BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31

Gezici'ye kanıt yollayınca azar işittim!

"Kanıt" isteyen Murat Gezici'yi "adam" yerine koyduğum için pişman oldum. Bunu da açık açık kendisine yazdım. Zira, Murat Gezici'nin 1 Kasım öncesindeki açıklamalarını "kanıt" olarak yollamıştım.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

NEYİN TARAFI RAKAMLAR ORTADA

Misafir

Maşallah tarafsızlığınızdan vaz geçmeyin taraflı okuyanlarınız yutuyor zaten. Tarafsız oluşunuzu. Ama biz yutmuyoruz.

Gülşen KIZILIŞIK

Demokrasiyi Parmak Sayısına indirgeyen AKP 'li cehalet Sürüsünün tek sorunu Başkanlık........... ....Sanki 'Parlamenter Sistem Bekleme Odasında' diyen zihniyetin yasal ve hukuki durumu önemli değil...

Gazeteci

Cansel'in matematik öğretmeni Bayram Özcan'nün tecavüzünden sonra intihar ederek hayatını kaybetmesi olayına ilişkin, polis tutanaklarına 'sınav stresine bağlı intihar ettiği' ifadelerinin yansıdığı iddiası doğru mudur?

tarafsiz haber

Tarafsiz ve guvenilir haberi "Internet Haber " den okuyacaksin.Ozellikle de suleyman ozisik dan her haber,her yazi tarafsiz,nezih,kibar.

tarafsiz haber

Tarafsiz ve guvenilir haberi "Internet Haber " den okuyacaksin.Ozellikle de suleyman ozisik dan her haber,her yazi tarafsiz,nezih,kibar.

VATANDAŞ

BU ZİHNİYET BÖYLE KANIT İSTERLER KANITI SÖYLEYİNCEDE ÖZÜR DİLEMEK YERİNE HAKARET VE AŞAĞILIYICI TAVIRLAR SERGİLERLER...BİRTEK KENDİLERİ ADAMDIR DİĞER HERKES YALAKACIDIR...

sende aldatıldın

İktidar ve büyükleri hem her şeyi herkesten daha iyi ve kesin biliyor, Hem de sık sık “aldatıldık” diyor.Esad aldattı, PKK aldattı. Işid aldattı. YPG aldattı. Rusya aldattı. Paralel aldattı. ABD, AB aldattı, Irak aldattı, İran aldattı, çok tuhaf; hem herkes aldatmış, hem hala aldatılmam ben diyor

Gayserili

Ağabey kardeş el ele gazeteci olarak siz ne kadar güvenilirsiniz acaba?

Mehmet Şahin

Gezici şirketi araştırmacılık değil, yönlenidircilik yapan bir şirkettir. Rakamlarını ve analizlerini okuyun bir sonuç görmek değil, bir yöne çalışmak hedefli olduğunu görürsünüz. Yanlış sonuç onun için araştırma hatası değil, başarısız yönlendirmedir, o kadar. Başarıya (gerçeğe değil isteğine ulaşma)gelecek seçimde ulaşmaya çalışacaktır.

haşmet

nekadar akılcı ve düşündürücü yazınızı çok beğendi efendim kutlarım...bu yazınızı insan müsveddesinin okuması utanması hatta sizden özür dilemesi gerekir bence, saygılar size.

Poyraz Kasırga

Çok değerli şahsiyet nitelikli ve nicelikli insan Adam gibi Adam syn. Hadi Özışık, siz kendi erdeminiz gereği O ucube zevat Murat Geziciyi bile insan yerine koyup belgeli bir şekilde ispatlamışsınız. Fakat bizlerde bir bir söz vardır " Soysuza verirsen değer, dönüp ecdanına söğer " bu ucubelere ASLA değer vermeyiniz. Selam saygı ve dualarla Allah'a emanet olunuz.

  • 1