BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.460,38

Barzani zor durumda: KYB referandumdan desteğini çekti!

Daha önce 25 Eylül'deki bağımsızlık referandumuna desteğini açıklayan KYB, şimdi de referandumunun iptali için uluslararası toplumun sunduğu teklifin dikkate alınmasını istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
pusat

barzani denilen haini ortadan kaldırmak çok mu zor.

Ali kaya

700 binlik kosova 3 milyonluk bosna 1 milyonluk hirvatistan devlet kuruyor. Niye .Bunlari ilk taniyan turkiyedir. Niye kurtlere gelince yok.

Misafir

abd yeni oyunlarından biri daha ama bilmediği birşey var Türkün gücünü kimse sınamaya kalkmasın.Gerekli cevap önce ambargo sınır kapısı kapatma sonrası Kürtler Türkmenlere araplara ezidilere saldıracak Vee Türkiye daha fazla dayanamayıp müdahale edecek.abd de bunu istiyor zaten.

Cemşit

Kürtler çok acı çekeceksiniz. Türkiye,İran ve Suriye bunların hesabını sıze çok acı ödetecek, devlet olsanızda olmasanızda

Cevat

Türkiye, İran, Irak Barzaniye karşı ORTAK Hareket YAPARMI Asıl mesele budur. Bunu başarırsa BARZANİ Kansız olarak devrilir. BARZANİ İSRAİL DEN Çok yüklü miktarda para almış olabilir. PARA İÇİN YAPMIYACAĞI ŞEY YOKTUR..

mahmut demirkolllllu

TBMM nin kararı uygun.CHP baraj korkusundan destekledi. MHP zaten milli konularda milliyetciliğin gereğini yapıyor. HDP ye gelince:bu parti pkk nın barzaninin kck nın maşası uşağı kölesi kuklasıdır..apocular kürt düşmanı olduğu kadar türk düşmanıdırlar..aldıkları para hava imkanlar haram olsun.

Misafir

hadi canım şaka yapan. yine sallama haberlere başladık hurrraaa vatan millet sakarya...

Abdd

Zor günler yeni başladı bekle daha neler olacak

Gümüşhane Duran

Siyaset yapıyorlar, amaç kafa karıştırıp bazı çevrelere umut vermek... ABD ve İsrail yeni bir oyun koydu sahneye.. herkese geçmiş olsun, kimse birşey yapamaz, artık Kürtler bizim komşumuz...

beyler beyi

türkiye ıraka girmeye her an hazır kerkük er veya geç türklerindir.

Misafir

aklın yolu bir yoksa elinizdekilerden olucaksınız

  • 1