BIST 9.887
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.459,22

Erdoğan baltayı taşa vurdu! Akif Beki bombaladı

Başbakan Erdoğan'ın "Affdersiniz Ermeni" sözleriyle baltayı taşa vurduğunu belirten, Akif Beki, Erdoğan'ı sözlerini düzeltmeye çağırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 65 Adet Yorum
çArşı

ÜLKELERİ YÖNETENLERİN VATANDAŞLARINA VERDİĞİ DEĞERİ KIYASLAYALIMDA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE KİME OY VE DESTEK VERMEMİZ GEREKTİĞİNİ İYİ, HEMDE ÇOK İYİ DÜŞÜNELİM... -ÜÇ Vatandaşı öldürülen İSRAİL, ''Benim A Planım, B Planım, C Planım var gibi hiç kimsenin kaale bile almadığı saçma sapan, İpe sapa gelmez demeçler vermek yerine'' saldırının yapıldığı GAZZE'yi Tarumar ediyor... -Bizim Ülkemizde ''URFA'da'' ÜÇ Fidanımız PKK eşkiyaları tarafından katlediliyor, Ülkenin Başbakanı bırakın saldırının geldiği yeri Tarumar etmeyi, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendilerinden oy beklediği PKK'yı Aklamak için saldırıyı PKK'nın değil, PYD'nin yaptığını söylüyor....! Düşünebiliyormusunuz böyle bir zihniyeti Ülkenin başına Cumhurbaşkanı seçmek için oy verecek olan büyük bir seçmen kitlesi var... Ne yazık ki böyle bir seçmen kitlesi SADECE Türkiyede bulunur... Rahmetli AZİZ NESİN ne demişti, %60.... Malesef Rahmetli haklı çıkacak; O orana ulaşmaya az kaldı...!

çArşı

VATAN BORCU..... BU BİR SİYASİ PARTİ MESELESİ DEĞİL, TÜRKİYE MESELESİ, VATAN VE ÜLKE MESELESİDİR. PKK, İMRALI, KANDİL ve BARZANİ ile AYNI SAFLARDA YER ALMAK İSTEMİYORSAK... TAYYİP ERDOĞAN'I DESTEKLEYEN PKK BESİCİSİ BARZANİ İLE, KIRK BİN VATANDAŞIMIZIN KATİLİ OLAN BÖLÜCÜ PKK VE DİNCİ TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE AYNI KULVARDA OLMAK İSTEMİYORSAK HEPİMİZİN EKMELETTİN BEY'İ DESTEKLEMESİ BİR VATAN BORCUDUR.

yalanına inananlar

sen bir cesur yüreksin.Alkışlar sana

Tayyip C

Herkes bunun yanlis oldugubnu biliyor. Programi izleyenler görmustur, sorulari soran "gazetecimizin" ezik halini. Yurekli bir gazeteci olsa "ermeni olmak cok mu kötu" diye sorabilirdi! Ama karsisindaki "Demokratik Dikdatör" den korktugu her halinden belliydi!

Reprezant

Hiç merak etme. BU MİLLET neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Bir tarafta adam gibi adam. Bir tarafta İstiklal Marşı nı bile bilmeyen, seçim bahanesi ile Türkiye de tatil yapan biri.

her taraf balta olmus

Basbakani Son PKk meselerinden dolayi tasvip etmem, asla akp li degilim lakin gorunen o ki Erdogan Baltayi tasa vurmadi; aksine Baltalar onun pesinden geliyor,,

çArşı

SİZ BİLİRSİNİZ KARDEŞLER... ÜLKEMİZDE SEÇME VE SEÇİLME ÖZGÜRLÜĞÜ VAR. MİLLİ ÇATI ADAYI OLAN VE BOYNUNDA FİLİSTİN DEVLETBAŞKANI MAHMUD ABBAS TARAFINDAN TAKDİM EDİLEN "FİLİSTİN DEVLET NİŞANI" TAŞIYAN EKMELETTİN İHSANOĞLU'NA OY VERMEK İSTEMİYORSANIZ SİZLERDE OY'UNUZU BARZANİ'NİN, İMRALI CANİSİNİN VE MİLLETİN ANASINI BELLEYENLERİN BOYNUNDA YAHUDİ CEMAATİNİN TAKDİM ETTİĞİ ''YAHUDİ ÜSTÜN CESARET MADALYASI'' TAŞIYAN ÇATI ADAYINA VERİRSİNİZ OLUR BİTER...!

dayı

kanında ermenilik mi var yoksa maaşını ermenilerden mi alıyorsun.

anna

afedersin aki baki bey ben kendime bir ermeni olarak"türk dölü" soyletmem...bu hakarettir benim icin

EZDİN ONİ

MAKSAT HASIL OLMUŞTUR ANLAYAN SENİN DEDİĞİN GİBİ ANLADI ZATEN, AMA BİR NOKTAYA TAKILMIŞ KAFAYA NASIL SÖYLERSEN SÖYLE O ANLAMAK İSTEDİĞİ GİBİ ANLAMAK İSTİYOR, NE DERSE DESİN ADAMIN SÖYLEDİĞİ ŞU:KARADENİZ PONTUSTAN DÖNME, O DA RİZELİ DÖNME RUM.TEK VATAN TEK MİLLET TEK BAYRAK GERİSİ HİKAYE.

