kazandıracak sihirli formül!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun başarı şansını yorumlayan Seyfettin Gürsel "İhsanoğlu’nun potansiyel oy oranı yüzde 47-48" diyerek şaşırttı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
yalancının

yalanını sevsinler senin

pisagor

sadece iyi biri olmak bu ülke için yeterli değil lider vasfıda olacak BB ın yorlduğu yıprandığı yok sadece yıpratılmaya çalışılıyor çalışılacakta çünkü yapıtğı icraatlar birilerini ciddi anlamda rahatsız etti ee ne yapacaklar içerdeki taşeronları ile algı operasyonu yaptırıyor olan bu sende hemen bunlara kanma ekmeleddin mi nedir bu adamın seçilmesi boşuna değil bu iştede bir oyun var bakalım kokusu çıkar yakında

deli doktoru

solcu ülkücü; chpnin ve cemmatin yalakalığını yapmaktan başka ne halt bilirsinizki çıkar olunca bütün değerler çöpe ne milliyetçiliğin kaldı nee ülkücülüğün siz ulumaya devam edin...

maarif

birde BB ayrımcı bölücü yıkıcı tavrından bahsederler yılların kanlısı iki parti bir oldu dinsiz chp imanı buldu daha ne isterler anlamadımki :)))

FATİH

BIRAKIN SEYFETİN BEY HAYAL KURSUN BAHÇELİ ÇATININ BAÇASI İLE UĞRAŞSIN KK ÇATININ MIHLARI LE UĞRAŞSIN BUNLAR DOĞALDIR.TAYYIP AĞADA EŞYALARINI TOPLAYIP ÇANKAYA HAZIRLIK YAPSIN BUNDA NE VAR Kİ???

CHP Lee

bizim adımıza konuşup yorum yapmayın. islamcı bir siyasetçiye bizim oy vereceğimizi nereden çıkardınız ?

osman tanburacı

Kurulduğun ilk günden geçen seneye kadar akpyi erdoğanı desteklemiş biri olarak oyum Ekmeleddin İhsanoğluna olcak

durduramassın

Ya şu agzı selli Seyfettin de konuşuyo ya tamam artık.Siz bu alemi oturdugunuz evin balkonundan gördügünüz manzaradanmı ibaret sanıyorsunuz.Yeter artık gerçekleri bildiginiz halde saçmalıyorsunuz

recep yaşar

Hesaplamanın çarşıya göre yapıldığı muhakkak. Bu hesap tutmaz çünkü AKP oyu %43 yazılmış bu yerel seçim oyudur. Eğer bir baz rakam alınacaksa referandum baz alınmalıdır. AKP nin genel seçim oyu %50 ve referandum oyu %58 , yani muhalefet oyu CHP+MHP+Tıfıllar = 42 eder 42 + HDP = 48 geriye %52 kaldı. Muhtemelen (%50 + %52 + %58) / 3 = %53 le Tayyip Ağa Cumhurbaşkanı olur.

MOZA SOR

Ama tüm bunları sayın ERDOĞAN yaptı ondan önceki hükümetlerinin yaaptıkllarının 3 katı 4 katı belkide daha fazla bu hükümet zamanında yapıldı gözün kör değil sanırım. Birde halkın doğrudan seçeceği cumhur başkanı aynı zamanda devlet başkanı olacaktır icraatın başında olacaktır vs.vs.

arife tarif

HAYEL KURMAK SUÇ DEĞİLDİR )))) SİZ ZATEN BAŞLAMDAN KAYBETTİNİZ iktidar partisi dengenizi bozddu ))) 2 ZIT KUTUP DAHA DÜNE KADAR BİRBİRLERİNE KURŞUN SIKAN HATTA BU GÜNKÜ DURUMU DİLLENDİRsEN SANA KKÜFÜRLER EDEN KESİM ŞİMDİ KANKA OLDULAR O ÖVDÜKLERİ DAVA MAVA KALMADI DEMEKKKİ dava FELAN HİKAYE ))) sözün özü mert adam er meydanına delikanlı gibi çıkar kazanır yada kaybeder bu önemli değil dir siz baştan kaybettiniz muhelefet kimsede gelip bana MHP sağ bir partidirde demesin ))))

muallim

Ben son secimlerde ust uste hep ak partiye oyumu verdim ama artik basbakanimizin yoruldugunu dusunuyorum. Ihsanoglu iyi birine benziyor, musluman muhafazakar. Bir de oglu Tayyip beyi cok yipratti.

Sami

Cumhurbaşkanının görevi yol, su, köprü yapmak mı? Bunlar Cumhurbaşkanının görviyse hükümet ne yapacak. Ya da şöyle sorayım, madem bunları Cumhurbaşkanı yapıyor yolları köprüleri, o zaman ne diye Tayyip Erdoğanı övüyorsunuz, Gül'ün yaptıkları için.

