BIST 9.902
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,05

Ankara’da sıcak saatler! Operasyon mu geliyor?

Milli Güvenlik Kurulu, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Milli Güvenlik Kurulu'nun gündeminde sıcak gelişmeler var?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Türkiyede Biz çok güçlü olduğumuz için mi karşımıza hiç engel çıkmadan kolayca her istediğimizi yapabiliyoruz OHAL ILE? Yoksa… Bizim böyle davranacağımızı hesap eden birileri, önümüzü açarak Türkiye Cumhuriyeti devletini, Erdoğan üzerinden yeniden dizayn mı ediyor?

Misafir

Ben oldugum mütdet OHAL kalmayacak demiyor nedense ?

Misafir

tayyibe oy veren bir toplumdan gelişme beklemek saçmalık türkiye yerin dibine giriyor haberleri yok.

Misafir

afrin ve mümbiç operasyonları ne oldu?lafa geldiği zaman heyt uleyn demesini biliyorsunuz.bol keseden keseden atın.ama icraata gelince arazi oluyorsunuz.

Misafir

çakma destanlar,operasyonlarla örtbas ediliyor.

Mehmet

Amerika’nın silah ve mühimmat yağdırdığı terör örgütü PKK, Azez ve Mare’ye saldırı planları hazırlıyor. Biz girelim mi derken adamlar Suriye'yi paylaştı bile. Halen bölgenin demografik yapısı değişiyor, 5 milyona yakın insan ülkemize geldi. Bir o kadar daha helme riski var, belki de daha fazla. AB, kapıları sıkıca kapattı. 16 Temmuz 03:00 da meclisin önündeydim Diyanet İşleri başkanı bolca dua etti. Hocanın duası mı, ABD'nin planı mı tutacak, göreceğiz.

bir basit vatandaş

OHAL adı altında KHK lerle bütün muhaliflerini tutuklatmak için, grevleri önlemek için uydurma kanunlar çıkarılıyor, Ülke daha da derin bataklığa sürükleniyor.

Farklı Bakış

Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu. DEMOKRASİ NÖBETİ TUTYORUZ. AMA OHAL UZASIN DİYE KARAR ALIYORUZ. FETO İLE MÜCADELE DİYORUZ. AMA GÖZ BOYAMAKTAN BAŞKA İŞ YAPMIYORUZ.

  • 1