BIST 9.885
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.459,35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce'nin Kadıköy mitinginde atılan sloganlara sert tepki gösterdi. Erdoğan ''Kadıköy'de miting yapıyor. Tabanını bağırtıyor, 'hırsız Erdoğan' diye. Yazıklar olsun, yazıklar olsun! Kim bağırtıyor Bay Muharrem. Belgen var mı? Terbiyesiz'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
abcd

İhanet her yerde kahpelik her yerde ve bir hastalık gibi sarmış ülkemi. Bugün güzel bir gece, duamız Devletimin milletimin ve dinimiz İslamın düşmanlarının, hainin, teröristin işbirlikçileriyle kahpenin, soysuzun ve namussuzun kahrı perişan olmasıdır.

abcd

Her şeyin sahibi Yüce Allah'ım; Bin aydan hayırlı olan bu mübarek Kadir gecesi hürmetine Vatanımı, milletimi, devletimi, ay yıldızlı bayrağımı ve dinimiz İslam ı hainlerden teröristlerden, kansız ve namussuzlardan koru Yarabbi. Bu alçaklara fırsat verme, bu alçakların ömründen al devletimin başkanı Cumhurbaşkanımız Sn RTE beyefendiye ver. Amin amin amin.

Misafir

CHP bu ülkenin partisi değil mi? Vatanına,bayrağına,toprağına AKP den çok daha önceki tarihlerde gönülden bağlanan bir parti...Onlara pislik,çöp,tezek(b.k) diye kötü ve çirkin sıfatlar yakıştırmak terbiye sınırlarında olmadığı gibi,bu ülkenin en üstündeki makama hakaret etmek de çirkin ve kötü...Etme bulma dünyası!

Misafir

Kusura bakma bu gerginliklerin sebebi konuşurken seçilen kelimeler...Biraz daha sakin,biraz daha bağırtısız bir siyaset dili olmaz ise vatandaşlar da gerginleşir ve terbiye sınırı karşılıklı aşılır.

taşımalı miting

ödemiş seninle gurur duyuyor!? :)

Misafir

24 haziranda göreceğiz

Serap

Muharrem ince bağıranları susturdu. Sen kendin mi sandın

Misafir

Hayır Mübarek günde bari birbirinize hakaret etmeyen Allah c.c. aşkına.

vatan

onaltı yil dir bir türlü turkiyem sağlanması ama dolar euro sahlandi

Köln

Eyvallah reis yanindayiz, kölnde yadiyorum bu gün 5 oyumuzu sana ve akpye verdik bayagi kalabaliktu ve gördügüm kadariyla yüzde 70-75 akp secmeniydi, bu is bitmistir evelallah

Mmt

16 yılın kı metini bilmeyenin gözüne durur gozüne

HASAN BAL

HII CB SEÇİMİNDE DE ŞAHLANACAK DİYORDUNUZ ŞAHLANDI AMA TÜRKİYE DEĞİL PETROL, DOLAR, İŞSİZLİK

EREN

AYAKKABI KUTULARI YALANMIMIŞ, REZA NEREDE,ATİLA NEREDE

misafir

karşındaki muhalif partiler tezek,pislik diye en ağır hakareti yapan sensin erdoğan.kim edepli,kim terbiyeli.

İslam ahlakı yok

Dil bu üslup bu. İslam'a yakışır bir üsluba yükselemiyoruz bir türlü.

Vatandaş

Tamam diye yorum yapan her neviden Türkiye düşamnlarının inadına devam be REİSS. Patlayın çatlayın. 24 Haziran akşamı sizler için yine hüsran olacak. Gözünüz kör olmuş. Murrem İnce denen adamın bir tane söylediği doğru yok hep yalan dolan. Buna rağmen adamı alkışlıyorsunuz. NTV'deki mülakatını da mı izlemediniz. Yalanları ortaya çıktıkça adam kudurdu.

Misafir

Danıştay hakimi olup, "Muharrem İnce zihniyeti" dediğin zihniyet sayesinde bir kadın olarak HAKİMlik yapabiliyor. Şeriat ülkesinde şahitliği bile sayılmazdı. 😌

Misafir

safralarla uğraşamaz cumhurbaşkanım...

Misafir

Erdogan birini elestiriyorsa kesenlikle durum vahim demektir

Misafir

ABDnin şamaroğlanı olduktan sonra sandığa gömülsek ne olur gömülmesek ne olur misafir 17 13...Futbol takımı tutar gibi parti tutulmaz.Ha ucunda sağlam menfaatin varsa o ayrı.

Misafir

Her seçimde aynı yalanları söyleyen Erdoğan bu seferde aynı şeyleri söylüyor.Demek millet yalan seviyor.

Misafir

Her şeyi yapar ama TV de İncenin karşısına çıkamaz.Anca meydanlarda haykırır.

ecemnur

Şahlana şahlana şahlanamaz oldu Türkiye.Her seçim öncesi bir kere şahlanıyor.Deli bunlar galiba.16 senedir siz yönetiyorsunuz neden şahlanamadık?Bu sefer şahlanacağız.Bu sefer olmazsa bi dahakine kesin şahlanıyoruz.O da olmazsa 16 Nisan referandumunda duble şahlanacağız...Yine şahlanamadık ama 24 haziranda kesin şahlanacağız.o da olmazsa 2019 seçimlerinde şahlanamamamız için hiç bir engel kalmayacak.O da olmazsa.......ohhoooooo

Misafir

Adam bin defa çıkacak dedi sn Cumhurbaşkanı neden kaçak güreşiyoesumuz TV ye bekliyor bütün Türkiye artık sıkıldık.

Misafir

RTE'nin mitinglerine gideceklere bedava yakıt veriyorlar, beleş yakıt alanların yine de çoğu gitmiyor.