BIST 10.248
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.396,28

İbrahim Kalın'a yeni görev 'büyükelçi' ünvanı da aldı...

Cumhurbaşkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu ve 'büyükelçi' ünvanı aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
kundemacı

Türkiye' de bunların yemesi için hiç bir sıkıntı ve engel yok. Bir elleri yağda, bir elleri bal' da. Müslüman olanlar için bu işin öbür dünyası da var ama olmayanlar aldırış etmez.

Misafir

akp ye yamananalara verilen ünvanlar havada uçuşuyor.bir yetmemiş bir tane daha.ünvan düşkünü olanlar ballı saltanata konmuş.iki ünvan yetmez.bir de kendilerine boylarınca ünvan listesi verin.hangi ünvanı kullanacakalrını kendileri belirlesin.

Misafir

akp ye yamananalara cerilen ünvanlar havada uçuşuyor.bir yememiş bir tane daha.ünvan düşkünü olanlar ballı saltanata konmuş.iki ünvan yetmez.bir de kendilerine boylarınca ünvan listesi verin.hangi ünvanı kullanacakalrını kendileri belirlesin.

ABD vatandaşı değil ama bence olur

Başörtülü, amerikan yemini etmiş, ABD vatandaşı teyzemiz büyük elçi oluyor da, bu kalın amcamızın neyi eksik ki, oda olur.Bıyığı bilem var.

  • 1