BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.394,43

Barzani'den BDP'ye Erdoğan uyarısı!

Diyarbakır'da açılışa davet edilen Barzani'nin BDP'liler ile yaptığı gizli toplantıda Erdoğan için uyardığı iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 52 Adet Yorum
ibne.turkes

hayol.degil.evladim

kavas Müdür

ne demiş namık kemal? "hayalle yaşayanın vs. vs." demiş biliyorsun dimi?;))...

Müdür***

Seni burada _kuLaLi_ çizdim...çizdim senin yorumlarına kimse inanmaz..sen git dışarıda muhabirlik yap,haber toplamaya ,haber yapmaya çalış,ancak gerçek kimliğinle haber yaparken basın kanununa göre haber yap başına belaları sarma..evine haciz maciz gelmesin..

kavas Müdür

bafranın neresindensin kimlerdensin?... asker arkadaşlarım var orda doğma büyüme bafralılar içlerinden biri seni kesin tanıyordur bi sorayım onlara nasıl biriymişsin öğreneyim...

başçavuş

ülkücülerin değil maluma (o kendini bilir sen zıplama) mayası bozuk diyorum bir kişiye söylüyorum bunu yaram var gocundun dersen sen bilirsin.

ülkücüler vatan bekçisidir

MADEM senin gözünde ÜLKÜCÜLERİN mayası bozuk DİYORSUN,o zaman bu vatanın ekmeğini yerken , yediğin türkiye ekmeğinin mi mayası bozuk ,yoksa senin mayanmı bozuk ..iyi düşün yerken yüzün kızarıyor mu....yutarken boğazında kalsın.

Müdür***Kaliteli olanı

Uzun saçlı gözlüklü birisi dezenformasyon yapmaya çalışıyor,Samsun Bafralı'yım ve ermeni kökkenli kimse yoktur,öz ve öz katışıksız Türküm ve Müslümanım,herkes bunu böyle bilmelidir.

Kd.Kad.Başçavuş

sen beni karalamaya çalıştıkça, tokat salladıkça zımzığı beynine yiyeceksin.. taaa ki adam olup kendi nickini kullanana kadar (kıyamete kadar da sürse) bu böyle sürüp gidecek ve dikkat edersen sen nickimi kullanmazsan ben sana karışmıyorum.. hayatımda mücadeleden kaçmadım yanlış adama çattın yanlış yapılmayacak insana yanlış yaptın zira senden fazla Türküm müslümanım Atatürkçüyüm hiçbir partinin yağdanlığını yapmadım gördüğümü yazdım sen tek taraflı ve çıkarcı birisin yalakasın..

Kd.Kad.Başçavuş

Senin gibi *** hasanın,armutçu bayramın memlekete zararlı fikirlerini daha yayılmadan bertaraf etmektir,senin gibi gazete çırağı başıboş bırakılmaya gelmez.Benim vatanseverliğimi,maneviyat derecemi senin gibi sıradan basit bir adam test edemez.

Müdür

Pardon samsun'luyum dedim ama samsun'a yılar önce erivandan gelmişiz yanlış anlaşılma olmasın kökenimi bil ona göre cevap yaz..

Müdür

Ben ayak takımı külcülere cevap yazmıyorum,müdür nick'ini büyük haflerle kullanan müdür sana cevap versin..benim karşıma parti yöneticilerini gönder,onlara yorum yazayım..Ayrıca ben samsun'luyum,bilmiyorsan öğren..

başçavuş

sanki çok matah bi adamsın... yazdığın yorumlardan yaptığın üçkağıtlardan belli kişiliğin karakterin... MHP, Ülkücü, Türk, müslüman düşmanlığından başka bildiğin birşey yok... üç beş madde yasa yazmakla adam olunmuyor çapın bilgin kaliten ortada mayası bozuğun önde gidenisin...

ÜLKÜCÜLER

SİZİN GİBİ BU MEMLEKETİN EKMEĞİNİ YİYİPTE ARKADAN KURŞUN SIKAN HAİNLEREDEN BAŞKA NE BEKLERİZKİ?? HAZIREKMEK DÜŞMANLARI. ELEKTRİĞİ BİLE BEDAVA HARCIYORLAR. SİZİ BÖYLE AZDIRANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN..AMİN. YÜREĞİN VARSA GELDE KARADENİZDE KONUŞ *** .

Müdür

Adıma yazdığın yorumları inceledim(uzun saçlı gözlüklü)idare eder.Müdürlük nick'ini doldurabilmen için 2559-3201 sayılı kanunları iyi okuyup derse çalınman lazım,benim müdrü' senin içine sokup yerleştiremem içinde durmaz,kendin biraz çalışman lazım..

erdem

süper ya. barzani bir taraftan bdp bir taraftan apo bir taraftan sayın başbakana sahip çıkıyorlar. valla yakışır.

YORUMCU

BUNLAR ÇOK İYİ TEMENNİLER… O KAVGAYI ZATEN YILLARCA TÜRKİYEYİ ZAYIFLATMAK İÇİN YAPTILAR VE DE BAŞARILI OLDULAR..O YÜZDEN BİZE KİMSE AŞIK DEĞİL VE YARIN BİR GÜN KUZEY IRAK DA HER ŞEY YOLUNA GİRSİN BİZİM YÜZÜMÜZE BİLE BAKMAYACAKLAR Kİ TARİH DE HEP BUNU GÖSTERMİŞTİR BİZE….

