BIST 9.885
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.459,35

CHP'den Erdoğan'a özür çağrısı!

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ÖSO'yu Kuvayi Milliye'ye benzetmesine ilişkin "Bu benzetmeyi yaparak Kurtuluş Savaşı şehitlerine, Kuvayı Milliye şehitlerine hakaret etmiştir. Özür dilemesi gerekir" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
abcd

Bu adam battaniye altına saklanan konsolosla, Türk askerine hakaret eden sezgin tanrıkulu ile aynı partide mi. Bu değilmiydi HDP kongresinde teröristler için ayağa kalkıp saygı duruşunda bulunan. Buysa gerisi boş.

Misafir

siz nasıl müdür oldunuz belli mi?

misafir

başınız sıkıştı mı Atatürkçü olursunuz,ondan sonrada yandaş kanallarda,tarikatlar,cemaatler Atatürk'ü kötülediği zaman sesiniz çıkmaz,meydanı boş bulduğunuzda Chp yi sallarsınız.Şivan perver le diyarbakırda el ele çıkan,hapur sınır kapısı rezaletini chp mi yaptı?Salih müslümü kırmızı halıyı chp mi serdi?

Emekli Müdür****

Tüm chp'lileri anlamakta çok cok zorlanıyorum..Afrin harekatı CB ve hükümetin basarısı değildir TSK'nın başarısıdır diyorlar..bu Afrin operasyonu basarısız olsaydı bu kez, hükümet ve CB'nı TSK'yı batırdı derhal istifa diye tencere tava ile gürültülü protesto eylemleri yapacaklardı...ne dedikleri ne yapmaya çalıştıkları anlasılmayan bir parti chp'dir diyorum...

Misafir

SİZİN ULU ÖNDERİN KURDUĞU PARTİYİ DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ HAL BELLİ İKEN ÇIKIP ULU ÖNDERİN RUHUNDAN ÖZÜR DİLEDİĞİNİZ OLDUMU HİÇ..

Misafir

SİZİN ULU ÖNDERİN KURDUĞU PARTİYİ DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ HAL BELLİ İKEN ÇIKIP ULU ÖNDERİN RUHUNDAN ÖZÜR DİLEDİĞİNİZ OLDUMU HİÇ..

Misafir

ÇİRKİN SİYASET DİLİ ORDUMUZUN DURUMUNA GÖLGE DÜŞÜRÜYOR.. HIIIM DÜŞÜNELİM BU DİLİ.. SİHALAR TERÖRİSTLERİ VURUYOR DİYEN VEKİL KİMİNDİ AKP NİN Mİ MHP NİN Mİ İYİ PARTİNİN Mİ?? ERMENİ SOYKIRIMININ YILDÖNÜMÜ DİYEN ZAT HANGİ PARTİNİN İL BAŞKANI? TERÖRİSTLERLE İLGİLİ GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDUĞUNU BEYAN EDEN PARTİ BAŞKANI KİMDİ?? BUNLARI BİLEN BİR ARKADAŞ CEVAP YAZSIN BEN UNUTTUMDA

misafir

Adam doğru söylüyor.

  • 1