BIST 9.819
DOLAR 32,59
EURO 35,06
ALTIN 2.457,15

Bahçeli: 'Ortadoğu kaynıyor, Twitter'dan rest çekiyorlar'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Twitter’dan rest çekenler, füze diliyle konuşanlar, sürekli elleri silaha gidenler varken paylaşmanın, kardeşliğin, sımsıkı sarılmanın, milli bir kucaklaşmanın miracına Türk milleti olarak vasıl olmayı ümit ediyorum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Menderes YILDIRIM

Sn Bahçeli Siz mi Twitter den Siyasi Mesaj Vermeyi Onlardan Öğrendiniz ? ? ? Yoksa Onlar mı Twitter den Siyasi Mesaj Vermeyi Sizden Öğrendiler? ? ? Sizin de En İYİ yaptığınız yaptığınız Twitter' i Zengin Etmek ki, Sürekli Siyasi Mesajlarınızı Twitter' den Veriyorsunuz ! ! ! Saygılarımla

Misafir

3)ingiliz beslemeleri yakıştırması yapan jöleli lakaplı akp iktidarının ekonomi dehasının hesapları ve hesap haraketleri incelensin.bakalım ne kadar dövizi ortaya çıkacak.akp iktidar mensupları,yıllardır dövizdeki artış geçici dediler durdular.bu konuda doğru söylediler.döviz son yükseldiği yerde durağan durmuyor.geçici olarak geliyor hop,konumunu değiştirip yükseliyor.döviz yükselişi hep geçici oldu.yükseldiği yerde durup kalmadı.4 kasım 2002 deki dolar,1.68 tl den 4.13 tl ye;4 kasım 2002 deki euro 1.67 tl den 5.10 tl ye yükseldi.yükselişleri hep geçici oldu.hep yeni yükselişlere uçtu.iş böyle devam ederse;akp iktidar mensupları yoksul halkı ahirete uçuracak,kendileri servetleriyle sudan a uçup kaçacaklar herhalde.görünen köy, kılavuz istemez demşler.

Misafir

2)hatta akp iktidarının ekonomi dehası jöleli lakaplı geveze; doların, 1 tl ye ineceğini söyledi.söylediğinden 3 yıl sonra dolar, 4.tl yi aştı.memleketin 3 te 2 si yoksul,3 te biri açlık sınırında yaşamaya çalışıyor.döviz bu fukara halkın elinde mi , döviz artışını suni ve geçici olarak onlar mı artırıyor?döviz dahil her çeşit para,altın,müvecher mal,mülk,hisse senedi ve bilumum yatırım ve zenginlik kaynakları çulsuz gelip yolsuzluk ve rüşvet yollarıyla haksız servet sahibi olan akp iktidar mensuplarının ve yandaşlarının elinde.demek ki ingiliz beslemeleri,dövizde artış yapan yabancı parmağı da kendileri oluyor.

Misafir

1)dövizdeki yükselmeler için yazacaktım.maliye bakanının açıklamasını aradım bulamadım.bahçeli nin haberine yorumumu yapıyorum.akp 3 kasım 2002 de iktidara geldi. O zaman paralardan 6 sıfır henüz atılmamıştı.4 kasım 2002 de dolar eski para ile 1.687.268 tl,şimdikine göre 1.68 tl idi.dolar şimdi,4.13 tl.4 kasım 2002 de euro eski para ile 1.667.918 tl,şimdikine göre yaklaşık 1.67 tl idi.euro şimdi,5.10 tl.4 kasım 2002 den buyana dolar 4 katına,euro yakalşık 5 katına çıkmış.döviz artışı olunca dışa bağımlı petrol ürünleri dahil herşey iğneden ipliğe zamlanıyor.akp ilktidarı vergi zamlarını bile dövize endeksli artırıyor.dövizdeki her yükselişte akp iktidar mensupları bu artışın dış destekli olduğunu, içerideki ingiliz beslemelerinin işi olduğunu,yükselişin suni ve geçici olduğunu açılayıp durdular.

Misafir

Milli kucaklaşma siz gitmeden MÜMKÜN DEĞİL BU MİLLETİ KEMALİSTLERDEN BAŞKA HİÇ KİMSE KUCAKLAŞTIRAMAZ

Misafir

kardeşliği kardeşlerini mhp den atarak sen bozdun be bahçeli..

  • 1