Toprak Sahin

Sen benim önceki yorumlarimi okumamissin. Ben Kürdüm kürtlere saldirmiyorum. Ama PARAZANI benim icin bir ihanetcidir. Yillardan beri TC ve Saddamla birlikte Kürt kani döktü. ROBOSKIDE savas ucaklariyla 34 cocugumuzu bombalayan Tayyiple birlikte elele Amede geldi büyük bir b.. yemis gibi. Kürdistanin yeralti kaynaklarini Parazani ve ailesi sömürüyor. Petrolden gelen para halkin parasidir ve halka devredilmelidir.

MÜDÜR

Büyük aşklar kavgayla başlar diye bir laf vardır Sayın Barzaniyle yıllarca kavga ettik ne kazandık? hiçbir şey.. Şimdi petrolü doğalgazı ucuza alacağız doğalgaz faturalarım düşecek benzini daha ucuz fiyattan alacağım maaşımdan birkaç yüz lira cebime kalacak demektir bu sizin için de geçerli mantıklı olun.

YORUMCU

BOŞUNA ÜMİTLENİB KİMSEYİ KANDIRMAYIN DAHA DÜNE KADAR ENERJİ BAKANININ UÇAĞININ İNMESİNE İZİN VERMEDİL…. TÜRKİYE O BÖLGEDEN BİR ALLAHIN KURUŞUNU ALAMAYACAK,ÇÜNKÜ BARZANİ KADİM DOSTU İSRAİLE İHANET ETMEZ….BARZANİ,MALİKİ İYİ POLİS KÖTÜ POLİS …ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAŞILIYOR BARIŞ SÜRECİNİN NEDEN YAPILDIĞI PETROL ANLAŞMALARI….ÖLEN İNSANLAR KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL EMİN OLUN….

YORUMCU

MAŞALLAH ÇOK DUYGULANDIRDIN BİZİ SANKİ O KADAR TERÖR EYLEMİN EMRİNİ APO VERMEMİŞ.KUZEY IRAKTA PKK BESLEYİP BÜYÜTEN BARZANİ DEYİLMİŞ GİBİ KONUŞUYORSUN....ONUN İNSANİ TAVRININ NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİRİZ BİZ…2200 LİRA MAAŞ ALIYORMUŞSUN MERAK ETME BARZANİ GELİNCE 4000 YAPAR…YARIN ÖBÜR GÜN GÜNEYDOĞUDA ÖZERKLİK İLAN EDİLİRSE VE BU BÖLGELER AYRILIRSA PETROL ANLAŞMALARINDAN NE ALACAĞINI GÖRÖRSÜN SEN O ZAMAN….İSRAİL ALIR SEN DE BURADAN İZLERSİN SANDA GÖNDERİR 4000 MAAŞI….

MÜDÜR

Görev yaptığım dönemlerde Sayın Barzaniyle tanışma fırsatım olmuştu.. Kırmızı halı serip karşıladığımız bir dönemde elini öpüp "ülkemize hoş geldiniz sayın Barzani" demiştim tebessüm edip sırtımı sıvazlamıştı çok hoşuma gitmişti insani tavrı.. aslında apo da kendini tam ifade edemedi onun söylediklerini iyi dinlemek MHPliler ülkücüler gibi önyargılı olmamak lazım müzakereler sayesinde şehit gelmez oldu adam tek bir emriyle açlık grevlerini bitirdi Devlet Bahçeli bunu yapabilir miydi? hayır.O anca gaz versin püskevit desin.

mantıki

Bakınız size bir şey söylim, bir kere Sn.Barzani'yi seversiniz sevmezsiniz o ayrı bir mesele...Ama onun üzerinden Kürd'lere saldırıyı kesin, bu kıskançlık ve öfkeye gerek yok...Adamın bulunduğu Kürdistan parçasında yeraltı kaynakları var ve bunun için Türk Hükümetiyle anlaşma yapmış var mı ötes????Ucuzdan satıp senin Türk Hükümetinin Kamu Maliyesindeki cari açık kapanmış olacak ve Kürdistan Hükümeti de gelir elde etmiş olacak...Niye zorunuza gidiyor anlamıyorum....Parayı bir Kürd'ler mi hayattında kullanıyor? Sıkıyorsa Koşer ekonomisinin elemanlarına ses çıkarın...Kürd diplomasi yaptı mı uşak, ticaret yaptığı mı maşa, destek sundu mu dinsiz, size herşey helal hoş bize gelince b.k öyle mi?yürü git...mantığına senin..

mantıki

ötükenli, kafana keçi derisi geçirip Gobin çölünde mi dolaştın? Ulan çok basit mantık Türk Hükümeti ve Kürdistan Hükümetinin petrol/gaz antlaşmaları gereği pragmatik bir ilişki kurgulanmıştır ve durum bundan ibarettir. Dünyadaki ekonomik-askeri ve siyasal diplomasinin mantığıda çıkardır....Dolayısıyla Türkiye Kürdistan'ının siyasetçilerini içeri tıkmışsın ve Batı Kürdistan'dakilerin üzerine El-Kaide katillerini salmışsın kim inanır senin Kürd'e olan muhabbetine, oğlum bak daha tahlil yapmasını bilmezken ve Türklükle böyle boş beleş taşarken milletin maçı nasıl götürdüğünü anlamıyorsan git bence spor ve magazin haberlerine mantık yürüt...Çıkarı gereği adam BDP'lileri kendi çizgisinde bir siyasete davet etmiştir ve onlar da hayatta kabul etmeyecektir...nokta...

Toprak Sahin

PARAZANI iyi adamsa Cumhurbaskani yapin :-)))

musa21

Bu süreci barışı sabote etmeye kimsenin hakkı yok, Barzani derin aklı ve aileden gelen 100.yıllık bir tecrübe pratiğe sahip efsane lider, tavsiyesi dinlenmelidir !.