BIST 9.839
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.460,44

Eski Türkiye güzeli Mahmure Birsen Sakaoğlu'nun mirası itfaiyecilere kaldı

TÜRKİYE eski güzeli ve doktor Mahmure Birsen Sakaoğlu'nun, bankadaki 16 milyon TL ile Fatih'teki bir evini, kendisini 87 yıl arayla 2 kez yangından kurtaran Fatih İtfaiye Teşkilatı'nda görevli itfaiye erlerine bıraktığı vasiyetnamesi, 18 yıl sonra mahkeme tarafından geçerli sayıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Vatandaş Irıza

Geciken adalet "adalet" değildir.

Misafir

garip ülke. kadinin bankadaki parasi faizi müslümanlar vs vs vs

Frankfurt

Bakıyorum bir çok hoca türemiş sen bankaya paranı korumak çalınmasın diye burak bankalı senin paranı başkasına versin para kazansın sen enflasyon ile her yıl para kaybet bu helâl ama enflasyon değeri kazanamadan para al lira gibi bu haram öylemi. Muafaza değeri de o vakit kadın tefecilik yapmıyor ne haramı şahsi borç verip kâr etmiyor kazanandan bedel alıyor tamamen helâl

Misafir

Kumar içki genelev vergilerinden alınan vergiden parayla yapılan camiiler ve maaş alan imamların arkasında da namaz kılmayın o zaman..

Misafir

yemişler fetvayı. lkeyi yiyip bitirenler fetvaya mı sordular.

rabia

talihli ama şanssız itfaiteciler...miras haktır fakat faiz araya girdimi fetvaya sormaktır..keşke bu kadın mallarını sizlere bıraksaydı ozaman helal olurdu vesselam.

Yangın Yeri

İtfaiye erleri yangın söndürür. Fatih itfaiye erleri Allah sizleri hayırlı bir iş yaptığınız için koruyor. Böyle faizden gelen parayı yerseniz siz bu korumadan mahrum olursunuz. Kendinize yazık etmeyin.

  • 1