BIST 9.898
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,39

Erdoğan-Putin görüşmesinde 'Kudüs' vurgusu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Putin arasında gerçekleşen görüşmede, Kudüs ve Suriye konusu masaya yatırıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

birkaç gün önce filistin ve kudüs meselesi israil in içişleri meselesidir.dünya müslümanlarını ilgilendirmez diye yazmıştım.birkaş gün atıp tuttuktan sonra erdoğan yazdıklarımın hizasına geldi.

Misafir

Piyasaya göre göçtük, TÜİK’e göre uçtuk!................ Türkiye yüzde 11.1 büyüyerek rekor kırdı. Ancak, KGF’nin ucuz kredi desteği ile sağlanan büyüme gücünü yine tüketim harcamalarından aldı.

Misafir

İslam dünyasında Çürüme değil çöküş var!............... Tek bir konuda Anlaşamadı ..

Misafir

Kardesim birbirininzle dalaşmayı bırakında FETO vatan haini köpeklerle mücadlee edin.Sayın aadalet Bakanı FETOcu hainlerin bir arada birbirlerini motive ettiklerini Yenicag Gazatesinden Batuhan Bey ayzdı bu konuda hangi önlemleri aldınız? BU vatan hainlerini diğer azılı suçlular katilelr, tecavüzcüler arasına dağıtmanıza engel olan sey nedir? mevzuatsa acile değiştirin. FETO ile mücadlede yavaşlama ve rehavet başladı.Oysa FETOcu hainler yurtdışında yoğun lobi yapıyormuş.İskence gördük dieyn serefsizler de var. Yenicagdan Batuhan Colakın yazısını hereks okumalı takkenizi önünüze alın yeter söz mileltindir

Misafir

Sayın Cumhurbaskanım öncelikle Kudüs ve FETO ve YPG gibi terörö rögütlrtine karsı tavrınızı takdirle karşılıyorum.Buna karsın FETO ile mücadleede bazı zafiyetler olduğunu hem basından hem de tanıdıklardan duymaktan büyük üzüntü duyuyorum.Bugün Yenicag gazetesinden Batuhan Colak FETocuların lobi faaliyetlerine ilişkin bir yazı yazdı.Burda hapishanelerde FETOcu hainlerin hala bir arada olduğunu birbirlerini motive ettiğini, yurtdışına kaçan alcakalrın işkence gördük iddiasında bulunduğunu,BM lerin FETOcu hainlere aylık 500 Euro verdiğini vs dile getirdi. Bunlar cok vahim olaylar. FETOya karsı Cumhurbaskanlıgınızda bir karsı lobi ve mücadele birimi kurulması sarttır. Hala kurumlarda kendini gizleyen kripto FETOcu hainlerin olduğu da söyleniyor. Bu kripto hainler geriye dönük sicil ve atamalar gözden geçirerek kurumlardan temizlenmelidir. Hapishanelerdeki FETOcu hainler cinayet, tecavüz vb suçlular arasına konarak itirafçı olmaları sağlanmalıdır. Bu hususta acil davranılsın Saygılarımla

Misafir

'Kudüs' yaygarası...... Dışişleri Bakanlığının internet sitesinde İsrail'le bakıyorsunuzbaşkenti boş, Tel Aviv yazmıyor E, sen niye Tel Aviv yazmıyorsun, niye yazmıyorsun?

Misafir

Putin galiba Ankara'da uçak yakıt ikmali için 5 10 dakika duraladı

Vatandaş

Kudüs falan Putin'in umurunda değil adam gidip Esed'e sarılıyor sonra bize misafir oluyor hiç güven vermiyor bu Ruslar

Misafir

ADAM SADECE YUVARLAK BIR VURGU YAPMIS.MEDYA HEMEN KENDISINDEN GECMIS VAY VAY VAY VAY

Safkan

Kundemacı adlı yorumcu "Açık söyleyin diyor, ne konuştunuz?" Kardeşim ne saf adamsın iki Lider baş başa bir saat konuşmuş. Bunu Cümle aleme açıklayacakdı da niye başbaşa görüştü o zaman.

Misafir

israile ne zaman saldıracağız onu konuşun boş lafın zamanı değil.

kundemacı

Görüşmelerden beklenin üzerinde sonuç çıktı: "Kudüs konusunda Putin ile benzer yaklaşımlar içersinde olduğumuzu gördüm." benzer yaklaşımlar içerisinde bulunmak ne demek? Açık söylensin, açıklamaların tümüne baktığınızda; Putin bu işe ilgisiz.

Misafir

Rusya lideri Putin'in Suriye'den Moskova'ya dönerken Ankara'ya uğraması Tayyip'i sevindirdi!

kundemacı

Hiç bir devlet kolay kolay dışarıdan yıkılmaz; içeride ki vatan hainleri ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK düşmanları bu devletin başına bir çorap örecek. İnşallah bu millet vakit geçmeden uyanır da. Bu vatan hainlerine fırsat vermez.

Misafir

Türkiye 2011’e kadar nohutta net ihracatçı iken, 2012’den itibaren durum tersine döndü” dedi. En son toplam 200 ineği bulunan Singapur'dan et ithalatı için vergi sıfırlamasına gidildi.

Tampon Bölge Türkiye

Rusya çekiliyor, ABD silah yığıyor. PKK/PYD Suriyede hatırı sayılı toprak aldı, bir gece ansızın gireceğiz derken adamların savaş uçağı almadığı kaldı. bir gece ansızın onlar mı gelecek ne. Suriyeliler geldi, AB kapılarınıda açamıyoruz. Tampon Bölge olduk.

Misafir

eskiden demirelin imdadına amerika yetişirdi şimdide reisin imdadına rusya

Misafir

Bu Sabah Suriye’de Rus lider, “Terörle mücadeleyi bitirmeyeceğiz...................dedi. Esad da ülkesinde bulunan Rus pilotlara teşekkür etti.

Turk

Herseyi rusya yi katmaya gerek yok sonra biyerleri havaya kalkacak ikinci amirika vakasi yasamiyalim

Misafir

Putin, Türkiye ziyareti öncesi Suriye'de Başkan Esad'la buluştu...Ortak açıklamada Rus birliklerinin Suriye’den çekilmeye başlamaları talimatını verdi.

  • 1