BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.463,43

Asansör...

Muharrem İnce'nin gergin hali sizin de dikkatinizi çekiyor mu? Adayı gösterildikten sonraki duruşuyla, bakışıyla resmen ateş ediyor!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 118 Adet Yorum
Erol Baron

Çok güldüm.... 16 yıldır tek parti iktidarı olup ta yapmadıklarını / yapamadıklarını bu sefer yapacağını yapabileceğini söyleyen RTE'ye çok güldüm ve hala gülüyorum.

Misafir

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde gecekondu mahallesinde doğmuş olan Yıldız Tilbe ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür.

Misafir

T A M A M', daha fazla katlanamam!.........Erdoğan'a "tamam" dünya birincisi

Misafir

Bu iş olmuş bu iş tamam...

Erol Baron

Siyasette korkunç bir rekabet var Türkiye'de ve bu rekabeti AKP inşaat ile götürüyordu, ancak şu an satışlar dibe vurdu ve elde hala eritilmesi gereken bir stok var.... Eski bir müteahhit olarak şunu demek istiyorum, ülkenin artık AKP değil de, yeni fikir getirecek partilere ihtiyacı var.

SANCAR

Şu irtica tehlikesi, bu bölücü tehdit diyerek güya öcüleştirdikleri Milli Görüş gibi sözde yıkıcı siyasi cereyanlar, 40 yıl az mı çekti eskinin kartel medyasından ‘Muhtar bile olamaz’ manşetleriyle çarpışa çarpışa iktidara geldiğini boşa söylemiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan. Şimdi de CHP adayı Muharrem İnce ‘Manşetlerle çarpışa çarpışa mücadele’den söz ediyor.Roller tersine döndü sadece.Eskinin kartel medyası öldü, yaşasın beter olan yenisi mi! akif beki 9/5/18 KARAR GAZ.

Misafir

POLİS KARDEŞ BUNU BENCE BİMER CİMER TBMM HEPSİNE YAZMALISIN

ÖTEKİLEŞTİRİLEN POLİS-2

POLİSLERE TALTİF YALAN OLDU; Bunlara ilaveten 12.04.2018 tarihinde MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal ve arkadaşlarının ''Polislerin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi'' konusundaki önergesi, AKP Milletvekillerince reddedildi. MHP’li Haberal da, önergeyi reddeden AKP'lilere, ''Bütün polisler sizi dinledi, başka hiçbir şey demiyorum'' sözleriyle sitem ettiği haberlere yansımıştır. Her 10 Nisan’da zam söylentileri ayyuka çıkıp bu sene yapılan gibi 10 nisan günü askere verilen seyyanen zam bizleri derinden yaralamıştır. Oysaki yıllarca fetö terör örgütü ile kucak kucağa çalışıp istediği zaman 24 maaş taltif alan mutlu bir kesim var iken, 15 Temmuz hain darbesi sonrasında Halkla birlikte can sipare çalışan ve halen de bu hainlere operasyon üstüne operasyon yapan, öncede mağdur olan halende bilerek mağdur edilen bu polislerimizi ne zaman göreceksiniz. Oysaki Darbeyi yapanları ÖDÜLLENDİREN darbeyi engelleyenleri DÖVEN bu sistemi kabul etmiyoruz.

ÖTEKİLEŞTİRİLEN POLİS

POLİSLERE TALTİF YALAN OLDU; Başta Sayın vekilimiz Şamil Tayyar, Süleyman Özışık abimiz ve bir çok köşe yazarımızın gündeme getirdiği POLİSİN ÖZLÜK HAKLARINA yönelik düzenleme her ne hikmetse defaten yine tozlu raflara kaldırıldı. (Bir daha ki seçim öncesi yine gündeme geleceği ve akabinde yine ait olduğu raflara kaldırılacağı kesin) Oysaki bugün duyduğumuz haber üzerine tüm polis teşkilatı bir kez daha yıkıldı. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok tarafından milletvekili başvurusu sebebiyle 1 hafta masasında bekletip imzalamadığı taltifleri şimdi Emniyet Genel Müdürlüğüne vekaleten bakan Mustafa Gülcü’de imzalamadı. Seçim öncesi Polisin değersizleştirilerek REİSİMİZ Recep Tayyip ERDOĞAN’a operasyon çeken bu bürokratları kınıyoruz. Maalesef ki bu durumdan REİSİMİZİN haberinin olduğunu düşünmüyoruz. Lakin seçimlere yaklaşık 1 ay kala yapılan bu operasyon tamamen RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a karşı yapılmaktadır.

Misafir

trol diyen troller fetöcü diyen fetöcüler çıkmış yine.

Misafir

'meral fetöcü olduğu aşikar iken kendini gizleyen biri' olsaydı 50 kere yazardı.Ama bunu ak partililer uydurdu.

Erol Baron

24 hazirandaki CB yarışı daha eğlenceli olsun diye, bu sabah D. Perinçek adına imzalamak için adliyeye gittiğimde gördüğüm kuyruk beni hayrete düşürdü.... RTE endişelenmekte haklı.

Misafir

senden oy istemedi ki zaten versen de kabul etmez...:)

Misafir

90 yıldır ATATÜRK yaşıyormuş gibi propaganda yapıyorsunuz bunu gör(e)meyen seçmen kitlesi mi diyor bunu?

Misafir

Erdoğan Cumhurbaşkanı millet tarafından seçilmiş biri..Muharrem ince ve diğerleri ise milletvekili yada değil... TV kanalları su değirmeni ile çalışmıyor dimi...TV ye muharrem inceyi çıkardığında kimse izlemeyecekse niye çıkarayım?

Misafir

Türkiye Dünyanın umrundaysa o zaman ona göre davranın :D....Fransada 2 yıldır OHAL de...Gıkınız niye çıkmıyor la?

Misafir

Nedende yaptığın yorumu bir çok kişi yapıyor...Ya trolsün yada FETO cü herhalde...Kayıt olmadığından %99 TROL sün

Abidin

Sen veremeyeceksin zaten abi...Düşünemeyen...sorgulamayan %25 seçmen verecek onlar onun planını yapıyor...ilk turu geçelim 2. turda hallederiz. KK nın Muharrem İnce için twit atmamış olması ancak Meral Akşener için 15 vekil satması nasıl planları olduğunu alel ade gösteriyor zaten...

Misafir

harika bi yorum olmuş tebrikler :)

Misafir

HAHAHAHA SABAH SABAH HİÇ GÜLECEĞİ YOKTU

Misafir

SAYIN YAZAR ASANSÖRÜ BIRAK, GEL BURAYA MUHARREMİ BIRAK. SAYIN C.BAŞKANI VE BAŞBAKAN KONUŞURKEN TÜM TV KANALLARI KESİNTİSİZ CANLI YAYIN YAPARKEN MUHARREM İNCENİN MİTİNĞİNİ HALK TV HARİCİNDE HİÇ BİR KANALIN CANLI YAYIN YAPMAMASINI NİYE ELEŞTİRMİYORSUNUZ.

gencoglu

sayın özışık meral i de yazın fetöcü olduğu aşikar iken kendini gizleyen merali de yazın

Misafir

aynen katılıyorum kardeşim akp iktidarının hiç mi kötü bir yanı yok neden eleştirmiyor bu yazar

BAHADIR

Süleyman Bey. Yazılarınızı dikkatle takip ediyorum. Yorumlarınıza hayranım. Süpersiniz...

Misafir

Türkiye siyaset tarihi bunuda gördü.15 sene iktidarda olup, seçim manifestosuyla kendi başarısızlığını düzeltme için vaat verildiğini.Bunu yazsana Süleyman bey