BIST 10.248
DOLAR 32,23
EURO 34,78
ALTIN 2.396,40

Erdoğan kitlesini Akit çizgisine taşıdı!

AK Parti ve cemaate çarpıcı eleştiriler yönelten Levent Gültekin, Aksiyon'a verdiği röportajda Erdoğan’ın kitlesini ve medyasını Akit çizgisine taşıdığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 72 Adet Yorum
h s

gerçek olduğunu ne biliyorsun?En son polislere operasyonda 238 kişi diye açıklayan atadıkları hakimler teyit etti.Ayrıca 7000 kişi dinlendi 3000 kişi dinlendi diyenlerin bir uydurma isim yayınlaması hadi gerçek değilse.O zaman çıkıp özür dileyecekmisiniz.

erkan

adam %100 haklı. malesef iki yüzlü menfaatçi bir dindar kesim oluşmaya başladı. ve artık bu kesim mide bulandırıyor. kötü olanda dine mesafeli insanlar bunları görünce iyi ki dindar değilmişim, dindarlar böyleyse ben iyiyim deyor.. akp bu vebali nasıl ödiycek bilmiyorum.

FİKİRCİHANIM

sana bişe dicem bence sen anlamamışsın tayyibi.adam hep böyleydi nasıl her doğru heryerde söylenmeze o da öyle davrandı.şimdi hakkı söylemenin zamanı geldi ama artık adamlarla yürüyecek seni gibi geveze yazarlarla değil..

hakan

Tarafsiz kalma titizligiyle yapilmis bir roportaj. Enfes yorumlar. Diline saglik levent abi. Dun de bugun de bildigini dusundugunu egmeden bukmeden soylemissin. Tesekkurler

ÇİZGİSİNİ BİLMEM NE YA

DEFNE SAMYELİ VE MÜGE ANLI'YI BİLE ÖRGÜT AYAĞINA DİNLEYİP KULAK FANTEZİSİ YAPANLARIN DERGİSİNE KONUŞMUŞ, ÇİZGİ FALAN DİYE...ÇİZGİSİ Mİ KALDI BUNUN...ÇİZGİNE DE SANA DA..

ŞahSelim

söyleşinde bahsettiğin barış dili nedir abi Allah aşkına.. insanlar da barış dili mi kaldı. Yazını baştan aşağı okudum, aksiyondada takip ettiğim bu yazdığım ikinci eleştiri size. söylediğin herşey dert yanmadan şikayatten öte bir şey değil. evet adı üzerinde bu söyleşi lakin ilmi, akedemik, tahlil analiz denen bir şey yok. sizi tandığım kadarıyla değerli bir insansınız... gerçekleri kendinizce görmüşsünüz. bence siz işinize bakın abi.. boş ver hamdi abi muhabbetini şimdi.. bu işler yüzyüze çözülür teyit ettim demekle olmaz bu işler...

Selim Şah

ya levent abi, mesajını nerden kime veriyorsun abi. senin bahsettiğin aşkı, sanatı, sinemayı bu adamlar mı (cemaat) inşa edecek. senin hayalini kurduğun faziletli insanlar topluluğunu bu insanlar mı sana temin edecek. sen papaza kızmışsın orucu bozmuşsun... ikinizinde ortak noktası başbakana takmış olmanız. bence yanlış yerden bu tepkini diler getiriyorsun. sen burdan yazsan bile yeterd. kızgınlığın adaletsizliğe sevketmemeli. herşeyin suçluşu başbakan değil ki. biz sanat okuduk, edebiyat okuduk, aşkı ve sanatı çok tanıyorduk da başbakan mı takoz oldu. Noldu şimdi aksiyondan mesajını verdin çok mı rahatladın...

Yusuf Sert

Başçalan da bir gün yargılanacak. Bakalım ondan nemalananlar ne yapacak.

vatandaş

Bazı okuyucular alaya alıyor.Ancak boşuna,Yazar cesur yürek.Öz eleştri bu işte.Siyasi inat İslam adına yaptıkları aslında siuasi ikballeri için yapıldığından Müslümanlar farkında olmadan islamın etkisizleşmesini ve yozlaşmasıı sağlamış oluyorlar.Gelecek nesiller için farkında olmadan inanç bazında çok kötü bir miras bırakıyoruz.Uzun vadede islamı yozaştırıyoruz.Emevi mantığı yerleşiyor.İslam sorgulayandır ,sorgulamak şüphecilik değildir.Özgür bireydir Müslüman biatçı değilidr.

ebuzer

levent denen herif senin fikirlerinin bizim gözümüzde hiçbir kıymeti olmadığının umarım farkındasındır.

safFF

buda bir dönem erdoğanistti ama ne olduysa şimdi kemalihsanist oldu

senin iyiliğini isteyen biri

ilk başta seni ciddi ve dürüst bildiğim için okumaya başlamıştım ki, sonrada çizgiden yavaş yavaş duygu ve hislerinle beraber taasupçuluk damarın kabara kabara (kazana atılmış kurbağa misali) farkına varmadan tamamıyla gülenin ipiyle dipsiz kuyuya attın kendini. Yani hükümetin bazı yanlışları üzerinden tamamıyla taassupçuluk damarın kabararak farkına varmadan kancayı malum yerden yedin, tez zamanda kendine gel ve aklı selim ile haraket et.

