BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.460,38

CHP'den muhaliflere kurultay resti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, olağanüstü kurultay talebiyle toplandığı belirtilen 604 imzanın, yarın 11.00'e kadar kendilerine ulaştırılması durumunda gereğinin derhal yapılacağını bildirdi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

chp yönetimi imza toplayanları oyuna getirip, süreci sabote ederek hadi anca gidersiniz demeye hazırlanıyor.

salhor

Kurultayın da, her türlü nakliyeli mitinglerin de faturası, milletin cebinden çıkıyor; ama artık kusacağımı getiren bu tür ELİT kaprislerinin biteceği yok. Millet, nefes almakta zorlanıyor, siyasetçiler kendi alemlerinde. Sanki biz köle, onlar efendi. Üstelik bizim itiraz edeceğimiz de yok. Tercihimiz, "Anamızı kim ağlatsın?"dan ibaret. Bıktım. Bütün siyasi belik bebeliğinin tüccar olmasından bıktım. Bunlar neden öğretmen, mühendis, akademisyen olmazlar hiç? İlle bizim tek tek saydığımız paralarımızı, onların yüzlük banknot demetleri şeklinde saymaları mı gerekiyor? Bu konuda âyet mi var? Komünist gibi konuşur oldum epey zamandır.Kocakarı, "Adam sana bir haller oldu" diyor. Matematik bilmez ki zavallı.

kobra

Noter Tastikli imzaların gerçek olup olmadığı noterler aranarak teyit edilmelidir. Yoksa Muhallifler yaş tahtaya bastırılmak mı isteniyor . Dikkatli olmaları gerekir. CHP statikosu her şeyi yapabilir.

Misafir

:D

ahmed

yahu nesli tükenmekte olan kelaynaklar çok komik bak bak eğlen

Misafir

SÜREÇ BEKLENMELİDİR.PRESTİJLİK BİR DURUM YOK,DEMOKRASİ İŞLİYOR,TELAŞA GEREK YOK.

BEKLENSİN.....

NORMAL SÜREÇ İŞLEMELİDİR,DAHA 10 GÜN VAR,NEDİR BU KARARIN NEDENİ,DAYANAKSIZ VE TUTARSIZ,SÜREÇ BEKLENMELİDİR.

S.Erdem Acar

partiprestiji için ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,k.,kılıçtaroğlu'nun imzalsrı beklemeden derhal genel kuurltayı toplamalıdır. kendisininde ve partininde prestiji daha kötüye gitmemesi için.

  • 1