BIST 9.830
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.459,48

Ertuğrul Özkök'ten AK Parti bombası yüzde 60 oy alır

Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hürriyet arasındaki gerilim için "...küs değilim ki barışayım. Erdoğan’a küs olsam bile Cumhurbaşkanına küs olamam. Ülkemin Cumhurbaşkanı o." diyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Zafer

Yatacak yerin yok Ertugrul , Vatan haininin önde gidenisin.

Ali

Yav bu adami birakin ülkeye sokmak , direk kafasina sikmak lazim , Almanyada isi gücü yahudi patronuna sirin görünmek icin Türkiyeyi kötülemek ve pkk sempatizanlari ile isbirligi yapmak.

Kadir

Kesinlikle , Türkiyeye karsi terör yapan ve o terör örgütlerine destek veren sahis , kurum ve devletlere anladiklari dilden konusan kontrgerilla bir örgütlenme ihtiyacimiz var , Kontrgerilla bu seref yoksunlarini imha edecek veya canlarini yakacak devletimizde mahsuscuktan siddetin her türlüsüne karsiyiz deyip (Ayni batili ülkeler gibi) yapilan eylemi kinayacak , bakin neler degisecek ondan sonra.

Murat

Ya bu adam niye hic dogru konusmuyor, ak parti yuzde 60 oy alir derken bile kahrindan soyluyor. iflah olmaz birisi.

Kenan

Bu imansiz chp,cumhuriyet ve sözcü gazetesi , teröristlerin eline gecmis komple , din ve ülke düsmanliklari hep bu yüzden , su ertugrul özkök gibi yahudi usaklarini ülkeye nasil sokuyorlar anlamiyorum.

sessiz çoğunluk

Batı hayranlığı klasik ezik aydın profili.Anadolu ağzı ile kaplunbağ kabuğundan çıkmış kabuğunu beğenmemiş derler....

Fatih

müslüman lara kurban ol sen

can

bu adamn geçmişine iyi bakın, her dönemde iktidarın veya asker güçlüyse onun kalemşürlüğünü yapmıştır. kim güçlü ise onun yanında yer almıştır. 28 şubatın refah-yol hukumetini devirenlerden biridir. şimdi güçler değişince akp ye yalaklk peşindedir. ama akp kimin ne oldugunu iyi bilmektedir

Misafir

doğru diyon şahine binen yine onun ayarında arabaya biniyo ama yanındaki yalama takımı Porsche biniyo memleket 14 senede gördüğü kul hakkı yemeyi yolsuzluğu hırsızlığı 80 senede görmedi

NUMAN

SİZ VE OKUMUŞLARINIZ ENAYİ GÖRGÜSĞZSE BİZ NE YAPALIM..SOSYETE CENAZE TÖRENLERİNDEN BAŞKASINA GİTMEMİŞKİ DANA

Selim

Camdan bardak olur eskilerin deyimi kullanma tarihi var

Misafir

doğru diyon başka oy verek parti kalmadıki bohçelli dene oy değil günah bile verilmez k daroglunada nesine oy vercen yetersiz biri akp % 70 lere bile çıkar

Misafir

bir ata sözüde var itler istedi diyeda atlar ölmezmiş.

Misafir

Her iş bitti cenazeye hangi kıyafetle falan gitme başladı ,Bu adamı sevmiyorum kişiliğini sevmiyorum

Misafir

şahini bile üretemiyorsun kaçtane otomabil fabrikası yapıldıda bizim haberimiz olmadı. kaç sefer uçağa bindinde konuşuyorsun,13 senede bu ülkeye hangi üretim olarak hangi yatırım yapıldı,yarına endişeyle bakmayan kaç yurttaşımız var.memlet kan gölüne dönmüş halen konuşuyorsun makarnacı kardeş.

türkoğlu

hani dün erdoğan dedi ya cemil meriç den alıntı ülke yaşanmaz hale geldi diyenler maalesef ülkeyi yaşamaz hale getirenlerin ta kendileridir diye.gerçekten öyle.düşünsene ertuğrul bugün adam olmuş akıl veriyor.akp fabrika ayarlarına dönsün diye.kendileri ak kaşık.aslında ak parti erdoğan bunların ayarlarını bozdu ayar tutmuyor.baksana dünün şakşakcısı bugün masal anlatıyor ninni söylüyor.411 vekili kaosa kalkan el deyip erbakan hükümetini yıkıp genareller karşısında el pence tutanlar demokrasi diyor.akp ye fabrika ayarlarına diyor.hele hele.valla insanda utanma duygusu yoksa ondan korkmak lazım.ya 100 yıllardan değil daha dünlerden bahsediyoruz.demokrasi başkasına akıl vermesi gereken ülkeyi yşanmaz hale gelmesinde payı olan adam akıl veriyor pes vallaha

Misafir

memelketteki bütün zenginliği 3-5 aileye özelleştirerek yarattı doğru

umut

azınlığın hakları çoğunluğun haklarından üstün değildir. Tayyip Erdoğan bu ülkeyi baştan yaratmıştır. ülkenin büyük çoğunluğu tarafından kabul görmüştür. gerisi lafu güzaf.

Misafir

Saraydakine Gires yagi sürmüs, niyeti Pasa ile bedava ucak seyhati yapmak,Bulgar bozuntusu kimlik pesinde,ulan desfirme soyunu bir arastir üc nesil ileri gidemezsin.

kadir

erdoğan bu ülke için şanstır.yolu olmayan, şahinden başka binecek araba olmayan bir ülkeydi burası. uçağa binen parmakla sayılırdı. boş konuşmayın

Yavuz

Cenaze törenine takmış kafayı. Gömülürken bile gösteriş... Bana hiçkimse Avrupalıların insana saygılı olduğunu söylemesin. Avrupalı kendi örf ve adetleri içerisinde kendi insanına saygılı davranıyor. Ama dili, dini, ırkı ne olursa olsun insan olduğu için saygı göstermiyor. Avrupa yıllarca Afrikalıları sömürmedi mi? İngiltere'ye neden güneşin batmadığı ülke denildi yıllarca. Çünkü bütün dünyanın iliğini kemiğini emdiği, sömürdüğü için. Amerika, İsrail bügün dünyayı sömürmüyor mu? Geçen gün işte İspanya'da mültecilerle para atarak, oynattıklarını nasıl alay ettiklerini gördük. Asıl insana İslam dini değer veriyor.

Misafir

Tabi ki şans. Böyle bir oyuncuya sahip olmak şans değil mi?

Misafir

Tabi 14 yıl önce süper bir hükümet vardı, terör yoktu, yatırımlar yapılıyordu, sgk lılar özel hastanelere gidebiliyordu. 14 yılda sen tersine evrimleşerek amip' e döndüğün için laf ola beri gele klasik akp düşmanlığına devam ediyorsun.

reel

2002 de de ülkenin yarısı akpartiyi istemiyordu şimdide istemiyor. ne yaparsa yapsın yine istemeyecek. bu zihniyet meselesidir.

Asil TÜRK

Gazeteler 12 eylülden özgürmüş.. 2002 ye kadar siyasileri şantajla tehtitle sindirip istediğiniz gibi parmağınızda oynatıyordunuz.. Şu an Gazeteler hala Avrupa ve amerikaya göre aşırı kontrolsüz..