kırşehirli

yazar arkadaş erdogan ermenilere laf söyleyincemi zoruna gitti ne bu ermeni yandaşlığı türklükten vazgeçtik varsa yosa ermeni hepiniz ermeni olabilirsiniz ama burası türkiye

Hasan alkan

Suclu o milletin adini ananda degildir, uyandirdigi intibadadir, KUzu kelimesi, alfabenin K U Z U harflerinden olusmus ama gozumuzun onune gelen sekil, eylem, ve bilfiil animsattiklaridir, baska dilde ifade farkli fakat animsattigi ayni seylerdir,, milletler icinde bu boyle, asla ifade eden degil, ifadeyi cagristiran sucludur, oyuna gelmeyin, insanlari kumpasa aliyorlar, itiraz edin, sesinizi yukseltirn, ermeni kelimesinin suclusu ifade eden edildir,, TUrk Kelimesini kim ne sekilde kullanirsa kullansin benim icin gururdur, bitti, Akilli olalaim,,

madara

BIri bana Turk dolu dese oper basima koyarim,, Elhamdulillah.

Burak

bozuk saat de günde 2 defa doğruyu gösterirmiş. akif beki de bazen doğru tespitler de yapabiliyormuş.

Hasan alkan

Akif bekiye soru; senin falancanin oglu degil, falancanin deseler , simdi sende onu duzeltsen, ait olmayan babaya hakaretmi etmis olursun, yoksa sana ya lafzi atanlarmi hakaret etmis olur, hadi bakalim cik isin icinden,,,,, oyle dusunmeden etmeden konusuyorsun,, akil, dusunce, idrak,, bin dusun bir konus,,,, adamin uyrugunu duzeltmeside hata,, bir ikincisi neden mensei soylemek hakaret olasun, eger senin kafanda o millet farkli intiba uyandiriyorsa suc o milletindir,, tarihe don bak,, bu kadar ezilmeyin, buzulmeyin,,yalakalikta etmeyin,,DIk durun

Kemal

Her şeyi bildiğini sanan ama aslında koskocaman boş , parlak bir tenekeden ibaret zavallı bir Başbakanımız var .Gören o tenekenin parlaklığını altın filan sanır . Ama bir iki konuştumu hemen tın tın ben boşum sedalarını duyarsın . Şimdi zat bu bomboşluğuyla birde Cumhurun başına talip olmuş .Hayırlı olsun milletime . Seçilecek gibi duruyor . Bu aslında Allahın helka etmek istediği ülkelerin başına bu tarz zalim , bilgisiz , cahilleri yönetici seçmesi ayağı . Bunun diğer ayağını görmek isteyenler gidip oyunu atsınlar Tayibe . Zira bu filimin sonunda ki tepelenen figüranlar biziz ve cümle aleme çok heyecanlı bir filimin sonu gösterisi yapacağız .

ADAM

OY İÇİN BİRİLERİNİ KIRMAK ETİK DİNİ MEZHEPSEL SİYASET YAPMAK ÇİRKİN ŞEY AMA BUNU TAYYİP İYİ YAPIYOR KOYUNLARA OLDUKÇA DAHA NELER DİYECEK NELER.!!!!

BALTACI

BAŞBAKAN BUNU İLK KEZ YAPMIYOR Kİ.SÜREKLİ BALTAYI TAŞA VURUYOR.AMA BALTANIN SAPI ELİNDE KALACAK BU SEFER.

Mehmet Emin

PARDON SENIN GIBILERINI ADOLF HITLERMI YARATI?

Kerem can

Akif durumu kurtarmaya çalışma ok yaydan birkere çıktı dönüşü yok artık özür kurtarmaz

as

merak etme sen...hele su secimler gecsin... senin rizeli türk. olur rizeli gürcü....hersey planlı.milliyetcilerin mhp nin oyuna oynuyor da gercek ülkücü gercek mhp li asla buna oy vermez..milliyetciligi ayaklar altına alıyorum diyen tayyibe oy veren zaten milliyetci degil dönektir.

Muzaffer

Akif Beki baltayı taşa vuruyor. Ermenistan'da birisine Türk denirse bu övgü olarak mı algılanır. Bu kadar ileri gitmeyin isterseniz. Yoksa Akif sen de mi "Hepimiz Ermeniyiz" diyenlerdensin? Bu senin için bir övünç müdür?

FİRATDİCLE

İNSANLARI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVERİZ AMA KARDEŞİM YAHUDİLER VE ERMENİLER SEVİLECEK MİLLETLET DEĞİLERKİ.

veyis krkmz

BAŞBAKAN ŞİMDİYE KADAR YAPTIĞI HATA VE GAFLARI HİÇ BİR ZAMAN KENDİ DÜZELTMEZ. ONUNDAN ÇIKAN BİR DAHA GERİ DÖNMEZ. ZİRA BU DÜZELTME İŞİNİ ONUN ADINA YAPANA ÇOK YLK VAR.

ERDEM

NE GEREK VARDI AKİF BÖYLE YAZIYA ERMENİLER BUYUK BİR ANLAYIŞ GÖSTERDİLER ZATEN