BIST 9.800
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.458,84

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Acil durum harici...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de üretilebilecek hiçbir ürününün, yazılımı, sistemi, acil durumlar haricinde, kesinlikle dışarıdan hazır olarak alınmayacağını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

buradanda üretici firmalara sesleniyorum ne olur yaparkende malzemeden çalmayın 3 kazanacağınıza 2 kazanın ama yaptığınız ve ürettiğiniz malzemenin hakkını verin ne olur yerli olsun kaliteli olsun

Akif Erdoğan

Doğru yolda yürüyenler, kesin olarak hedefe ulașırlar, zor olsa da bu böyledir. Biz ne zorluklar gördük,biz ne hainler gördük,tabii biz sırtımızı Hak'ka dayadık. Dolambaçlı tuzaklar kuranlar,bu milletin neler bașarabileceği konusunda ki gerçekleri tecrübe ederek görmek istiyorlarsa, iște tarihin bir dönüm noktası o günler geldi.İnșaAllah,güç devșirmeye çalıșan zalimlere,hayal peșinde koșan, kirli planlar kuranlara Türk milletinin gücünü göstereceğiz.

pusat

En çok silah ihraç eden 5.ülkeyiz ! işiniz gücünüz hikaye 15 yıldır nerdeydiniz !

Misafir

Şafak... Sen AKP lisin...AKP dışında hiç kimse reis demiyor ki! Bari hiç değilse burada dürüst olmaya çalışsan...

Misafir

ÜRETİME İZİN VERİLDİ DE BİZ Mİ ÜRETMEDİK, ÜRETTİK TE BİZ Mİ KULLANMADIK?

Düş sokagı sakini

La safak8 ak partili degilim deyip sonra reis diye devam ediyon.. ak partilisin iste niye degilim diyosun? Ak partili olmak utanilcak bise mi de sakliyon? Yoksa kendincd akp li olmayanlari safina mi cekmeye calisiyon ne ayaksin bro :))

Şafak

Vallahi HELAL OLSUN. AK PARTİ'li değilim ama yapılması gereken tam da bu işte. Çok zengin ve mükemmel bir ülkede yaşıyoruz ama yanlış politikalardan dolayı değerlerimizi kullanamıyoruz maalesef. Üretemiyoruz. Hep tüketmeye odaklıyız. Neyse. Tebrik ediyorum. İnşallah ve umuyorum ki sadece kutu bir açıklamayla kalmayacaktır. Reisin kararlılığı umut veriyor. Allah yardımcısı olsun. Hepimizin. Saygılar ....

  • 1