BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.401,13

Hz. Muhammed'in Türkler ile ilgili hadisini yazdı

Hz. Muhammed'in Türklerle ilgili "hadisleri var mıdır? Bu hadisle sahih midir?" konusuna Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'den bir kitapla yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
kjıjk

valla olada bilir olmayada bilir o zaman da yaşasaydık bilirdik

hoşhabrr

Ganimet hepimize yetmez diye söylemiştir.

Misafir

ırkcı, faşist, barış laflarını kullananlar ya ataist yada dinsizleştirme ve terör mücadelerine destek veren kitapsız insanlar topluluğudur. sende bunlardansın diimi

Emel Sarı

Neden uydurma olsun ? Bu araştırmayı yapan son derece saygın bir akademisyen. Neden inanmak bu kadar zor geliyor ? Bunun ırkçılıkla ne alakası var ?

memo

Atmasoviç Atmasyoniç :)

AS-BOZ

Kim bile bile benim hakkımda yalan yere hadis uydurursa veya yalan olan şeyleri aktarırsa Cehennem’deki yerine hazır olsun.”(HADİS-İ ŞERİF)

Ali Çatar

Peygamberimizin Türklerle ilgili hadislerinden ilk defa Prof.Dr.Zekeriya Kitapçı Yeni İslam tarihi ve Türkler adlı eserinde bahsetmiştir. Bizler bunu yıllardır söylüyoruz ama Türkleri kabullenemeyen araplar ile ülkemizdeki arap baasçıları bu hadisleri kabullenmek istemiyorlar.

Misafir

Cahil, Hz.Peygamberimizden iyi mi bileceksin? Hadisin neden söylendiğini araştıracağın yerde ırkçılık arıyorsun. Maide suresi 54. ayeti oku bakayım.

MÜRSEL

YUHH DİYORUM,BARİ HADİSİ ŞERİFLERİ YALAN YANLIŞ KENDİ IRKÇILIĞINIZA ALET ETMEYİN,

Misafir

iyice kafayi yemissiniz

  • 1