AKıllı ol KURT

adam hakkında googela bakmadan 3 cümle kur oyum ihsanoğluna,ANS yi aramayın sonra.ANS yi seçenlerin içinde mhp de vardı bütün komünistleri affetti sola inanılmaz destek verdi derneklerini ihya etti,anayasa krizi ve boşa geçen 7 sen hhariç.

Kiyan C

Seyfettin sen beynini bilmedigin matematiklerlen yormasan...

DELİ KURT

İN AŞAĞI TELİN ÜSTÜNDE TIRAŞ OLMAYI BIRAK İKİ GÜNDÜR ŞAŞKINLIĞINIZDAN NE YAZACAĞINIZI BİLEMEZ OLDUNUZ BU İŞ BURDA BİTECEK TÜRKİYEDE YAŞAYIP TA TÜRKÜM DİYEMEYEN TAYYİP VE YALAKALARI KAYBEDECEK. KORKU BACAYI SARDI. AKP YALAKALARININ NUTKULARI TUTULDU.

İNANMAK

YAV ŞU HAYAL PERESTLİĞİNİZ YOKMU BENİ YİNE GÜLDÜRDÜ SAYIN ERDOĞAN BEN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLCAM DERSE OLAY BİTMİŞTİR 12 YILDIR OLDUĞU GİBİ BU ÜLKENİN GERÇEK SAHİPLERİ ERDOĞANI KÖŞK E ÇIKARTIR GERİSİ TENCERE TAVA ÇATAL KAŞIKTIR ARTIK GERÇEKLERİ GÖRÜN EY CHP Lİ ÖRDEKLER

CAN

bbp ve saadet parlamento DIŞIN OY VERMEMELİ.MİLLETİN SEÇTİKLERİNE İYİDİR.CHP MHP İKİZ KARDEŞ OLDUKLARI STATÜKOCU OLDUKLARI AYAN BEYAN TESCİLLENDİ.KENDİ ADLATINA GÜZEL HAYALLER BUNLAR. Kendilerinden bir ... olmayacağını da biliyorlar..

Seyfi

kapatılan(okunmayan) gazetenin huysuz virjin görünümlü yazarının yorumu ancak bu olur,Huysuz virjinin zeka dolu espirilerinden dolayı kendisinden benzetme için özür dilerim, benzerinin algı oluşturmaya yönelik siyasi yorumunda sadece gezi zekalılık var.

doktor

muhalefet bu isime %48 veriyorsa, zaten bırakalım da erdoğan kazansın...

Mazlum Tokat

ABD_israil+CHP+MHP+FG Cemaati bilumum Türkiyeyi geri götürmek isteyen, bağımsızlığını kaybetmiş eski Türkiye özlemi duyanlar nasıl ki 2001 deki Ekonomik krizi bahane ederek Türkiyeyi söümürebilmek için Kemal DERVİŞİ getirenler, bu seferde kendi siyasi çıkmazlarından kurtulmak ve Türkiyeyi tekrar ABD-İsrail eksenine oturtmak, hatta milleti tekrar kölelleştirmek için ithal bir Çumhur Başkanı bulmuşlar. Millet bunu yutmaz, yutmayacak bu kirli oyunuda yine bozup 2023, 2071 ve daha ileriye doğru yürüyecektir. Yaşasın Yüce, Türk Milleti, kahrolsun düşmanlarla millete tuzak kuranlar. Tarih hainleri affetmez. Ne olursan ol Kendin ol.

DELİ KURT

SENİN NEREN ÜLKÜCÜ YALAKA HÜLLLOOOOĞ TAYYİP İN MANKURTLARI O KELİMEYİ AD OLARAK KULLANAN YAVRU TÜRKÜM DİYEMEYEN YAYYİPİN KARŞISINA HEM TÜRK HEM MÜSLÜMAN DÖRT DÖRTLÜK BİR ADAM GİBİ ADAM ÇIKINCA APTALLAŞTIĞINĞZI BİLİYORUZ.GEÇ ONLARI AKP HUUULLOOOĞĞĞĞU..

özgür

% 1'de fetullahçıları ekle.

MOZA SOR

Senin çatı adayın bu aziz millete neyini anlatacak yaptğı köprülerimi yaptığı dubla yollarımı yoksa devasa hastehanelerimi yoksa berlin havaalaniyle yarışacak olan 3. havaalanımı? tüm ögrencilere bedava dağıttığın kitaplarımı yoksa her ilde açtıkların ünüversitelerimi anlatacak hava yolları şahamı kaldıcak sen çatı adayın V.S. V.S ama Sayın erdoğan tüm bunları yaptı tabiki bu halkın çatı ADAYI sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN dır

Bu da Olabilir

Birde şöyle bakalım olaya: Eğer beklenen gibi olmayıp erdoğan köşkten vazgeçerse ve yine Abdullah Gül ü aday gösterirse o zaman da seçimi açık ara Gül kazanır. Çünkü Gül e chp ve mhp seçmeni de sıcak bakıyor, çatı adayından daha yakın buluyor kendisine.