BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.401,17

Erdoğan: ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan krize ilişkin flaş bir açıklama yaptı. Erdoğan, "ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 116 Adet Yorum
MemoCan

Turp ALLAH belanızı verecek İNŞALLAH

Misafir

Lütfen herkes yerli mal almaya çalışsın. Malın üzerinde yazar 'Türkiye'de üretilmiştir.' veya 'Made in Turkey' yada 'Türk malı'.

Misafir

gençlik iPhone delisi çalışmayan adam bile 6-7 bin verip alıyor bu telefonları.Kardeşim o kadar mühendisimiz var iPhone nin üstüne çıkıp birşey üretemiyorsa gençlik akımın peşinden koşuyor haliyle

Misafir

eskisini cope at diyen yok..Yenisini almazsin yavrucum be

tottoro

bilişimde başka alternatifin yok. bilgisayarla alakalı markaların tamamı amerikan yavrucum be. seve seve kullanıcan

ozdegel

ne anlatıyor. kendisi de iphone kullanıyor. amerikadan düşük faizle borç alırken ne düşünüyordun. verdin yandaşlara topla onlardan.

halil

Millet fedakarlık yapıyor. Osmangazi köprüsünü yapan arkadaş köprü ücretini dolara endekslemekten vazgeçsin hükümetin her dediğini yapalım.

Misafir

vestel venüsü samsung ile yanyana saymış :))

Misafir

Almanya ile papaz oldugunuzda neden şatafatli milyon dolarlik mersedesleri iade etmediniz. Işte siz inandırıcı olmadıginizdan çok iyi bildigim akp li zenginler bir dolar bile bozdurmadı. Siz önce size oy verenleri ikna edin biz arkadan geliriz.

Misafir

eczaneler parasını koli koli ilaçlara yatırıyor.dolatra bağlı alımalrda ilaç fitları zamalnacak.bilhassa kanser gibi hastalıkların tedavisi tehlikede.akp iktidarı, ilaç önlemi almıyor.ölen ölür; kalan sağlar bizimdir ,diyor olmalı.

Misafir

iphone zaten karşıydım, gerek yok.

Misafir

abd uçağı kullanan da kahrolsun...abd den sipariş edilen 11 milyar dolarlık uçak alımını iptal etmeyenler de kahrolsun, çocuğu abd vatandaşı olsun diye eşini doğum için abdye yollayan diriliş ertuğrulun baş aktörü engin altan düzyatan da kahrolsun...hadi amin diyek

maho

Tamamen sayın cumhurbaşkanımızın yanındayız kahrolsun Amerika

Misafir

Amerikadan siğara nekadar alıyoruz bilen varmı

Misafir

Niye kimse amerikan siğarası içmem demiyor

Misafir

Vestel abd mallari ile yapiliyor diyen bilgi yoksunu. Vestel cin e yaptiriliyor, atarken biraz arastir.

Misafir

anlama özürlü müsün ben genel konuşuyorum markan varmı yan gelip yatmışsın 1923den beri ağustos böceği gibi kış gelmiş sen kıvranıyorsun 1961 yılında bu ülkede otomobil yapptırılmadı açılan uçak fabrikası kapattırıldı yazılanı iyi anla

Misafir

ABD giyim markaları : Timmy Hilfiger, Nike, Adidas, Vakko, Polo Ralph, Lauren, Parizyen, Müjde, Hugo Boss, Calvin Klein, Levi’s, Timberland, Lumberjack, Giorgio Armani, Lee

Misafir

ABD malı içecek markaları : Coca Cola, Pepsi, Yedigün, Sprite, Fanta, Schweppes, Damla Su, Sırma, Hayat, Danone, Nestle, Cappy Meyve Su, Sensun, Erikli, Akmina

Misafir

ABD menşeli gıda markaları : Danone, Maggi, Nestle, Nescafé, Nesquik, Jacobs, Banana, McDonald’s, Burger King, Knorr, Calve, Komili, Becel, Sırma, Rama, Sana, First Sakız, Falım, Kraft, Fritolay, Milka, Ruffles, Doritos, Lays, Cheetos, Mc Donalds, Burger başta olmak üzere bir çok hazır yiyecek zinciri de ABD menşeli.

Misafir

Coca Cola'nın Bursa ovasında su çıkartmak için açtığı derin kuyuları hatırladım.

Fikri

Türklerde kol kırılır yen içinde kalırdı. AKP geldi geleli bir viyaklama bir ciyaklama aldı başını gidiyor.

MİSAFİR

KARDEŞİMİZ MİLLİLERİ SAYMIŞ SEN MİLSİZLERİ BE GARDAŞ

Misafir

kapıları açın, incirliği kapayın

mem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'ye elektronik ambargo açıklarken önerdiği Vestel marka cep telefonlarının "yerli ve milli" olmadığı ortaya çıktı. Vestel marka cep telefonlarının parçalarının büyük bölümünün ABD'li şirketler tarafından üretildiği ortaya çıktı. Yazılımı da tamamen ABD malı.