BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.460,09

GSM şirketlerinin 5 milyarlık borcu mu siliniyor? İşte gerçekler...

CHP'li Aykut Erdoğdu, "GSM şirketlerinin Hazine'ye 5 milyar liralık borcu var, bu borç torba yasaya eklenen bir maddeyle silinecek" dedi. Bazı medya organları bu iddianın üzerine atladı. Peki gerçek ne? Borç var mı? Yasada ne yapılıyor?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Kel MahMut

Vay uydurukcukcukcular vay.Ne bicim de uyduruyorlar, hiç anlaşılmıyor... Şu bankalara olan kredi kartı borçları da bir uydurukçukcuklansa da enfilasyonun %170 olduğu dönemler baz alınıp, uydurulsa ama uynuyor her halde.

pusat

yani uygulanan gecikme faiziyle beraber borç 5 milyarı buluyor bunu bu yazıyı yazanda kabul etmiş !

GIRGIR

MEMUR, İŞÇİ, EMEKLİ VE DİĞER ÇALIŞANLARIN ÖZLÜK HAKLARI VE MAAŞLARINI BUGÜNKÜ ENFLASYONA UYGUN HALE GETİRMEK AKLINIZDAN GEÇSE! PATRON VE SİZLERE AYIP, OLUR DEĞİL Mİ?

misafir

Kendi söylediğine kendisi inanmayan birisi laf olsun diye yazmış türk telekomun durumunuda yazsanda millet nasıl dolandırıldı bir bilse.

ALFA

GSM ŞİRKETLERİNİN 1 KURUŞ BORCU YOK DİYORSUN ! ARDINDAN 2012 YILINA KADAR 2.2 MİLYAR TL CIKTI DİYORSUN .5 YILDA NEYE ÇIKAR ? DEMEK Kİ O HESAP DOGRU .MEHMET CENGİZİNDE 425 MİLYON BORCU SİLİNMİŞTİ! YETER ARTIK FAKİRDEN ALIPTA ZENGİNE VERMEYİ BIRAKIN.!

  • 1