BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59

Başbakan: Erzincan öyle bir evet diyecek ki...

Başbakan Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'da düzenlenen mitingde halka hitap etti.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Erzincanlılara Hollanda ile 17 şirket ortaklığı ve 19 Hollanda bandıralı gemilerinizden de bahsettiniz mi?

var mı cesaretiniz?

Anca Kılıçdaroğluna meydanlarda sallarsınız.Ama hiç biriniz ne Erdoğan,ne Soylu,ne Kurtulmuş,ne Bozdağ ne de sen tv de bir oturum programında Muhaliflerle beraber karşı karşıya oturup milletin huzurunda tartışmaya cesaret edemezsiniz.O yürek maalesef hiç birinizde yok anca boşa sallayın gitsin.

Misafir

HEP MİLLET MİLLET DE BU HANGİ MİLLET KARDEŞİM YAZSANA SÖYLESENE TÜRK MİLLETİ DEMEKTEN KORKMASANA. ALMAN MI FRANSIZ MI İNGİLİZ Mİ. MİLLETİ İPLEDİĞİNİZ Mİ VAR. ÇOK MU GELDİ DEMOKRASİ SUYU SİZE.

Misafir

Bir evet uğruna ya Rab! Ne dostluklar bozuluyor....Hollanda, Almanya, NATO, Avusturya, AB... BM?...........

2010'da evet deyince aldatılmıştık

Erzincan Müslümandır. İslamiyette de tek adamlık yoktur, meşveret ve şura vardır. Erzincan Türktür. Türklerde tek adam yoktur. Hakanın yanında divan vardır. Töreler Hakanların üstündedir. Hiç bir hakan, kağan ya da başbuğ törelere aykırı hareket edemez. Ettiğinde kurultay toplanır ve hakanı azleder.

Misafir

Evet' bir kişi için, hayır hepimiz için....Senin için........ Basbakanlık ve Meclis iradesi için..

Ne diyor?..................

Bu iş Bitmiştir..Konu ne?..... Neyin kavgasını yapıyor!... Avrupa sınırlarında Tek Adam diktatörlüğü olamaz diyor!... .....Sen ne diyorsun?................

2010'da evet deyince aldatılmıştık

Sayın Başbakan Kılıçdarın oğluna iftira atmadan önce dikkatli olmalı. Çünkü PKK ile pazarlıkları sonucunda 2820 sayılı Siyasi Partiler Kanununun 15. maddesine 2/3/2014 tarihinde 6529 sayılı Kanunun 2. maddesi ile ekledikleri ek fıkra ile eş başkanlığı kendileri getirmişlerdir.

Betur M.

Dünya, “Türkiye'de demokrasi, özgürlük yok” derken ardı ardına bu tuhaf Sözlerin Avrupa'da ülkelerine düşmanlığın ne anlamı var?.

  • 1