BIST 9.814
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.457,77

AK Parti'den flaş CHP koalisyonu açıklaması

AK Partili Hüseyin Çelik, koalisyon görüşmeleriyle ilgili son dakika açıklamalar yaptı. Çelik, AK Parti - CHP koalisyonu için 'Hükümet kurmak için her detayda anlaşmamız gerekmiyor' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
no way out

Bunlar lafı güzaf,netice ilk gün ne dendiyse o olacak,yeniden!seçim.

unal arslan

yav parti ayrımı yapmıyorum akp chp ikisinede sözüm koalisyonu kurmazsanız ALLAH cezanızı versin ekonomi çökmek üzere terör hortlamış sizi kaprislerinizlemi ugrasacaz

ilhan güven

MHP ile kesinlikle koalisyon olmaz. Onların beklediği şey her zamanki gibi kenarda dursunlar ve herkesi her şeyi eleştirsinler. Ben MHP li yöneticilere bir şey demiyorum da o partiye oy verenler acaba hangi amaca hizmet için veriyorlar oy kullanmaktaki amaç memlekete hizmet etsinler diye. Hizmet etme fırsatı olmadığı zaman yapacak bir şey yok ama en azından hizmete talip olmak gerekir bunlarda o niyet bile yok. Ama bize dokunmayın biz etiketimizi kullanalım böyle iyi diyorlar.

Merdan

RTE Hilafet ve Saltanatın devamı için Beşar Esad'a kişisel düşmanlığı yüzünden, Suriye ve Anadolu'daki Kürtlere Büyük Bir Saldırı Planlıyor Bizi felakete sürüklüyecek..

Gezi Yolu___________

Tayyip ikinci plana düştü ........ AKP erken seçimden vazgeçti

bagri yanik

koalisyon olsunda bitsin su AKP nin baslatmis oldugu savas. iktidar olmak icin baslattiklari savas bir an önce bitsinki daha fazla oy lara sehit verilmesin artik.

  • 1