SAVLARINIZ ZAYIF MI NE?

KASETLERİ SİZMİ ÇEKTİNİZ,SERVİS ETTİNİZ DİYE NE Bİ SORU VE SORGU VAR NE DE İDDİA.İDDİA SELAM TEVHİ ÖRGÜTÜ VE DİNLEMELER.ADİL OL! DEMOKRATİK HUKUK DEVLETLERİNDE; SUÇ VE SUÇLUNUN TANIMI BELLİDİR. SUÇ VE SUÇLUDAN YANA OLMAK MI HAŞA.. PAŞALARA YAPILAN HAKSIZLIKLARA DA, ŞU ANDA YAPILANLA RA DA KARŞIYIZ. HABERİ OLAN, OLMAMIŞ GİBİ YAPANLARA DA..

Ümmet ümmet

UZUN ADAM in neden bu hiyara bir görev vermedigini hep sormustum.YANILMAMIS TAYYIB.

HASAN KAPLAN

LEVENT BEY HELAL OLSUN SANA

SAVCI BEY

KASET SAPIĞI POLİSLERİ KAHRAMAN YAPTINIZ YAHU PES DOĞRUSU.

Erol

Bu adam on numara , noktasına virgülüne kadar katılıyorum .

Serdar Efendioğlu

Leven Bey, Oldukça güzel tespitler, özellikle Erdoğan değişmedi aslında hep böyleydi tespitinize tamamen katılıyorum. AKP şuan nasıl bir tehlikenin içerisine girdiğinin farkında bile değil, Paralel Safsatası ile Vatansever gerçek Müslüman-Türk Devlet çalışanları hedef alınmış vaziyette. Ergenekoncular yazlıklarında viskilerini yudumlayıp, güneşlenirken, Kahraman Polisler Çağlayan'da yerin 7 kat altında Bayram Namazlarını kılıyorlar. Teşekkürler AKP...

Serdar Efendioğlu

Leven Bey, Oldukça güzel tespitler, özellikle Erdoğan değişmedi aslında hep böyleydi tespitinize tamamen katılıyorum. AKP şuan nasıl bir tehlikenin içerisine girdiğinin farkında bile değil, Paralel Safsatası ile Vatansever gerçek Müslüman-Türk Devlet çalışanları hedef alınmış vaziyette. Ergenekoncular yazlıklarında viskilerini yudumlayıp, güneşlenirken, Kahraman Polisler Çağlayan'da yerin 7 kat altında Bayram Namazlarını kılıyorlar. Teşekkürler AKP...

zaza

ne olduğunu belli etmeyen sayın yazara göre chp çizgisi mi doğru.erdoğan yanlışsa kılıçdaroğlu veya gülen mi doğru.yoksa taraf olmayıp bi taraf olup münafıkların değirmenine mi su taşıyacağız.kendisi taşısın ama biz taşımayacağız.

rücu

Bence de değişen bi şey yok.Asla rücu var.Değişik görünmeye gerek duymuyorlar.Dizginler ellerinde sanıyorlar.

vatandaş

HAber kaynağı içerden olunca,ne kadar bilgi dolu,analiz ne kadar önem arzediyor.Tebrikler arkadaş düşüncelerimi okumuşsun.Çok önemli bir yazı.

BOZKURT

YAV SANA GÜLMEM BİLE. HEPİMİZ İSRAİL KARŞITIYIZ .NE YAPTIN GAZZE İÇİN NUTUKTAN BAŞKA.SIFIR.FİLİSTİN İÇİN CAN VERMEYE İLK GİDENLER KİMDİ ARAŞTIR.BOŞ LAFLA EN BÜYÜK İSRAİL KARŞITI BENİM.İŞİNİZ GÜCÜNÜZ SÖMÜRÜ.

dalo

hükümet cemaate iftira attı cemaat düşmanlarıda cemaat kadrolaşıyor cadı avı başlattı olan vatan evlatlarına oldu

BOZKURT

ALTINA İMZAMI ATARIM. MÜKEMMEL YAZMIŞ. BÖYLE ADAMLAR DA VARMIŞ BU ÜLKEDE.