BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,71
ALTIN 2.396,15

Erdoğan'dan ABD'ye rest! Biz size muhtaç değiliz

Türkiye ve ABD arasında vize kriziyle başlayan kriz karşılıklı sert açıklamalarla devam ediyor. Erdoğan ABD'ye çok sert mesajlar verdi: ''artık size muhtaç değiliz''.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 71 Adet Yorum
Amerika'dan

Muhalefet yorumlar hep ayni mantik mahelesef. Tayyip zamaninda niye gormedi falan filan. Tayyip'in veya Turkiye'nin gucumu vardi Allah askina. Daha yeni yeni gucleniyoruz. Tayyip 40 yildir biliyordur bu kirli oyunlari ama hocasi Erbakan gibi erken oten horozun basi kesilir misali indirilmek istemedi. Yoksa Turkiye hala IMFden dileniyo olurdu. Ayrica Mercedes'e binmeyip neye binecek? Toma'ylami gezsin adam. Biraz mantikli olalim lutfen. Yahudi markasi Mercedes Almanlarida somurgesi haline getirmis digerleride. Bosuna cirpinmiyor Tayyip milli araba icin. Lutfen nankor olmayalim. PKK destekcisi veya birilerinin masasi olarak yorum yazanlara ise zaten diyecek birsey yok.

MUSTAFA

MADEM BÖYLE OLMASI GEREK DAHA YENİ UYANDILAR AMERİKANIN DÜŞMAN OLDUĞUNA ORADAKİ ALTINLARIMIZI NEDEN GERİ İSTEMİYORLAR BİR ÜLKENİN DEĞERİ DEĞERLİ MATERYALLERİDİR.

ali aydın

eyyy almanya deyip almanyanın 163 tane zırhlı mercedesine binen recep tayyibe kimse inanmıyor artık

Misafir

Böyle devam etmesi iyidir, ABDye de herkese de böyle meydan okumalara biraz daha devam etse bir süre sonra herkes kurtulur.

Misafir

Oğlun ve torunların nerede yaşıyor bi onu de hele

Misafir

EVET BİR KURTULUŞ SAVAŞI VAR AMA SENDEN

vatandaş

abd ile kolkola ben gitmedim

vatandaş

abd yi ben alkışlamadım alkışlayanlar düşünsün artık

Misafir

bu tayyip denen zata şunu sormak lazım o zaman niye çocuklarını amerikada okuttun niye zırt pırt amerikaya gidiyon madem Amerikaya muhtaç değilsen komedi resmen.

vatandaş

Tam bir komedya.Sen Amerikaya karşı olamazsın!! Siz Menderesten beri Özal,Demirel, Türkeş,Erbakan,Çiller bilumum alayınız onlara karşı olamazsınız. Bırakın bu işleri.

darbeli matkap

demekki şimdiye kadar muhtaçtık..itiraflarda iyidir

Mustafa Menfaatlı

Sayın Cumhurbaşkanım,ABD ve AVRUPA yı Türkiye korkusu sardı,Onlar da farkındalar.İnşaAllah inananlar zalimlere karşı galip olacaklardır.

Misafir

kürt güçlerine verilen silahlar geri alınırsa,ortadoğu yolu türkiye ye ikram edilmiş olur.abd nin bu yanlışa düşeceğini düşünenler varsa avuçlarını yalasın.türkiye nin ürettği ve üreteceği hiçbir silah kendilerine fayda vermez.neticede başlarında patlatılacak nükleer silahlar,hatta nükleeer silahlardan üstün silahlar onları toptan yok etmeye yeter.

misafir

herkese rast çekiyor kahramanlık yapıyor faturasını millet ödüyor ne rest ama istemiyorum kardeşim ben araplarla bir olmak istemiyorum afkanlarla pakistanlılar ruslarla bir olmak istemiyorum ben avrupayla bütünleşmek isterim tabi avrupala bütünleşmek senin kralığın sonu demek oda sana ters geldiği için ileri koparıyorn

Tepki

Kılıçtaroğlu'na ABD tepkisi, ABD'ye Gülen tepkisi, Profesöre Ortadoğu tepkisi, Almanya'ya seçim tepkisi, Barzaniye referandum tepkisi, spor bakanına Beşiktaş tepkisi, Feserasyona yabancı futbolcu tepkisi, Milli eğitime TEOG tepkisi, kendi belediye başkanlarına metal yorgunluğu tepkisi, dolara haddini bil tepkisi vsvs ee yeteeer!

fgnfgvbn

ama halkın maalesef muhtaç.

aslan

he he Türkler sırbistan dan et alacak adamlar onu kıskanıyor şimdi. et bile üretemez ettiniz milleti

ışın

Hee hee biz de inandık ya bir de REİS şu REZZA'yı bu kadar düşünmese vallahi yakışmiyor Ebru Gündeş bile bu kadar bu adamı düşünmüyor.Ne bu Reza Zarab hassasiyeti anlamiyorum arkadaş İranın has ajanlarından bir tanesi..

Misafir

hakaret edeceyine öyle olmadigi kanitla tayip su konusma uslubunu düzeltmedin devlet yönetiyorsun kabile degil

Numan Benek

Sayın Cumhrbaşkanı;ABD ye 11 Milyar dolar uçak siparişinden vaçgeçtiğimizi ilan ediniz!

Misafir

reis yanindayiz..sen dik durki , turkiye ayaga kalksin

a.a.

reis öyle bir samar vurduki inlemesi bizim icimizdeki hainlerden cikti bitti ülen bitti bir millet uyandi

EMİN

CİDDİYETLE SEYREDECEĞİZ EN FAZLA BİR HAFTA SONRA ÖZÜRLERLE KANKA OLACAKLARDIR.

a.a.

reis sen dik dur biz millet olarak arkandayiz onursuz alcak hainler bir milletin onurlu durusunu katiyen anlayamaz serefsizlerin serefi ve onuru olmaz tipki burdan yorum yapan bizans kalintisi fetö ve paraleli alcak hainler gibi

kabaktadı

bir günde güzel bir açıklama yapında yüreğimiz soğusun artık