BIST 9.890
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.461,30

Gürsel Tekin'den çok konuşulacak aspirin benzetmesi

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin göstereceği adayın Türkiye'nin aspirini olacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
hakkı

gene akşam çok yağlı yemiş ve gece uyurken üzeri açık kalmış, abuk sabuk rüyalar görmüş onları anlatıyor. kendini bilen hiç bir sağ seçmen gidip chpye oy vermez.

Zafer

Kesmez sizi, üstüne antibiyotik te alın.

beyler beyi

kelin melhemi olsa önce kendi başına sürermiş. bunların ömrüde lak lakla geçecek. iktidar kim siz kim.

Mehmet Şahin

Önceki seçim de de Gürsel Tekin "Diğer partilere oy veren seçmenler seçim bürolarımıza koşuyor, bu seçimde oyumuz CHP ye diyorlar" demişti. Bu sözler üzerine ben bile kendimden şüphe ederek herhalde Ben de Koşarak CHP ye oy vereceğim galiba dedim. Neyseki koşmadan sakın sakın gittim oyumu kullandım. Dikkat ettim CHP ye oy vermemişim. Bakalım bu seçimde aspirin alacakmıyimi. :=))

Misafir

bay gürsel, sen aday olursan oylarınız tavan yapar. % 20 yani..

ROMALI

Recep Tayyip pazartesi sabahı Suçluların İadesine İlişkin Avrupa Sözleşmesine dahil olmayan bağımsız Vatikan devletini ziyaret edecek!.............. 3 bin 500 polisin gözetiminde!........................

vur kazmayı

ne chp nede adayları bir cacık olmaz sizden

Ayşenur

Aspirin bazı mideleri kanatıyor.. hırsız Gürsel, garson arkadaşlarına nasıl zengin olunuyor öğretsene, bu mu senin eşitlik anlayışın?

reisle devammmm

geçti artık, abdullah gülü dahi çıkarsanız yok artık,bu milletin deneme tahtası olmasına artık tahammülü yok,kimin ne hal olduğunu artık halkta millette vatandaşta öğrendi,

  • 1