BIST 9.885
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.459,35

Bu kurdan dolar alınır mı 5 liraya kadar düşer mi işte son piyasa verisi

Dolar yeni haftaya 5.6450 seviyelerinden başladı ve akşam saat 17:20 itibariyle bu eşiği de geçip 5.67'ye çıktı. İşte piyasalardaki son veriler:

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

100 bin tl. üstü tüm makam araçları satışa çıkarılsın bu ülke kurtulmazsa ben de ne olayım

Misafir

cok zor degil tasarruf etmek ama nedense rahati hic bir devlet yetkilisi birakmak istemiyor

..

ÇOKMU ZOR TASARRUF YAPIP iSRAFTAN KAÇINIP ÜRETİM EKONOMİSİNE GEÇMEK ÜRETİM ŞART !

Misafir

düşmeyecek s-400 teslimatı ile 6.40TL olacak

Hiç Bir Ülkede Okunmuyormuş

“Herkes için özgürlük, adalet ve tek bir millet olmayı sağlayan cumhuriyeti temsil eden ABD bayrağına, sadakat ile bağlı kalacağıma tanrının huzurunda yemin ederim”. Amerika’da 1892 yılından bu yana okullarda her sabah öğrenciler bu yemini ediyor. Kamu toplantıları ile özel toplantıların çoğu bu yemin ile başlıyor. Bayrak töreni yapılırken bu yemin okunuyor. Ayağa kalkılıyor. Yemin metni hep bir ağızdan seslendiriliyor. Amerikalılar diyorlar ki, “Bayrak sevgisi, milli birlik duygusu, özgürlük ve adalet gibi kavramların önemi çocukluk çağlarında öğretilir ise insanlar bu değerlere sahip çıkar.”

Misafir

Daha durun dolar yerlerde sürünecek.

Misafir

MİKKEMMEL YORUM TEBRİKLER...

Misafir

her 5 li ve 0 lı değerlere eşik diyorsunuz bırakın kaça düşerse düşsün şeytanın parası haber yapıp durmayın

PARA MI VAR?

ACABA iŞ BULUP AKŞAMA EVE EKMEK GÖTÜREBİLECEKMİYİM

Misafir

dünya iktisatı ında enflasyonla topyekün mücadele diye bir kavram yoktur.bu tez uydurma bir tezdir. ayarlanmış düşük gösterilecek ekim ayı sonu ayı sonu enflasyon rakamı için inandırma taktikleridir.gerçekte enflasyon kat ve kat artmaya devam ettiği halde bu yalan millete rakamlarla yedirilecektir.yabancı borsadan çıkarken çaktırmamak ve yerine düşükten döviz almak için dolar düşecek algısını medya gücü ile yaratıyor.dövizde kar satışlarını tamaladı borsada kaymağını yedi ve şimdi borsadan çıkış yapıp dövize geçecek. ucuzdan almak için medya gücü ile düşecek algısı yaratıyorlar.

Misafir

dünya iktisatı ında enflasyonla topyekün mücadele diye bir kavram yoktur.bu tez uydurma bir tezdir. ayarlanmış düşük gösterilecek ekim ayı sonu ayı sonu enflasyon rakamı için inandırma taktikleridir.gerçekte enflasyon kata ve kat artmaya devam ettiği halde bu yalan millete rakamlarla yedirilecektir.yabancı borsadan çıkarken çaktırmamak ve yerine düşükten döviz almak için dolar düşecek algısını medya gücü ile yaratıyor. Dolar düşmeye devam edermi çok konuşulursa alın, dolar yükselmeye devam edecekmi çok konuşulursa satın.

Misafir

TCMB sen faizlerin artırması beklenmiyor tabii ama sabit tutması da beklenmiyor.. faizlerin biraz düşürülmesi lazım yavaş yavaş , 1 puan 1 puan da olsa düşürülmeli.. mevcut durumda bankalar kredi puanı yüksek olanlara bile kredi vermiyo, gerekçe olarak da "faizler daha da yükselecek şimdi kredi verirsek zarar ediyoruz" diyorlar açık açık. Bu konuya da bi el atsın yetkililer bi zahmet

mete han

faiz yükseldiği sürece piyasa daha çok kilitlenecek faizin bu kadar yüksek olması dövizden daha çok zarar veriyor doların düşmesi piyasalara hiçbir etkisi yok bu arada merkez bankası ve hükümet milleti salak yerine koyuyor

Misafir

Çünkü kalıcı bir şekilde doların bu seviyede kalacağına kimse inanmıyor. O yüzden. Çünkü ülkede ekonomik bir darboğaz var. Birileri felaket tellallığı yapıyor diyor ama bunu anlamak için konkardato ilan eden şirket sayısına bakmak yeterli. Hadi birileri felaket tellallığı yapıyor, bunlar da mı yalan !!

Misafir

HERKES YALANCI MARKETLERDE İNDİRİM FELAN YOK BİME GİRDİM HAFTASONU SORDUM NEDEN BU FİYATLAR DÜŞMEDİ DİYE YOK ABİ DEDİ BAYAN SADECE KEK ÇUBUK KRAKER BİSKÜVİ İNDİRİM OLDU DEDİ TEMEL GIDALARDA İNDİRİM FELAN YOK PEYNİR ZEYTİN YAĞ ÇAY ŞEKER TEMİZLİK MADDESİNDE İNDİRİM FELAN YOK YANİ KARDEŞİM BİRİLERİ BİZİMLE DALGA GEÇİYOR ALAY EDİYOR

Misafir

akaryakıt ta daha da artıyor..

Misafir

Dolar yükselince her şeyin fiyatı tam ikiye katlandı...Düşüyorsa bu artışlar niçin geri alınmıyor? Hükumet niçin görevini yapmıyor?

  • 1