BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54

Erken seçim ne zaman Erdoğan tarihi verdi

2015 yılında erken seçim ne zaman yapılacak sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt geldi. Erdoğan erken seçimin 1 Kasım 'da yapılacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 131 Adet Yorum
zafer

Allaah cumhurbaskanlm seni baslmlzdan almasln sen le tabiki ugracaklar bu normal fitne sokarak sensiz bir Türkiye kolay al asagl edilebilir diz cokturule bilir diğer İslam devletleri gibi olabilir Allah yardlm etsin bu millet bunlarla bilerek boyle yaplyo kendine yaplyo :-) bir gün slra. Onlaradaa gelir o zaman pişman olurlar

bir sade vatandaş

Her topa giriyor, her olaya cacık oluyor, her şeyi berbat ediyor. Yeter artık, biraz sus be. Her konuşması öfke, hiddet, kin, intikam dolu. Böyle bir insanın içinde sevgi, hoşgörü, mütevazilik olamaz.

YURT

BEŞTEPEYİ TANIMAM , ORAYA GİTMEM DİYEN KASETLE GENEL BAŞKAN OLMUŞ KOMEDYEN KILIÇDAROĞLUDUR, NE YANİ % 52 HALKIN OYUYLA GELMİŞ C.BAŞKANI YALVARSIN MI BU KOMEDYENE ...BU DEVLET ADMALIĞI İŞİ KABARE KOMEDYENLİĞİ DEĞİL.. AKILLI OLUN..

YURT

ANAYASADA YAZIYOR DİYEN YOK... YOLU ÖĞRENİP BİAT EDİP ELİNİ ÖPECEKSİN USTANIN... YOKSA BABAYI ALIRSIN BÖYLE...

osmanlı soylusu

ülkemizde sert bir milliyetçi parti tekbaşına iktidar olsaydı, bu terör örgütleri kaçacak delik arardı emin olun. mermi atana gül attık 13 senedir ne oldu. belli değilmiydi, yol köprü havalimanı hepsi yapıldı bunun için ALLAH razı olsun ama mevzu bahis istiklalimiz yol köprü bizi kurtarmaz AKILLI olalım duyarlı olalım.

secmen

bu adam herşeye neden cacık olur..

vatan

erken seçime hayır

Seyfi K.

Sarayın yolunu bilmenin, hükümette yer almanın şartlarından olduğu Anayasa'da mı yazıyormuş!

KENAN

ŞU AN KENAN EVRENE EN ÇOK KİM RAHMET ÇIKARIYOR BİLEN VARMII ? O YETKİLER BİRİLERİNİ O KADAR MUTLU EDİYORKİ HERGÜN KIRK MEVLÜDÜ OKUTSALAR AZDIR

Seyfi KILIÇ

Saf saf yorum yapmayın. Ne demek istikşafi görüşmelerde bulunmak! Senin liderin hiç kimseye hükümeti kurma görevi vermedi. Amma Tayyip yolsuzluk dosyalarından korkuyor. Hükümeti AKP dışında kimsenin kurmasına izin vermiyor. Adalet gecikse de er geç RTE'nin yakasına yapışacaktır. Türk adaletinden kaçsa da Allah'ından mutlak adaletinden kaçması mümkün değildir.

eski ak koyun

oh oh il deva size oy vermiyecem bu kadar şehşt gelirse bitişin sonu

Balkan Göçmeni

Sözüm söz bundan sonra ailece oyumuz MHP ye. Geçte olsa anladık gerçeği. Bize önce Devlet lazım ve buradan başka gidecek yerimizde yok. Tebrikler MHP.

derman

Bazl yorumlar isim değiştirip birşeyler yazlyosunuzy a sizde biliyorsunuz AKP tinin çok yuksek sinyallerini aldlnlz dagllln bakayum hazlm çay l icun kenarlardan gelen iniltil i sesler

