BIST 9.887
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.459,22

Başbakan Yıldırım: Rakka operasyonu başladı

Başbakan Binali Yıldırım, "2 Haziran'ı 3 Haziran'a bağlayan gece daha önce planlanan Rakka operasyonu başlatıldı. Bu konuda Amerika Birleşik Devletleri gerekli bilgilendirmeyi operasyon öncesinde yaptı" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
ĞİM

UZAKTAN BAKIYORLAR!.......DÜNYADAN TAM İZOLE OLDULAR!....... ....

Misafir

stratejik dosta bak düşmanım terör örgütü ile birlik iş beceriyor. Hala dostuyuz asla .. yeni bir dünyanın kurulmasının adımlar. İşimiz zor ve birlik berberlik şar yan çizen de haindir. Dik durma zamanı.Buda imanlı bir nesil le olacak inşallah..

HATAYLI

Üç Yıldır IŞİD'e karşı neden Hiçbir Şekilde bir saldırı Düzenlenmedi?

kırçıl

Abdülhamit dizisini izlediğinizde batılıların entrkalarını görürsünüz​. O gün olduğu gibi yine entrika, oyun, tertip ve bölücülük. Bu adamlara inananlar yolda kalmazlar, yoldanda çıkarılır ve yok edilir. Dün İngilizlerin, bugün abd oynı aynı ayak oyunları!!! Kanmayın.

BANA NE

Eee bize de şimdi Suriye de abidik gubidik işler mi düştü? Gidin kumda mı oynayın dediler..

a.l.

nereye gidiyoruz nereyi kurtarıyoruz. bataklığa mı giriyoruz... fetö den pkk dan kurtulup başkan mı seçeceğiz... zor gibi..

MİSAFİR

HATIRLADIĞIM KADARI İLE -RAKKA --TAMAM ..SIRA MENBİÇ-TE DENMEMİŞMİYDİ ??

tekin

eee anladik da niye ana orgutleride bu hesaba veya listerye ekleyemiyorsunuz? mesela abd, uk ve ab?

Misafir

malum silahlar dogudaki magaralarda ele geciriliyor.abd ne zaman söznde durdu ki.. Türkiye sınırında gördüğü en ufak hareketlilikte harekete geçmeli ve intar bile yapmadan gerekli müdehaleyi yapmalıdır.

ufuk

ABD bilgilendirmiş iyi güzel de, ne diye basına açıklıyorsunuz? Önemli bir ülkeyiz mi demek istediniz?

ayran

Sanırsın Türkiye yapıyor operasyonu :)

Misafir

rakka operasyonu başladı.türkiye,kıskançlık krizlerine girdi.dış ilişkilerdeki virgülü kaldırdı.dişlerini gösteriyor.türkiye nin dış ilişkilerde anlaşma yanlısı olmadığı bir kez daha ortaya çıktı.türkiye,dış ilişkilerde virgülü kaldırmış nokta koymuş.onların noktalarını silip,yerine ünlemleri koymanın tam vakti.başarılar,saygılar.

Erol Baron

DAEŞ, PKK ve YPG gibi TSK'nın bir sabah serinliğinde topunu tertemiz edeceği çakal sürülerine ABD'nin bu kadar önem vermesi tam bir YANKEE işine benzediği gibi, şüphe de uyandırıyor.

Ciyayi

ne 2. veya 3 Haziranda Rekka Oprasyonu ? 21 Mart 2017 de basladi. Zaten Rekka dedikleri yalniz bir sehir degildir. Yüzlerce Köyü vardir Ayreten Ona yakin Kasabasi ve Ayreten de Tepka da bir Sehirdir Bunalari hepsini DAIS ten temizlendirdi.ve Rekkaya dayandi YPG ve Mütefikleri.Halki neden Kandiriyorsunuz.? ve Bu Teknolojinin gelismeni Halkin Gözünü Baglamak.Sizin GücünüzYetmez Sayin Binali Yildrim

Hülya

ISID terörü besleyicisi AKP ve benzer yobazlar insan haklari sauvunuculari olan YPG/PKK yi kiskanarak Terör olarak tanimasi hayvanligin disa vurusudur..

  • 1