BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.460,09

Daily Telegraph'tan dikkat çeken Erdoğan yorumu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere ziyareti İngiliz gazetelerinde de büyük yankı buldu. Erdoğan'ın İngiltere ziyaretine başyazılarından birini ayıran Daily Telegraph, Erdoğan'ı kabul etmenin İngiltere'nin çıkarına olduğunu yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
VARSIN GAVURLAR SEVMESİN BİZ SEVİYORUZ

İNGİLİZLER ERDOĞANI SEVMİYORLARSA DEMEKKİ DOĞRU YOLDAYIZ.İNGİLİZLER SEVİYORUZ,DESTEKLİYORUZ DESELERDİ ERDOĞANDAN ŞÜPHE EDERDİM.

Baha

Reis ıngilizlerin ne olduğunu biliyor onlardan medet umacakta değil,o sadece diplomasi yapıyor yani bu ecnebilerin gözlerin içine baka baka dünyadaki zulmün fitnenin kaynağın kendilerinin olduğunu söylemekle kalmıyor. dünyadaki kan gardaslarimizin din gardaslarimizin ve dahi mağdur ve mazlumların hamisi olduğunmuzu onların topraklarında yüzlerine haykırıyor... bu böyle biline....

Farabi

Ingiltere Ankara dan dahami ozgurmus? Vay anasina sayin seyirciler.Bunlar ya dunyayi gormuyor yada kulliyen yalan soyluyor.hadi birisi ciksinda ingiltere kralicesine diktator desin bakalim Londra da.O zaman goruruk ne kadar ozgurlermis.Hepsi fasist,nazi ,alcak ruhlu yaratiklardir bunlarin.Olumune oylarimiz AKP yedir

reis5561

sayın cumhurbaşkanımızı hiçbir ülke kimse otokratiklikle suçlamaya hakkı yoktur,o ülkeler ve suçlayanlar önce kendi yönetim şekline baksın.o ülkeler resmen hala krallıklarla yönetiliyor.ülkemizdede bazıları, hedefe ulaşmak için her şeyi mübah sayıyor.beyler bayanlar akıllı olalım ,bari milli konularda devletimizin hükümetimizin yanında olalım.başka türkiye yok.dünyada müslümanlara yapılanları görüyorsunuz.onların suçu nedir,zulüm altındalar.bir düşünelim bizim onlardan ne farkımız var.empati yapalım.zalimlere karşı tavrımızı koyalım.

Misafir

Bİ DAKKA İNGİLTERE BİZE GELMEDİ,BİZ BİŞEYLER !İSTEMEYE GİTTİK.ONLARIN MENFAATİ BİZİMLE ÇAKIŞIR DİYORRUMMMM.

Misafir

TÜKENMİŞLİĞİN FOTOGRAFI....

Misafir

Bu ziyaret unutulmayacaktır, peki 19 trilyonluk fonları yönetenler ne dedi bu ziyarete onu da yazsanıza...

VAAY......BE..

İYİ Kİ MOLLAOĞLU BU ARA İNGİLTEREYE GİTMEDİ,HAİN İLAN EDİLİRDİ,ZATEN AJAN DEMİŞLERDİ..

saçma değil mi...........???????

Güzel ifade etmişler,bu ziyaret İngilterenin çıkarlarına uygun,o halde bize uymaz diyorum,mandacı İngiltereden ne medet umuyoruz ki????

Misafir

Temel Bey'e İngilizlerin adamı diyenler, ülkelerin çıkarları için herkese yakınlaşacağını bu haberden görmeli. Şu haberde ki kişi Temel Karamollaoğlu olsa, Akpartili seçmen-yorumcular demediğini bırakmazdı.

Misafir

İngiliz'in menfaati sayın Erdoğan'da demişler yalnız. Nasıl okuyorsun haberi?.

Cemil

İŞTE İNGİLİZ AKLI MENFAATİNİ İYİ BİLEN MİLLET BİZ İSE LİDERİMİZE SAHİP ÇIKMAK YERİNE ONLARIN ÇIKARINA HİZMET EDEN HAİNLERLE DOLUYUZ NEDEN R.T.E SEVİLMEZ MİLLİ OLDUĞU İÇİN BOYUN EĞMEDİĞİ İÇİN YERİNE DİĞERLERİNDEN KİM GELİRSE GELSİN İP Lİ İP SİZİ AYNI TARLANIN MAHSULÜ

  • 1