Isid müsülman

Sana oy yok

VVVVV

muhalefet milleti memleketi kaosa sürüklemeyi istemiş ve başarmıştır. hükümet kurmak isteyenler akp kapılarını bir sürü aşındırdıklarında evet deselerdi niye demediler. c.başkanlık sarayına etmedik laf bırakmadılar. c.başkanının ailesine çocuğuna vs. ne buldularsa saldırdılar. şimdi ellerinde hiçbirşey kalmayınca boş laf etmelerine gerek yok. millet muhalefetten çekti çekeceğini zaten geçmişte hep bunlardan çekmişti yine bunlar başa bela oldular. onun için milletin bu muhalefete ihtiyacı olmaması lazım. onun için yeniden seçim olması lazım. milletin zaten 7 hazden sonra yüzü gülmedi. yeniden diriliş önce 2 kasımda olmuştu şimdi 1 kasımda olacak anlaşılan. hayırlı olsun.

Ahmet

Bestepeyi tanımayan insanlarla neden hükümet kurulması için Akpartiye yetki verdiniz sayın Cumhurbaşkanim. Sürenin başında bu hükümet bu partilerle kurulamaz deyip erken seçime gidilseydi!

YUSUF

ÖCALAN A VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR.HDP İLE İKTİDAR OLMAK İÇİN HER OYUN OYNANDI..

erken seçim

Seçim olmasın diyenler koalisyonun tüm yollarının muhalefet tarafından tıkandığını görmezden geliyor. mhp, ortamın hassasiyetini görmezden gelerek şartlar öne sürüyor. chp koalisyonu değil iktidarı istiyor... neyseki mhp, hdp ile koalisyon kuracak kadar bitmemiş. ayrıca muhalefettekiler sorumluluk almak istemiyor. hem tüm yolların tıkanıp hem seçim istenmemesi akıl işi değil.

VATANDAŞ

AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM AYNEN ÖYLE DOĞUDAN GÜNEYDOĞUDAN NASIL OY ALACAKSA KURTARILMIŞ BÖLGELERE NASIL GİRİP SEÇİM YAPACAKSA SANDIK GÜVENLİĞİ NASIL OLACAKSA BİR AYDA 54 ŞEHİT VERDİK AÇILIM YÜZÜNDEN

sen ve ben

Milletin paçası şimdiden tutuşmuş galiba

Nermin Acar

Bize başkanlık sistemi ile gelmesin diyorlar. Parlementer sistemden yanayız diyorlar. Meclis Şura yani insanlara danışma ve keyfince yönetmeme yeridir. Allah şura ile yönetin buyurduğu için meclis korunmalıdır. İkincisi memur bana zam yapana oy vereceğim diyor. Herkes cebini düşünüyor diyor. Bizde cebimizi düşünek diyor. Erken seçimde kimse pek birşey beklemesin gene aynı partilere bildiğim kadarıyla oy verecek gibi görünüyorlar. Teklifler iyileşmeliki adım atılsın. Söz veripte yerine getirmeyenede kızıyorlar..

inbb

beştepe kaçak değilmi?

767676545

millet 1 kasimda uyanacak insallah

sadece tayyip in hırs seçimi

tayyip şunu düşünüyor olabilir nasılsa c.b. nıyım seçim beni etkilemez partim de yenilenmiş seçimde en kötü gene bu günden farklı olmaz 1. parti çıkar ya tek başına iktidar çıkarsa denemekte fayda var zarar yok.ama bunu sadece kendini düşünüp halkın ve devletin 1 yılını düşünmemek ekonomi de 1 yılı sokağa atmak değilmi. sorumlu bir devlet adamı bu şekilde düşünebilirmi.muhalefetteki 3 partinin bir araya gelemeyecek hükümet kuramayacak durumlarda olması ve tayyip in iktidar hırsı bizi tekrar tekrar seçime götürüyor

Vatandaş

7 Haziran dan sonra AKP tek başına iktidarı kaybedince ne olursa olsun diye erken seçim istediği ortaya çıktı hükümet kurmadan ziyade erken seçim hükümeti için çaba sarfettiği belli. Ülkede huzurun olmadığı bir ortamda seçim nekadar sağlıklı olur.